logo

Saklı Kalan 1. Bölüm izle

Özet: Cevher Holding, ülkenin en büyük maden şirketlerindendir. Ailenin iki oğlundan birisi olan Murat Cevher de bu holdingin patronudur. Annesi Sitare Hanım, eşi Süreyya ve kızı Ece’yle olağan düzenini devam ettiren Murat Cevher’in hayatı, karşısına Defne’nin çıkmasıyla değişir. Defne’ye aşık olan Murat, bu aşkın bedelini çok ağır ödeyeceğini henüz bilmemektedir. Murat Cevher’in eşi Süreyya’nın intiharından sonra ailenin aldığı bir karar, hepsinin hayatını alt üst eder. Fakat iki sene sonra ortaya çıkacak bir gerçek, kimsenin beklemediği kadar ağır olur.
Roza demiş ki;
Artik hic bir seye sasirmamak gerekiyor. 3 ay sonra 16 mart 2.ci bölüm gösterilecek. Herhalde bu dizi Türkiye tarihinde bir ilktir,1. Bölüm gösterilip 3 ay bekletilen dizi:))
08.03.2014 - 20:07
0   0

pearl demiş ki;
Diiziiyi beğenerek izledim. 1. bölümün ardından reyting almadı diye kaldırmak neyin nesi. seyirciye alışma payı yok mu yani. ileri bölümlerinde çok sevileceğinden eminim. Lütfen tekrar yayınlansın.
28.01.2014 - 22:58
0   0

aysel demiş ki;
Dizinin 2 bolmu niye sunulmur?
09.01.2014 - 00:26
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ben aslinda Murat ve Defne ciftini yakistirdim. Zaten Murat genc olan bir kiza asik oluyor. Ayrica Defne ve Gülce arasinda sanki tip olarak fark var. Defne tam üniversite kiziyken, Gülce daha olgun bir kadina benziyor. Tam is kadini tarzinda. Tabii aradan 2 yil gecmis ve Defne olgunlasmis olabilirdi. Murata fazla kizamiyorum cünkü sonucta asik oluyor ve karisindan ayrilmak istiyor. Eger sürekli karisini önüne gecen kadinlarla aldatmis olsaydi elestirirdim ama sonucta karisina olmus aski bitmis ve Defneye asik olmus. Bu karsi taraf icin ne kadar zor olsa bilse, insanlar evleniyor sonradan ayriliyor. Defne Murat icin gecici bir heves degil, gercek aski olmus. Karisina acisamda, kendini bir baskasi icin öldürmek insanin kendi elinde. Konusu hosuma gitti. Ama Defnenin bile bile neden Cevher köskünü gidip ortaligi dagitmasini anlamis degilim. Sonucta Muratin evli oldugunu bildigi ve Muratin ayrilacagini bildigi halde, neden evi basmaya gitti? Belki Defnenin akli yerinde degildi yada ruh hali?
28.12.2013 - 00:06
0   0

Ganimet demiş ki;
Bence senaryo dunyadaki zengin kismin gercek Hayatini anlatiyor.cok guzel bakilacak ve merakla bakilacak dizi.bravo!!!
24.12.2013 - 11:46
0   0

Roza demiş ki;
Merakla bekledigim bir diziydi. Malesef reytingleri cok kötü gelmis. Bunu kanala,gününe,saatine bagliyorum ben. Cekimler sinama tadindaydi. Ama görsellik vardi,sanki duyguyu unutmuslardi. Mehmet Ada Öztekin cok begendigim bir yönetmen. Kuzey Güneyin ilk bölümlerini bize sevdirmisti. Burak rolüne cuk diye oturmus. ÖBGZK de ki babaanne rolünde ki muhtesem Meral Cetinkayayi bambaska bir rolde görüyoruz. Ama ben taktigi peruktan rahatsiz oldum:). Basrol oyunculari Murat/Defne sevdigim oyuncular ama burada birbirlerine yakistiramadim. Yas takintim varda:)). Murat Cevheri sevebilecekmiyim? Sen ailen tarafindan zorla soguk ve ciddi bir yapiya büründüysen KARININ ve KIZININ sucu ne diye sorarim? Fon müziklerini begenmedim. Dizinin yolu acik olsun,reytingi bol olsun. Ama zor....
22.12.2013 - 11:51
0   0

eminek demiş ki;
Bence çok güzel bir dizi olacak. Hem konusu ilginç hem de oyuncular çok iyi.
20.12.2013 - 16:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler