logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 119. Bölüm izle

Özet: Arif ile Cemile sonunda kavuşurlar. Mete’nin planı işe yarar. Arif serbest, Tuğrul ise Mete’nin elindedir. Adamları, Tuğrul’u kurtarmak için harekete geçer. Ancak Soner, Arif ve Süleyman onlardan bir adım öndedirler. Carolin, İbo’yu bütün mal varlığını üzerine yapması için ikna eder. Polis tarafından aranan ikili, işlemlerin ardından yurtdışına kaçmak için bilet alırlar. Fakat Carolin’in başka hesapları vardır. İbo’nun nerede olduğunu öğrenen Mesude, onu yakalatmak için polise haber verir. Osman, dergiyi çıkartmak için hazırdır. Hakan’a da yazı yazması için teklifte bulunur. Önce ne hakkında yazacağını bilmeyen Hakan, o kadar güzel bir makale ve şiir yazar ki, başta Berrin olmak üzere herkes etkilenir. Hakan ile konuşmaya giden Berrin, onun Rüya ile birlikte Bursa’ya gittiğini öğrenir. Mete, Ayça’ya telefon eder, tüm bunlar bittiğinde yine birlikte olacaklarını söyler. Deniz’in ise Soner ve Bahar’a kardeşi ile ilgili büyük bir sürprizi vardır. Bu arada babasından izin alan Deniz, Kerem’i kahvaltıya davet eder. Mete, Tuğrul’un işini bitirmeden önce annesinden özür diletmek ister. Cemile’yi alıp, Tuğrul’u tuttuğu yere getirir. Ancak Tuğrul’un adamları Mete’nin onu nerede sakladığını anlamışlardır ve peşine düşerler. Soner, Süleyman ve Arif bütün tutsakları kurtarması için Mete’ye yardıma gelirler. Ancak silah sesleri ile ortalık bir anda karışır
TC Berran demiş ki;
Sevgili Leman, begendigine bende sevindim. Bana "okuma" diyen arkadasa rastladim heyecanla düsüncelerimi söylemek istedim.Hala ayni fikirde :(((((( Bende fazla konusup asabimi ve kafamin icindeki resimlerin silinmesini istemedim.Hatta USA 'dan film teklifi almis galiba!!!! Ama o Arkadas hep öyledir. Senelerce önce sevdigim Yazar Nickolas Sparks'in DENIZDEN GELEN MEKTUBU kitabimi vermistim.Onuda begenmemis ve alay etmisti icerigiyle.Halbuki ayni sekilde onunda Sinema filmi yapildi ve büyükler oynamisti PAUL NEWMAN ve KEVIN COSTNER oynamisti. Onuda tavsiye ederim. Onunda tüm kitaplari mevcuttur bende:))Neyse böyle bir Arkadas iste zit fikirli...Ben SERENAD'taki hikaye ve tarihi gerceklerle baglantili hikayeleri cok begendim.Yeni kitabida (Kardesimin Hikayesi) epeyi okudum..Oda Karadenizde sahil kasabasinda geciyor.Emekli bir Mühendis kafa dinlemak icin yerlesiyor.ve bir cinayet isleniyor. Yani biraz KRIMI icerikli ama sürükleyici:-) Sevgilerimle:)).
13.06.2013 - 13:14
0   0

TC Berran demiş ki;
Evet Arkadaslarima katiliyorum. Gelecek hafta bitiyor dizi.Hakan ve Berrin karesi cok hostu.yani hakanin sasirmasi:)) caroline yine 4 ayak üstüne düstü. Ne yani cezalanmayacakmi???Belki bindigi ucak düser:)))) Hasefede Cemilede cok anlayisli Anneler Tanri herkese böyle kusak farki olmasina ragmen böyle sagduyulu ve anlayisli Anneler ve nineler-dedeler nasip etsin:))) Tabii Soner gibi Babalari da unutmayalim .Denize Keremden dolayi tatli-sert cikislari cok hosuma gidiyor.Gercek olmasa dahi:)) Sevgiler.
13.06.2013 - 12:57
0   0

Tülün demiş ki;
bu dizideki tüm olaylar gercek, hepsi gercek yantidan alinmis....kardes kardese kirdirilan dönemler...eksigi var fazlasi yok. bu güne kadar Izledigim en kaliteli en yeteneklerin bulistugu bir dizi ve bitiyor, tam zamaninda bitiyor...emegi gecenlerin hepsine helal olsun!
12.06.2013 - 22:14
0   0

irma demiş ki;
bu dizi herkez annamaz.chunki gercheklari iasamadilar ve okumadilar,bu dizi chok onemli.chunki daa var bu ayatde boile davranmak . chok zor hayat gechirdilar,belimi olur simdilik hayatde da olabiler?kim biler? kusura bakmasinis ben turk deilim belki dogru iazmadi,ben bu dizi bitun dizidan daa chok sevdi. 13.06.2013
12.06.2013 - 22:06
0   0

Leman demiş ki;
Sevgili Berran, Serenad kitabini biraz once bitirdim. Cok guzel bir kitap. Batan gemi hakkinda yillar once yuzeysel olarak birseyler okumustum ama boyle guzel bir hikaye ile gercek tarihin birlestirilip anlatilmasi sahane birsey.. Kardesimin Hikayesi su an elimde yok, yazin alip okumaya niyetliyim, onun hakkinda da ileride haberlesiriz. Simdi sira da Kopru kitabi var. Iyi okumalar.
12.06.2013 - 19:08
0   0

Leman demiş ki;
Guzel, duygulu, manali sahnelerle dolu bir bolum idi.. Cemile ve Arifin kavusmasi, Tugrulun Cemileden ozur dilemesi, Metenin sahneleri, Cemilenin Berrinle Hakanla ayri konusmasi, Hasefe hanimin Berrine kizmasi.. Ayca Bingol, Aras Bulut Iynemli basta tum oyunculari kutluyorum. Sevgili Tolga, artik son bolumlerde icimizdeki umutla hikayenin guzel bir sonuca baglanmasini istedigimiz icin tahmin edebiliyoruz ama biraz da bu ailenin mutluluk gormesini istemiyormuyuz. Sahsen sikici bulmuyorum.
12.06.2013 - 18:54
0   0

roza demiş ki;
Sonunda Arifimize kavustuk. Bu dizinin en kazanclisi süphesiz Caroline dir. Banker Ibonun tüm mal varligina kondu :)). Daha fazla Deniz ve Kerem sahnesi istiyorum:). Bunca bölüm pasif olan Soner ve Süleyman bu bölümde bayagi aktiftiler. Ilk defa sakalli bir komutan gördüm:)). (Arifi) Tugrulun Cemileye özür diledigi sahnelerde Metenin yaptigi esasinda diger iskencecilerden farksizdi. Mete tugrulu öldürecekse öldürseydi. . Adaletede teslim edemezdi. O yillarda ADALET Tugruldu. Berrinde artik yelkenleri suya koyuverdi Hakana karsi. Evet Mete ve Tugrula ne olacak? Finali merakla bekliyorum. Haftaya 3 sezonluk maraton bitiyor.
12.06.2013 - 10:23
0   0

eda demiş ki;
aynı tekrarlar sıktı artık bitsin dizi
12.06.2013 - 08:54
0   0

tolga demiş ki;
Bu dizi gercekten artik slkmaya basladi. Hep ayni seyleri izliyoruz. Artik olacaklari seyirci onceden tahmin edebiliyor....
11.06.2013 - 19:51
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler