logo

Güneşi Beklerken 7. Bölüm izle

Özet: Cihan’ın Zeynep’in beden eğitimi hocası olduğunu öğrenen Demet, Gölyazı’na dönmeye karar veriyor. Okulda büyük değişim rüzgarları yaşanmaktadır. Okula geri dönen Cihan Hoca kontrolü ele geçirmiştir. Bütün ayrıcalıkları elinden alınan Kerem de bu duruma kısa sürede uyum sağlamış görünmektedir. Üstelik Cihan Hoca’nın baskısı sonucu okulun basketbol takımına da girmiştir. Zeynep’le Kerem’in arası da düzelmiştir. Kerem’deki bu değişim Zeynep’in de çok hoşuna gider. Ancak taktik değiştiren Kerem’in aklında bambaşka planlar vardır. Melis’e açılmaya karar veren Barış ise açık hava sinemasına iki kişilik bilet alır. Ancak sinema teklifi şanssız bir ana denk gelir. Reddedildiğini düşünen Barış’ın biletlerini Kerem alır. Duyduğu konuşmaları yanlış yorumlayan Yağmur Zeynep’i gaza getirir. Romantik hayallere kapılan Zeynep de Barış’ın sinemaya kendisini götüreceğini düşünür. Demet’in iş yerine bir telefon gelir ve beden eğitimi hocasının kendisi ile görüşmek istediği bildirilir. İşten izin alan Demet okula gider. Ancak orada gördükleri karşısında şoka girer. Jale’nin neden yalan söylediğini bir türlü anlayamayan Demet, Gölyazı’na dönmeye karar verir. Bavullar hazırlanmış, annesinin kararını öğrenen Zeynep ise okulunu bırakmak istemez. Ancak annesinin tepkisinden korkan Zeynep, geri dönüş kararını kabul etmek zorunda kalır. Okula arkadaşları ile vedalaşamaya gelen Zeynep, ayrılık haberi ile herkesi şaşırtır, özellikle de Kerem’i. Bunu hiç beklemeyen Kerem, Zeynep’e engel olmak için ona hiç ummadığı bir şey açıklar. Cihan ile karşılaşan Demet, onunla konuşunca aslında ne kızı olduğundan ne de Zeynep’in kim olduğundan haberi olmadığını anlar ve hesap sormak üzere Jale’ye gider.
selin demiş ki;
taner kesinlikle haklısın 'kerem tam bir ruh hastası ' :p
20.08.2013 - 12:04
0   0

MSFIGO demiş ki;
selam nuraycim, aslinda bazilari dizide otuzuna yaklasan insanlar ve bunlar koleje giden gencleri oynuyorlar. bu cogu amerikan dizilerindede oluyordu. öte yandan annleri bunlarin hepsi genc kadinlar. genelde 1978-1980 dogumlu insanlar. yani aralarinda gercek hayatta tas patlasin 7-8 yas farki var ;) zeynepi oynayan kiz 27 yasinda ama yasindan genc gösteriyor. ben aslinda zeynepi fena bulmadim. sevimli bir yani var. birde savasci oldugu belli, kerem bu kadar sempatik olmasa herkes nefret ederdi. aslinda barisla yanyana olduklari zaman baris daha yakisikli ama keremde bir karizma var. ondan bu kadar tutuluyor ;) melise bende gicik oluyorum. gerci burda biraz daha hos olmus saclari kahverengi. adini feriha koydugumda tam gicikti.
18.08.2013 - 16:31
0   0

gunesibeklerkenfan demiş ki;
melisden nefret ediyorum yaa. yeni bolumunu sabirsizlikla bekliyorum
18.08.2013 - 10:19
0   0

nuray demiş ki;
benim dikkatimide hani Demet Jale ile tartismasi varya ordaki atesli bagirma sirasinda Demetin cantasi bi kolunda takili bir yerde demekki hatalar gozumuzden kacmiyor ama genede guzel bi dizi izketiyor , Kerem cok basarili bi oyuncu bende begendim , Zeynep'e daha alisamadim acaba yerinde kim oynayabilrdi diye dusunmeden edemiyorum
18.08.2013 - 04:14
0   0

MSFIGO demiş ki;
mervee emree, bende simdi baktim. haklisin ;) melisin saclari bir toplu bir acik ;)
18.08.2013 - 02:11
0   0

mira demiş ki;
sude herseyden önce yorum yazma adabini ögren.Ayrica kimse seni mecbur etmiyor.burada bu kadar kisi begendigine göre sorun sende demektir.Emege saygi lütfen!!!
17.08.2013 - 02:53
0   0

MSFIGO demiş ki;
yasemin, galiba zeynep ve melislin arasinda yas farki olarak 11 ay falan var. bence böyle olmustur. demet hamile oldugunu anliyor, cihanin haberi yok, demetden haber almayan cihan teselliyi tülinde buluyor ve tülin kisa sürede hamile kaliyor. kereme gelirsek, gelecek fragmanda zeynepe cok yakin davraniyor, teselli ediyor onu. zamanla intikam oyunu baslayan olay aska dönecek. kerem intikam olayi yüzünden zeyneple fazla zaman gecirecek ve zeynepin iyi bir kiz olacagini anliyacak ve asik olacak. ama aralarinda bayagi engel olacak. baris var, melis, cihan hoca vs. bu arada zeynepi oynayan kiz 27 yedi yasinda. hic öyle görünmüyor. bir reklamda oynamis. browni galiba. nejat islerle beraber. orda acayip cekici bir kadin olarak ekrana cikmis.
17.08.2013 - 00:49
0   0

ayan demiş ki;
aynen sevmeyenler izlemesin yaa.insalllah dizi uzun surer
16.08.2013 - 10:43
0   0

merveee evremm demiş ki;
05:19 melisin saçına dikkat ! kapıdan bakarken topluydu saçı sonra zeynebin yanına giderken saçlar açık sonra zeyneple konuşurken tekrar toplu... bi farkeden benmiyimmmm :D
16.08.2013 - 10:40
0   0

ela demiş ki;
KEsin üveydir bu melis zaten babasına hiç benzemiyor
15.08.2013 - 22:47
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler