logo

Aşk 8. Bölüm izle

Özet: Orhan’dan, Kerem’in borcunu ödediğini öğrenen Azra, büyük bir yıkım yaşar. Azra, düğünün ertesi günü, balayına gitmeye hazırlanan Kerem ve Şebnem’in kaldığı otele gelir. Amacı Kerem’e hala karnında çocuğunu taşıdığını, kürtaj yaptırmadığını söylemek ve onu Şebnem’de ayrılıp kendisiyle evlendirmeye ikna etmektir. Fakat Kerem bunu öğrendikten sonra Azra’nın beklediği tepkiyi vermez. Kerem’in kararı, Azra’yı dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.
hannoverlisevda demiş ki;
Naz :)) suan gülerek yaziyorum saniyorumki yazilan yorumlarin hepsini okumamisindir zaten büyük hata olurdu .Dört bes arkadas var iste kendilerini senarist sanip tam anlaminla hastalik derecesinde kaptirmislar kendilerini diziye..bir tarafdan gülerken diger tarafdanda üzülüyorum .. Dizi bakilirda bu kadarinada pes yani:) eslerinizle cocuklarinizla acaba bu kadar ilgileniyormusunuz ? cocugunuz evden cikarken acaba üstünü iyi giyindimi eldiveni sapkasi varmi yada esinizin üstü basi ne kadar olmasi gerektigini görüyormusunuz.. YA acin biraz gözünüzü dünya sizin sandiginiz gibi yalan asklar üzerine kurulmuyo .. hadi birazda evinizin isini yapin :))))) kitap okuyun ))) temizlik yapin )))) nereye kadar dizi basinda oturup senaryo yazarak fazla kiloda almayin :)))
10.12.2013 - 15:21
0   0

Naz demiş ki;
selam....oyle cok yorum ve uzun yazilmiw ki bilemedim diziyimi seyr edim ya yorumlari....
08.12.2013 - 22:55
0   0

fey demiş ki;
Cemile biraz önceki kısa yazımı eski bir laptop la yazdığım için yazılar ekranda tam görünmüyordu. Yanlışlarım olmuş ben bile yazdığımı anlayamadım, düzeltiyorum. Şöyle ki, "yazdıklarını ben yanlış anlamışım. Hem kırılmadım sadece açıklama ihtiyacı hissettim.Samimiyetine kesinlikle inanıyorum.Sevgiler."
28.11.2013 - 00:43
0   0

fey demiş ki;
Roza, ben ne açık açık ne de üstü kapalı olarak kimsenin yazılarını sorgulamam, sorgulamayacağım. Sadece yazılı olan fikirler üzerinden bende kendi fikirlerimi beyan edebilirim tabi dizi ile alakalı olarak.. Herkesin nasıl yazdığı beni ilgilendirmiyor. Ben yazılarımı bildiğim gibi yazmaya devam edeceğim. Hem lütfen rica ediyorum, benim yazılarımı okuma. Çünkü ben ne yazarsam yazayım sen tersinden anlıyorsun. Nereden çıkartıyorsun benim eskiden bu sayfalarda kavgacı olduğumu, ben öyle mi dedim? ""Eskiden kavgacıydım, çok eskiden, 10-15 sene önce"" demek istedim. Bu sayfalarda ne eskiden ne de yeni olarak kavgacı olmadım. Sadece kendimi savunmak ve anlatmak amaçlı tartışmışımdır. Tekrar ediyorum ESKİDEN BU SAYFALARDA KAVGACIYDIM DE-ME-DİM. Beni kafanda bir şablona oturmuşsun, benimle ilgili önyargıların var, ben ne yazarsam, sen istediğini anlıyorsun. Madem açık konuşmayı seviyorsun, söyler misin senin benimle ilgili ne gibi bir sorunun var? Bilmeden seni başka bir sayfada kırdım mı yoksa? Hep ben sana kendimi anlatmak zorunda kalıyorum. Hiç ben seni yazılarınla ilgili eleştiriyor ya da sorguluyor muyum? Yazının sert olmadığını, bana öyle geldiğini, yazının sonuna :)) gülücük işareti koyduğunu yani espiri yaptığını söylüyorsun. Peki sen benim yazılarıma dikkatli baktın mı? "selam A.Ş.K. severler, yoksa A.Ş.K. sevmezler mi demeliyim:)), şimdi de sevmediğimiz dizini eleştirisine geleyim:))" gördüğün gibi iki cümlemde de :)) gülücük işareti var yani espiri yapmıştım. Senin için bir de Karadayı sayfasından ayrılmıştım:(( Olayı merak ediyorsan A.Ş.K. 5.bölümdeki sana yazdığım ikinci yorumu oku, merak edeceğini sanmıyorum da neyse.. Aslında boşuna çabalıyorum, Albert Einstein bile demiş ya "önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur" diye..
28.11.2013 - 00:33
0   0

MELTEM METE demiş ki;
Eger bir dizi hakkinda bu kadar iyi veya kotu yorum yapiliyorsa,o dizi seyretmeye deger.Anlamis degilim ,elestirmenler sanki Facebook'taymislar gibi sayfalara sigacak yazilar yazmislar.Halbuki elestiri bes,on kelimeyle aciklanabilir.Mektup yazip sohpet etmeden
27.11.2013 - 23:04
0   0

fey demiş ki;
Tamam Cemile sorun yok, ben yanlış anlamışım. .hem kısılmadım, sadece açıklama yapmak ihtiyacı hissetti. Samimiyetine kesinlikle inanıyolum. Sevgiler..
27.11.2013 - 22:44
0   0

Roza demiş ki;
Oki doki CEMILE. Ne demek istedigini cok iyi anladim simdi. Yeni bölümde bulusmak üzere..
27.11.2013 - 21:03
0   0

cemile demiş ki;
ROZA, selin ortaya yazdığı için ben de ortaya yazdım. seni de kast etmedim. genel anlamda yazdım. ben buradaki hiç kimseden rahatsız olmuyorum. tek rahatsızlığım LALEM hanımın sürekli yazılarında yazdıklarıma değil, kişiliğime yönelik yorum yapması. bunu daha önce de dile getirdim. seline söz verdim. tartışmak da istemiyorum. eleştiri konusunda selinin yazdıklarında bence eksik olan şeyi yazdım. ayrıca selinin son cümlelerinde söylediği şeye de katılmıyorum. burada kimseye bizleri düzeltme misyonu verilmedi. gerçekten tanımadığım birisinin eleştirileriyle kendimi bir yerlere getirebileceğimi de zannetmiyorum.
27.11.2013 - 19:44
0   0

Roza demiş ki;
CEMILE o ortaya attigin cümleleri BENIMI KAST ETTIN? Böyle üstü kapali bilmeceli yazdiginiz zaman haliyle üstümüze aliniyorum. LaLemin bir begendigim huyu var oda acik acik hangi rumuza,nike kafayi takiyorsa acik yüreklilikle yaziyor. Ama sen ve bazilariniz alttan alttan kizim sana söylüyorum gelinim sen anla misali yapiyorsunuz. Ben acikca bilmek istiyorum benden mi rahatsiz oluyorsun? Feye de sunu söylemek istiyorum eskiden cok kavgaci ve agresifmis bu sitelerde. Ama simdi beni,yazi seklimi,sert ifadelerimi elestiriyor. Sanki kendisi bir zamanlar istedigi gibi davranmis ama simdi en ufak elestiriden,sert cümleden( ona göre sert) rahatsiz oluyor.LaLem acik acik elestirilerini yapiyor MELIS ve SANEM disinda tek bir INSAN agzini acmiyor! Ben bir elestiri ile geldimmi aman tanrim IZMIRLI hücümuna ugruyorum.....
27.11.2013 - 19:22
0   0

cemile demiş ki;
sevgili FEY, ben o satırları yazarken aklıma sen hiç gelmedin. tüm samimiyetimle söylüyorum bunu. ben de hatasız değilim, asla. etten kemikten bir insanım. ama kimseye de hakaret etmiyorum. yazdıklarım senin yazın üzerine gelince, tabi sen seni de işin içine kattığımı düşündün. istemeden seni kırmışım. lütfen beni bağışla. gerçekten böyle anlayacağını düşünmedim. yazdıklarımın senin yazdıklarınla hiç bir ilgilisi alakası yok. samimiyetime inanmanı isterim.
27.11.2013 - 18:47
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler