logo

Vicdan 4.Bölüm izle

Özet: Müge’ye kurulan tuzağı öğrenen Keriman tüm kontrolü ele alır. Keriman, bu olaya karışan herkesten hesap sormaya kararlıdır ve bunu yaparken de Yunus’tan yardım ister. Ati ise Müge’nin her şeyi teyzesine anlattığından habersiz, bir anda kendisini Keriman’ın karşısında bulur. Bu sırada Emre, Müge’ye kendisini affettirmek için evlilik teklif etmeyi planlamaktadır. Yunus, şirketinin uyuşturucu kaçakçılığı işine nasıl bulaştığını öğrenmeye çalıştığı sırada Keriman, gençlerle birlikte Yunus’un şirketine baskın yapar.
kral demiş ki;
sonunu hiç tahmin demiyor insan.benim yüz ifademde son sahnedeki herkes gibi hortlak görmüşe döndm.gerçekten iyi bir dizi olmuş.performanslar süper.yunusla keriman birbirine çok yakışıyr.dizide biz onları hiç sevgili olarak sahnelerini görmediğimiz halde birbirlerine ne kadar aşık olduklarını çok iyi aktarıyorlar.bakışlar ancak bu kadar anlamlı olabilir,susarak çok şey bu kadar güzel söylenebilrdi.emegi geçen herkesin yüeğine sağlık
29.12.2013 - 21:51
0   0

xece demiş ki;
Sanatcilarimiz cok degerli cok basarili oynuyorlar. Insallah dizi devam eder .....cok begenerek izliyorum , kaliteli dizi bulmak cok zor hem icerigi cok guzel hem oyuncular musigi harika .......her sey yerli yerinde.....Bravo size! Muhsin bey cook basariliydi bu bölumde bize kendi icinde bulundugu o gerginli yasatti ona cook acidim .........kutlarim sizi ..
28.12.2013 - 05:11
0   0

beza demiş ki;
Ne guzel bolumdu sag gosterip sol vuran! Agliyim mi gulim mi bilemedim!!:)) Sagolun admon..
26.12.2013 - 09:42
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler