logo

Osmanlı Tokadı 20. Bölüm izle

Özet: Ecdada hürmet ve muhabbette sınır tanımayan, ekranların en karayağız ve civanmert dizisi Osmanlı Tokadı'nda macera dolu, eğlenceli ve duygusal bir bölüm sizleri bekliyor. Doğan ve Şahin yeniçerilerin evlenemeyeceğinden dolayı kalplerine taş basıp, Asuman ve Nurseda’dan uzak durmaya çalışırlar. Asuman ise talibi Hayri Bey’i eve tanışma yemeğine çağırmıştır. Asuman ve Doğan’ın ayrılığından en çok Ayyar etkilenir. Anne ve baba olarak bildiği Asuman ve Doğan’ı suçlayan Ayyar başını türlü belalara sokar. Bu arada İskender ve Ateş, İstanbul’un Fatih’e olan yakınlaşmasını engellemeye çalışırken Ateş, Irmak’ın bir sırrını ortaya çıkarır. İstanbul ve Fatih arasındaki kıskançlık gerilimi de Ebru’nun hamleleriyle daha da büyüyecektir.
Marasli demiş ki;
Bence romanonun dedigine aynen katiliyorum süper bi dizi bastaki ilk bölümler tam oturmamisti ama sonraki bölümleri tam kivaminda yapmayi basardilar.. Biraz daha Aktion biraz daha yenilik olsa fena olmaz mesela o gecmisten bir kisi daha gelebilir bizim ikilinin yanina... Ama yinede süper severek izliyorum
16.12.2013 - 03:16
0   0

romano demiş ki;
Osmanlı Tokatı dizisi,kendisini yenilemeyi başardı,monotonluktan kurtuldu.orjinal, heyecan,komedi,tarih,aşk, gibi özelliklerle çok güzelleşti.Haftayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Tebrikler hepinize,çok başarılısınız.
15.12.2013 - 04:27
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler