logo

Intikam 26. Bölüm izle

Özet: Annesinin yaşadığını öğrenen Yağmur, onu bulmaya çalışır. Rüzgar’la tartışan Derin, bir süre Yağmur’da kalmaya karar verir. Barış’ın bulaştığı hırsızlık yüzünden sıkıntılı günler geçiren Rüzgar’a Hakan’dan beklenmedik bir yardım gelir. Annesi hakkında istediği bilgiye ulaşamayan Yağmur, Derin’den Şahika’nın bebek için düzenlemek istediği partiyi kabul etmesini ister. Bu arada Derin’in bebeği ile ilgili babalık testinin sonucu da gelmiştir. Şahika’yı konuşturmaya çalışan Derin ise bir kaza geçirir. Anne de bebek de büyük tehlikededir.
hasan yilmaz demiş ki;
dizi degisime ugruyor reytinglerden dolayi sezonu zor tamamliyacak anlasildi kurtlar vadisi ozetle yarisiyor fatmagul her hafta birinci geliyordu berende tugba gibi miladini doldurdu
07.10.2013 - 05:45
0   0

Zeren demiş ki;
Yönetmen değişikliği farkediliyor !!!!!
07.10.2013 - 02:11
0   0

eti demiş ki;
iyice sacmaladilar,su kadar olumu bi kadin na kadar sessiz seyr ede bilir?su emre ailesinin yuzsuzluyune nasil suskun kaliyor?yagmur sanki robot.diziye azacikda olsa safkat lazim.negat isler gtdi yerine tabutta ceset getirdiler.iyiki hakan karakteri varda diziden zevk aliyoruz.yeni dizideki seyr etmeli tek varlik.
04.10.2013 - 18:44
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler