logo

Eski Hikaye 13 Bölüm izle

Özet: Türkan, Mete’yi babası İbrahim Ferhat’ın mezarına çağırır ve Mete’den gerçekleri öğrenmek istediğini söyler. Öğrendiklerinden sonra Mete’nin babası Sadri’yi öldürüp öldürmeyeceği konusunda tartışır. Mete ise Türkan’ın kaygılarına cevap olarak Türkan’ı çok sevdiğini söyler. Öte yandan Nilüfer, Esra’ya annesi olduğu gerçeğini açıklar. Gerçekleri öğrenen Esra şoktadır. Sadri, Türkan’ın zorlamalarına dayanamaz ve Murat Boztepeli lehine şahitlik yaptığını itiraf eder. Eski Hikâye’de gerçekler, itiraflarla ortaya çıkmaya başlıyor. Eski Hikâye, yeni bölümü ile 1 Ocak 2014 Çarşamba saat 19.50’de TRT1 ekranında.
alev demiş ki;
@Sanem arkadas gibi duusnuyorum Turkan hakkinda. Tam hakkini veremiyor , tutuk dizide. Ve benim dusunceme gore kesinlikle Mete ile bir ask yasamak icin birbirrlerini tamamlayamiyorlar. Bugra Gulsoy cok basarili bir oyuncu ben Turkanla uyumunu yakalayamadim. Turkan eksik kaliyor. Izlerken zorlaniyorum ikisinin konustuklari sahnelerde..Yinede dizi cok basarili. Murat Boztepe. Sadri, Berkes,mete nin babaannesi, omer i cok basarili buluyorum.. ragip a sinir oluyorum.. hic durmadan sey sey demesinide sevmiyorum. hic komik degil.diziye basarilar dilerim.
05.01.2014 - 09:27
0   0

osman erdoğan demiş ki;
mükemmel bir senoryo ve oyunculuklarıda tabi harika.bir yerde okumuştum bu dizi için yılın en iyi ama kadri kıymeti bilinmeyen dizi diye yazmışlar harcanıyor bu dizi
03.01.2014 - 00:10
0   0

Sanem demiş ki;
Bence'de guzel dizi olmus. Mete'nin sirrini fazla uzatmadilar, her sey ortaya cikiyor. Dizi bitse bile her sey tadinda. Su gibi gidiyor, baska diziler gibi her bolumde uzattiniz demiyorum. Sadece Turkanin oyunculuna bir turlu karar veremedim, ilk defa basima geldi. Turkani seviyorum karekterini seviyorum ama daha iyi oynaya bilirdi sanki. Mete rolu harika zaten cok basarili bir oyuncu, Murat Boztepeli, cengiz cok guzel oynuyorlar ben cok beyendim. Ama bu dizide oyuncular cok basarili her kes rolunu iyi yapiyor.
02.01.2014 - 13:52
0   0

Kenann demiş ki;
Mukemmel bir senaryo.
02.01.2014 - 01:22
0   0

derin demiş ki;
cok merakli bir dizidir,sevdiyim dizilere dahil budiziyide izliyorum.mete ile turkanin sevgisi daha buyuk daha heyacanli,etkileyici olsa dizi super olar.
02.01.2014 - 01:20
0   0

merve demiş ki;
dizi bir harika çok seviyorum sonu kötü bitti ama
01.01.2014 - 22:43
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler