logo

İntikam 21. Bölüm izle

Özet: Ağabey’in peşinde olan Yağmur büyük bir hata yapıyor. Yağmur, Rüzgar ile olan yakınlaşmasından pişmandır. Birlikte uyuya kaldıkları akşamın sabahı ona kötü davranır ve onu hiç hak etmediği şekilde kapı dışarı eder. Bu duruma anlam veremeyen Rüzgar, bir de Yağmur ile Emre’nin bir hafta sonra evleneceklerini öğrenir. Üstelik bunu söyleyen kişi Emre’dir. Ayrıca Selen ile ilgili gerçekler konusunda çenesini kapatması ve kendine yeni bir hayat kurması için ona yüklü miktarda çek de verir. Ağabey’i yakalamak için Haldun’un ofisine gizli kamera yerleştiren Yağmur, büyük hesaplaşmaya hazırdır. Ancak Hakan, Yağmur’a katil olmadığını bu işten yol yakından vazgeçip başka bir yol bulması konusunda ısrar eder. Haldun’un ise soruşturma nedeniyle canı çok sıkkındır. Bir de polis şirkete baskın yapar. Şahika, Leyla’ya sürpriz bir ziyarette bulunur. Haldun ile evlilik hayalleri kuran Leyla’ya kafasını karıştıracak bir teklifte bulunur. Ayrıca Haldun’un tüm delilleri sakladığı harddisk’i de ele geçirmeyi başarır. Yağmur ve Emre’nin sade nikahını kabul etmeyen Haldun, olayı gösterişli bir düğüne çevirip, oğlunun bu mutlu gününü reklama çevirir. Emre ve Aslı, düğünün detaylarını konuşmak için Yağmur’u sıkıştırırlar. Onlar yüzünden Ağabey ile Haldun’un buluşmasına gidemeyen Yağmur, kendini tutamaz ve Emre’ye patlar. Ağabey’i tek başına izleyen Hakan, onu evine kadar takip eder. Ancak Yağmur’dan bunu saklar. Artık iyice yaşlanan Çakıl ortada yoktur. Barış ve Rzügar onu her yerde ararlar. Rüzgar en son Yağmur’un evine gider Çakıl’ı bulmak için ve yaşlı dost ölmek için orayı evini seçmiştir. Çakıl’ın ölümü ikili arasında beklenmedik bir gelişmeye yol açarken, Ağabey’in dikkatini çeken Hakan büyük tehlikededir
Adelya demiş ki;
Yagmurun da evi mashallah24 saat acik, isteyen girip cikabiliyor. Perdeleride yok gibi, bu da kendine agan kizimi diyor ? Sacma bir scenario. okadar hatalari varki bu dizinin insan ben olsam Yagmurun yerine boyle saklanirdim diyor hic mi akkilarina gelmiyor duzgun hareket etmeyi.
01.06.2013 - 17:35
0   0

ayan demiş ki;
hayir yaaa hakan olemezz...of ya cok uzuldumm...
31.05.2013 - 16:58
0   0

duygu64 demiş ki;
ROZA yorumunla beni çok güldürdün. (almış elektriği saçlar bi milyon) valla doğru söze ne denir.
31.05.2013 - 16:24
0   0

Berran demiş ki;
Bu bölümdeki en gercege yakin duygu yüklü sahne; Yagmur+Rüzgar ve Cakil üclüsünün hüzünlü sahnesiydi.O sahnede üzüntüyü oldugu gibi bize trans gecis gibi aynen yansittilar!!! Roza Berenin konusmalari,mimikleri ve role göre ses ve vurgu ayarlamasi hep böyleydi hic degismedi. HATIRLA SEVGILI ve Sinema filmindede böyleydi Bende ilk baslarda öyleydim ama alistim artik.....Dögüs sahneleri yine komikti.Agabey gibi KIRALIK AZILI KATILL e yalniz basa cikmak istemesi esasinda INTIHAR di:-() HAKAN 'in basini yedi o yüzden.Sayet ona birsey olursa cok kötü olur;(( Daha simdiden sosyal MEDYA ve WEB sayfasinda: ENGIN HEPILERI ölürde Diziden cikarsa Diziyi seyretmeyiz diyorlarmis!!!!!!Sahika'nin ikide-bir ogluna herseyi BABAN yapti demesinden gina geldi;( Cok karaktersiz bir AILE Emrede benzemeyi secti .Cemre daha genc ama simdilik KÖTÜ bir Insana benzemiyor.Sevgiler:)
31.05.2013 - 15:12
0   0

gunka demiş ki;
Hakan olmiyecek arkadaslar.Yagmur kurtaracak onu.cok guzel bir bolumdu.bazi arkadaslar senaryonun ucuz oldugundan bahs ediyor.neden izliyor o zaman anlamis deyilim.bakmak bir kenara hele yorum da yapiyor.ben hosuma gitmeyen bir diziyi izlemiyorum,ne de yorum yapmiyorum.Rozacim Beren Fatmagulde de bu dizide ayni ifadeyi verme sebebi rolu gerekdiyi gibi yapmasidir.zaten bu dizide sovvukkanli bir karakter canlandiriyor.amma magazin programlarinda cok neseli bir kizi goruyoruz her zaman.cok basarili her zamangi gibi.))
31.05.2013 - 14:32
0   0

roza demiş ki;
Beren saatte tek takildigim,yüz ifadesi fatmagülde ki gibi. Mimikler ayni,yürüyüsü,bakisi. Gülerken bile bakisi donuk. Belkide orjinalinde de karekter böyledir? Berenle Nejat cakilin ölüm sahnesinde döktürdüler. Bana o duyguyu cok güzel yansittilar. Cakilin ölümüyle Rüzgar Derine olan tek bagini,Yagmur babasiyla,cocukluguyla olan bagini yitirmis oldu. Insan ve köpek arasinda ki sevgi bagini ne kadar güzel anlatmislar. Rüzgarda karar versin artik yagmurumu,sahte derini mi seviyor? Orjinalinde galiba sahte derinle evleniyor. Ben nejat isleri beren saate daha cok yakistiriyorum. Yagmur rüzgari ne kadar sevse bile emreye gitmek zorunda. Bunun icin rüzgara aciyorum.Rüzgar her yagmur dönüsü daha bir sirilsiklam oluyor ve en fazla incinende yine rüzgar oluyor.Emre eski masum emre degil artik. Bence babasiyla ayni karekter. Sirket,itibar,güc,para hirsi emre icin daha cok önemli. Senaristler birden HARD bir emre karekteri cizmeye basladilar. Bana sahika emre ve haldundan daha karekterli geliyor. Sahikada masallah hard dski eliyle koymus gibi buldu. Benim bildigim o sekilde yere düsen hard diskler bozulur! Bizim senaristler teknoloji özürlü :)). Sahika aptalligin sinirinda. Oglunun lafini neden dinliyorsun? Magdur olan kizi cemre icin yapmaliydi. Emre yüzümü göremezsin diyor kadin fir dönüyor. Kizi cemre ben gidiyorum diyor,kadin otorite kuruyor. Selen bitti dedim. Su haldunun yardimcisi yüksekvoltajli geldi burnumuzun dibine:)) almis elektirigi,saclar bi milyon! Umarim dizinin en renkli kisiligi olan hakana bir sey olmaz. Onun renkli giysileri,renkli kisiligi olmazsa ne yapariz? Ben ki artik intikamda yorum yapmiyacagim dedim(yorumlar iyice azaldigi icin) yine yazmadan duramadim :))
31.05.2013 - 10:23
0   0

sanam demiş ki;
bence hakan numara yapti olmedi. Yagmurun her yeri acik evi varya beni sinir ediyor.simdi'de ruzgarin duygulariyla oynuyor. ne istedigini bilmiyor. o acik evde opusuyor Emre gelecek biri gorecek hic dusunmuyor.buyuk koz kizin eline gecti bakalim neler yapacak. Agabey'in neyin pesinde neden yagmurden kurtulmuyor ama hakani oldurmek istiyor onu da annamis degilim. bir kamera yagmurun evine koysalar sahika Emreye her seyi ve yagmurun kim oldugunu isbat edebilir ama akli vermiyor iste.
31.05.2013 - 10:09
0   0

Hezal demiş ki;
yaaa inanmiyorum ya olamaz Hakan oldumu simdi;(( cok uzuldum yazik oldu hakana;(((((( yagmur en sonu yedi hakanin basini off yaa.. sahikada nekadar zayifladi dikkat ettimde.
31.05.2013 - 09:28
0   0

ali demiş ki;
Senaryoya ilk okul cocuklarimi yaziyor, dizi cok ucuz ve mantiksiz.
31.05.2013 - 05:54
0   0

Garli demiş ki;
Hakanin olumu cok aci ama gercek. O kadar cesarete bir orgut lazim. Hakan tehlikeyi anladi ama anlattiramadi Yamura. Ruzgarla Yamurun yakinlasmalari cok guzel. Zaten Saat boyle rol icin daha uygun ve munasip; karateye degil. Emrenin sosiyal sinifindan ayrilabilmemegi de acik ve gercekli.
31.05.2013 - 04:57
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler