logo

Karadayı 45. Bölüm izle

Özet: Serra, gelinlik seçme hayaliyle girdiği dükkanda Mahir ve Yasin’le yüz yüze gelince şoke olur. Feride ve Mahir, her şeyi bildiklerini söylerler ve Serra’ya iki seçenek sunarlar. Ya Turgut aleyhine tanıklık yapacak ve her şeyi itiraf edecektir ya da gerçekler ortaya çıktığında, Serra da Turgut’un suç ortağı olarak yargılanacaktır. Serra için hayatının en zor ve en önemli kararıdır bu an...Turgut, Feride’nin peşine düştüğüne artık emindir. Kendisine ulaşılmasını engellemek için öncelikle Serra’nın ipini çeker. Serra ise Turgut’un kendisi için planladığı dönüşü olmayan yolculuktan habersiz, kararını vermiş ve tarafını seçmiştir.Feride ve Mahir, Serra’dan cevap beklerken, hiç ummadıkları başka birinden haber alırlar. Beklenmedik bir anda öğrendikleri bu bilgiyle, Turgut’un kötülükte sınır tanımadığına bir kez daha şahit olurlar.
oldie demiş ki;
bir onceki yorum isimsiz gitmis yayinlanirsa yazan oldie.))
13.11.2013 - 11:52
0   0

İsim demiş ki;
nerden nereye, geldik 45. bolume. ne demisim ilk bolumlerde de sayfadan sutlanmisim soyle bir baktim.' olen savci ile nazif karanin eski bir hukuku var, savcinin evindeki fotograftaki kizin onemi var( mahirin kardesiymis) polis mahirle beraber olaak, hakime hanim saldiriya ugruyaak, mahirin ustune atilacak, hakime hanim hakimligi bile kaybetme pahasina mahirle birlikte bu isi cozmeye calisacak,hamamci, ayten, uvey baba demisim de demisim, hepsi yuzde yuze yakin bir sekilde olmus. neyse canim merak eden bir daha bakar ne demisim( bir bildigimiz varki demisimdir)) simdi savcinin kafasina kurek vuran mahir degil. o dugme bir baska gucun eline geceek nasil yani oha diye merak eden cikarsa son sahnenin devamini anlatirim))bu da yayinlanmaz hala banliysam, ne yapalim. hosca kalin))
13.11.2013 - 11:51
0   0

matt demiş ki;
turgutun yaver olundugunun ogrenilmesinden sonra dizi inanilmaz yavaslamisti. hicbir aksiyon gerceklesmiyordu. uzun zaman sonra ilk kez bi bolum izledik diyebilirim. ayrica paylasim icin tesekkurler
12.11.2013 - 02:18
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler