logo

Intikam 36. Bölüm izle

Özet: Yağmur, Nurdan’a babasıyla ilgili ifade vermesi için bir gün süre tanır. Bu kez Nurdan’a karşı zafer kazanacağından emindir ancak, Ali’nin ansızın ortaya çıkmasıyla ikili arasındaki pazarlığın seyri değişir. Yağmur, Ali’nin ablasını kurtarmak için Nurdan’ın tanıklığından vazgeçmek zorundadır. Diğer yandan Yağmur, Emre’ye Şahika ile yaptığı işbirliğini itiraf edince ipler gerilir. Emre’yi kaybetme noktasına gelen Şahika, Yağmur’a bunun bedelini ödetmeye karar verir.
elif demiş ki;
kanal d nin yaptigi hicbir dizi ilgi görmüyor cünkü dizinin hep günü ve saati ile oynamayi o kadar seviyorlar ki oyuncular ne yapsin. Hepsi emek veriyor ama izleyiciler de sabit saat istiyor
31.12.2013 - 12:01
0   0

eti demiş ki;
ben beren saati hec sevmem,hic bir dizisini izlemedim intikam disinda.su dizi neden izlenmiyor anlamiyorum kopyasa tek bu dizi degilki ay yapimin bir kac dizisi daha kopya.su izlegici kitlesi diger dizideki erkek bas pol oyuncusunun uyusturucu bagimlisi kadin bas rol oyuncusunusa dedesi yasda erkekle ask yasayarak ahlak disi davranislarla gundemde kalmak isteyen oyuncularin dizisi izleniyorda ahlakiyla gundemde kalan beren saat hazal kaya gibi yetenek dolu oyuncularin dizisi izlenmiyor anlamiyorum.ben su izlegici kitlesine uh deyor evde ekran basinda izlediginiz oyuncularin yarin genc nesle ornek olmasi icin secin maqazinde skandalla gundemde kalip gelecek nesle kotu ornek olacak oyunculari degil.
21.12.2013 - 17:36
0   0

GİZEM demiş ki;
bu site dahil olmak üzere intikamın 36. bölümünü izleyemiyorum. Önerisi olan var mıdır ?
20.12.2013 - 04:59
0   0

mustafa demiş ki;
yuh be en azindan tlf görüsmelerin de tejefonun isigini yakin ki inandirici olsun tekrar yuh
20.12.2013 - 00:47
0   0

mustafa demiş ki;
yuh be en azindan tlf görüsmelerin de tejefonun isigini yakin ki inandirici olsun tekrar yuh
20.12.2013 - 00:47
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler