logo

Güzel Çirkin 8. Bölüm izle

Özet: Lena sayesinde karıştıkları pislik, Murat ve Şenol'u tehlikeli yollara saptırır. Aydan'ı bulma telaşı içine düşen Murat iyice gözünü karartmıştır. İntikam çanları Kemal’in ölümü ve Aydan’ın durumu nedeniyle çalmaya başlar. Tüm bunlar olurken Nazlı yeni gelen huzurevi cinayeti dosyasını çözmek için kolları sıvar.
ela demiş ki;
rus ukrayna kızlarının hepsini hayat kadını mı sanıyorsunuz :) çok gereksiz bir tartışma içerisindesiniz
22.08.2013 - 12:45
0   0

yasemin demiş ki;
Çok güzel bölümdü. naz elmas ta ali sunal da iyi oynuyorlar. özellikle ali sunal ın böyle iyi bir aktör olduğunu bilmiyordum. Şenol ise süper. Fakat Naz Elmas bu dizi için kilo mu almış diyorlar? Acil versin. Yürümesi güzel değil bu kızın. Bacaklar açık ve hantal. Şimdi kilo alınca bacaklarını birleştiremiyor sanki, pet varmış gibi yürüyor altında. Ve acil o topuklulardan vazgeçsin. Mary Jane ama kötü bir Mary Jane replikası
22.08.2013 - 00:30
0   0

hasanfehmi demiş ki;
Arkadaşlar, bence de senaristlerin kötü bir niyeti yoktu. Fakat bu konuda hassasiyet göstermeleri gerekir. Azarbeycanlı kardeşlerimiz haklılar. Bir Amerikan dizisinde karanlık ve acımasız kişileri Türk olarak gösterseler, sanki Türklerde bu çok alışılagelmiş ve bilindik bir şeymiş gibi, bizim tuhafımıza gitmez mi? Acaba bizi böyle mi biliyorlar, diye?! Umarım senaristler bu yorumları okuyup, bunun önemsiz bir konu olmadığını anlarlar ve gelecekte dikkat ederler.
21.08.2013 - 20:27
0   0

aysegül demiş ki;
pardon ama benim janeye yazmis oldugum yorum neden onaylanmadi ? bütün yorumlar onaylandi da benim ki neden onaylanmadi sorabilir miyim ? ben yanlis bir sey söyledigimi düsünmüyorum bu yapilan hata düzeltilsin.
21.08.2013 - 05:23
0   0

Jane demiş ki;
Steve bir dizide iyi ve kötü karekterler oldugu bana da malum. Fakat Güzel Çirkin `de iyi Azerbaycanlı yok. İzleyici diziyi sadece eğlence olsun diye izlemiyor. Bilgi ediniyor, sempati veya kin duyar. Evet bu dizidir. Bu senaristin kendi düşüncesidir. Fakat, bu diziyi tek türkler izlemiyor. Biz çocukluğumuz bu güne Türklerin Azerilerle kardeş olduğunu hep duymuşuz ve böyle biliyoruz. Kardeş kardeşin iyiliyini gösterir, kötülüyünden yaka kurtarması için yardım eder.
20.08.2013 - 18:43
0   0

ela demiş ki;
soluksuz izledik hep böle dolu dolu olsa keşke
20.08.2013 - 16:44
0   0

Steve demiş ki;
June Dizide iyi karakterler oldugu gibi kotu ,katil sapik gibi bir yigin kotu Turk karakterler var ayni zamanda Rus kizlari hayat kadini erkekleri'de hepsi mafya, kimsenin bir sey dedigi yok senarist konu bir mana kazansin diye bir tane de Azerbeycanli kotu bir karekter koymus , ne olmus yani simdi butun azerbeycanlilari kotumu oldu, diziye boyle bir karekter koymakla Azerilere darbemi attilar oluyor? Anlamadigim olay siz dizide 10 saniye bile surmeyen bir karakterin rolunu buyutup hemen ortaya atlayip hic beklemezdim turk kardeslerimden ne ayip deyip kinamisiniz!!! Ben dizide Azeri kardeslere karsi kasitli yapilan kotu bir sey gormedim , Turkunde iyisi var kotusu var ayni sekilde Rus'larda da Azerbeycandada .... .Azerbeycanda hic kotu mafya babasi kimseler yokmu yani ? June unutmayalimki Insan insandır iyiside var kotusude ! Senarist kafasinda oyle kurmus ve yazmis Zaten kasti yapilmis bir olay olsa kendini belli eder burda oyle bir olay yok ,Lutfen bu gibi sacma bir anlamsiz bir olayin uzerine ne ayip diyerek baltayla gidip ortaligi velveleye vermeyin, '''Kinamayinki baskasida sizi kinamasin!!! Iyi gunler..
20.08.2013 - 11:58
0   0

Nazli demiş ki;
Azerbaycana niye bele kin..hemde turkiyeden..utanin
20.08.2013 - 08:54
0   0

Aydan demiş ki;
Oh be birkerede benim isim kullaniliyor :))
20.08.2013 - 03:01
0   0

kadir demiş ki;
Jane yok öyle birsey olsada onu yapanin türklügünden süphe ederim.
20.08.2013 - 00:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler