logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 117. Bölüm izle

Özet: Mete, Tuğrul’a Arif’in yerine söyletmeye çalışıyor ama Tuğrul buna direniyor. Yer mekan aynıdır ancak, bu kez tutsak olan Tuğrul, ona işkenceye yapan da Mete’dir. Ancak Tuğrul, Arif’in yerini söylemekte direnmektedir. Zehra ile parka giden Hasefe Hanım fenalaşarak herkesi korkutur. Haberi alan Cemile hemen annesinin yanına koşar fakat, yalnız değildir. Yanında Hasefe için endişelenen başka biri daha vardır. Hakan ve Rüya’nın iş için İstanbul dışına çıkmaları gerekmektedir. Annesinin konuşması ve destek vermesi üzerine Berrin de ikilinin seyahatine katılır. Baba olacağını öğrenen Soner, çok gergindir. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar hem Bahar’a hem de kontrol için gittikleri doktora kök söktürür. Osman ise daktilosu ile ilk yazılarını yazmaya başlar. Onları okumaya da ilk Ayça talip olur. Carolin ve İbo ofiste birlikte çalışmaya başlarlar. Fakat her ikisini de polis haklarında şikayet olduğu gerekçesi ile apar topar karakola götürür. Berrin, Hakan ve Rüya’nın görüşmeleri bekledikleri gibi gitmez. Tansiyon bir anda yükselir ve işler kontrolden çıkar. Arif’i kurtarmak isteyen Mete ise Tuğrul ile onu takas etmeye mecbur kalır. Takas yerine gittiğinde ise onu büyük bir sürpriz beklemektedir
Leman demiş ki;
Sevgili Berran, Cok iyi fikir, Serenadi bitirince yazisiriz. Ben de senin gibi Orhan Pamuk'u okumakta zorlaniyorum. Yazma dili hic akici degil. Ayse Kulin'in kitablarini bende severim. Nefes Nefese'yi yillar once okumustum. Kopru kitabi bende var ama daha okumadim, onu da bu yaz oknacaklarin listesine koydum. Selamlar ve iyi pazarlar.
02.06.2013 - 10:44
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Leman, kac günden beri hep aklimdasin.Söyleki Gecen yil ben tam SERENAD'i okurken gözümdeki basinc'i yüksek buldu Göz Doktorum. O zamandan beri kontrolldayim LASER uygulandi simdilik iyiyim.O yüzden basladigim halde bitiremedim.Birde bir Arkadas contra yapti.Bende gözümde öyle olunca biraktiydim. Ama bu arada senin okudugunu +LEYLANIN EVI + SON ADA'yida tamamen okumustum. Simdi bu son Kitabi KARDESIMIN HIKAYESINI Frankfurtta bir KITABCI'dan temin ettim. Ancak SERENAD'in muhakkak okunmasi gerektigini tavsiye ettiler. Bende gecen hafta okumaya basladim ve simdi 284. sahifedeyim. Bende cok SUPER buldum.Zira 100% DÖNEM KITABI ve inanilmasi güc TARIHI BILGILER ve HIKAYELER var.En Önemlisi ALMAN PROF Max Waagner'in Yahudi NADIA ile ASK HIKAYESI tek kelime ile SUPER:-)) Ve ALBERT EINSTEIN'in bizzat ATATÜRKE yazdigi mektubu ilk defa duydum. Önce 40 daha sonra 190 BILIM ADAMI ve Profesörlerin Calisma ve arastirmalarina TÜRKIYE'de devam etmelerine müsaaede edilmesi icin!!!!!Korkunc degilmi ve hicbir Limana girisi müsaade edilmeyen GEMI :-(( Neyse sende okuyacaksin.Bitirince yine yazisiriz. Sonra ben yeni KARDESIMIN HIKAYESINE baslayacagim. Rica ederim Lemancim.Ne mutlu Bana sana tavsiye etmekte yanilmadigim icin. Birde burdaki Arkadasi ikna etsem. Ancak ORHAN PAMUK fanidir!!! Onuda ben okurken zorlaniyorum. ZÜLFÜ LIVANELLI benim favorim. Bu arada AYSE KULINI de begenirim. Mesela onun KÖPRÜ romani cok güzeldi. Sonra NEFES-NEFESE orda SERENAD'ta oldugu gibi bir takim Türk kökenli Yahudilerin TRENLE nasil kacirildiklari konulu idi.Oda oldukca heyecanli isdi.Lemancim o konuda bana katilmana sevindim. Sana keyifli okumalar ve iyi aksamlar.Sevgilerimle:)) PS.SERENAD'i ikimizde bitirdikten sonra yazisalim OK?SLM
31.05.2013 - 21:37
0   0

Leman demiş ki;
Metenin Tugrulun katili olmamasina sevindim. Mete Tugrulun yaptigi iskenceleri, hayvanca hareketleri ona yapamazdi.. Tugrulu bayagi korkuttu, ki oda bir nevi iskence. Bence son sahnede Betulun eli vardi. Umarim pismanlik duyar ve bu sefer Mete ve Ayce icin calisir. Tugrul da adamlari tarafindan yanlislikla oldurulur. Denizin olugu sahneler (iki bolum once) de cok hostu. Bilakis konu olarak da cok guzeldi.. Zamaninda bizde cocukken o safligi yasadik. Cocuklarin sex objesi olarak dusunulmesi cok cirkin, Berrana katiliyorum. Sevgili Berran onerdigin kitapi bitirdim, cok sahane bir kitap idi. Beni Zulfi Livanelli ile tanistirdigin icin cok tesekurler. Serenad kitap'ini okumaya basladim. Yazma dili cok guzel
31.05.2013 - 16:12
0   0

Berran demiş ki;
Ben Dünya Insaniyim ve hümanistim. Her Milletten Arkadaslarim vardir. Su anda bile Iranli can dostum bir yazarla kahve iciyoruz.Ayrica Azeri candostlarimda basta GUNAY SULTAN olmak üzre hepsi beni tanirlar.BEN COCUKLARA SEX OBJESI GIBI BAKILMASINA KARSIYIM VE "IRANDA COCUK YASTA EVLENDIRILEN KIZ COCUKLARIN YASLARININ 14 HATTA ZAMAN-ZAMAN DAHA ASAGILARA INDIKLERINI KASDETTIM"Hepsi bu kadar!!! Selamlar:)
30.05.2013 - 17:31
0   0

duygu64 demiş ki;
Bence Mithatın nişanlısı bir şekilde kurtaracak onları. Yani öyle olmasını temenni ediyorum. Bünyem bir işkenceyi daha kaldıramaz artık. Mete Ayçanın sesini duydu, o anda Tuğrulu vuracak galiba.
30.05.2013 - 08:38
0   0

selin demiş ki;
var ya berrinden iyice tiksindim yaa.midemi bulandırıyor.hakan kocasıyken ahmetle kırıştırdı durdu.ahmet öldü şimdide hakana sürtünüyor.iğrenç bir karakter.ahmet öleceğine berrin geberseydi keşke.
30.05.2013 - 03:14
0   0

Garli demiş ki;
Bo bolumde bir kez daha oyun dondu Metenin aleyhine. Gecen bolumde her sey iyilige dondu. Izleyenler bir az rahatlandilar nefes cektiler. Metenin intikami ve Tugrulun iskencesi her kese bir az iyi geldi. Osmanin annesine sevgile hitap olan sairanelerinden bal damiyordu. Annesinin kadrini bilen cocuk. Ama bence iskencenin cevabini iskenceyle vermek dogru degil kerci iskence cekmislere bunu anlatmak cok zor. Erestuden beri kac kere soylenmis ki hakiket amaci tek bir yoldan bulunabilir; insani hedefe yetismegin yegane yolu insane bir yoldur. Hakiketi hak yolunda bulmak gerektir. Bireysel ve ferdi intikam faydasiz. Bu bolumde bu prensipin kimetini anladik: Mete iskence yapana iskence yapti ama ne yazik amacina yetisemedi. Ama ne yazik kor dutuguni birakmaz. Basimiza gelenleri oburlerinin basina getirmek bizim kor sezgimiztir. Zalim baba hirpaliyor oglunu ogluda kiz kardeslerini hirpaliyor [Merhamet dizisi]. Batida psykologik olarak hirpalanmis insanlarda ayni o sekilde devranirlar. Vetendaslarina ya sirt ceviriyorlar yada onlari psykologik bir uzden baski altinda bulurlar. 115 bolumde ben tankit etdim cocuklarin Batidaki gibi sexualize kullandirmaklarindan. Berran gibi tecrubeli birisi nasil tepki gosterdi bakalim: avvela, beni ruhi hasta yerine koydu: iyimisiniz? Ondan sonar da adminle tehdit etdi, ve sonundada Almanyada irksal hakaret cekdigi caninin zehirini doktu: “Sizin türkcenizden anlasildigina göre ya Azeri yada IRAN lisiniz?? sayet Iranliysaniz durum meydanda”. Yani, turkiyeden disari turkler geride kalmis ya irticai birileri!!! Senin gibi bilgili ve tecrubeli bir hanimdan hic beklemezdim! Mevlana ne demis: “Biz geldik insanlari yakinlastirmaga yokki uzaklastirmaga”.
29.05.2013 - 23:59
0   0

Aylin demiş ki;
Roza arkadashim, sana katiliyorum, tam benim istediklerimi soylemishsin
29.05.2013 - 22:01
0   0

Aylin demiş ki;
Salak Mete! bu kadar ugrashdin, insan da bu kadar salak mi olur? hic olmazsa ishkence yapsaydin salak salak
29.05.2013 - 21:57
0   0

hasan demiş ki;
salak mete! yüzüne gözüne bulastirdi. eline gecirdigi anda gebertecekti o pisligi. yapmadi, gereksiz yere uzatti. tugrul'a dogru dürüst bi iskence bile yapamadi. arada bir kafasina vurdu, o kadar! o da iskence mi? o nasil öc almakmis öyle! O pisligi gebertseydi, Arif'e de en iyi iyiligi böyle yapardi. cani ister! simdi tugrul bunun acisini onun bütün sülalesinden cikarir. Arif'i de sag birakmaz. Cocuk iste!
29.05.2013 - 18:15
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler