logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 116. Bölüm izle

Özet: İntikam peşinde koşan Mete, sonunda aradığı fırsatı yakalıyor ve Tuğrul’u köşeye sıkıştırıyor. Yarasına pansuman yapılan Soner eve getirilir. Onu o şekilde gören Bahar panik olur. Süleyman, adamlarına Mete’yi bulmaları talimatını verir. Mete ise saklandığı yerde Arif’i kurtaracak uygun anı beklemektedir. Ancak paşanın sürpriz ziyareti bütün planları değiştirir. Tuğrul ve adamlarına karargâhlarını taşıma emri çıkar. İçerde tutulan tüm tutsakların tahliyesi başlar. Karışıklıktan yararlanan Mete, Arif için harekete geçer. Cemile ise merak ve endişe içinde Mete’den gelecek haberi bekler. Mesude, her yerde İbo’yu arar. Ancak İbo’dan gelen haberler hiç de iyi değildir. İbo, Mesude’ye boşanma davası açar. Bunu duyan Mesude delirir ve Cemile’nin yıllar önce yarım bıraktığı işi tamamlamak üzere harekete geçer. Çılgına dönen Mesude mahallelinin gözü önünde İbo’nun kolundaki Carolin’in üzerine bıçakla atlar. Osman ise Arif’in matbaasını tekrar açma kararı verir. Ayça da ona yardım etmeyi teklif eder. Hakan ile aynı projede çalışmaya başlayan Berrin, onun sık sık Rüya ile baş başa kalmasına bozulur. Hakan ise Berrin’in kıskandığını anlar ve çok hoşuna gider. Arif’i kurtarmak isteyen Mete, Tuğrul’u yakalar. Onunla baş başa kalan Mete sonunda aradığı fırsatı yakalamıştır. Deniz’in vereceği tepkiden korkan Bahar bebeği aldırma kararı verir. Bahar’a ulaşamayan Seda, durumu Soner’e anlatır. İkili çok geç olmadan Bahar’ı durdurmak için harekete geçerler
Deniz demiş ki;
Selam.... Son 10 dakikada calan melodinin adi ney? Bilen var mi aceba ???
24.05.2013 - 00:51
0   0

Lara demiş ki;
5. kisimda, 09:19'da baslayan meldoninin ismini bilen var mi? Yada her hangi bir link?
22.05.2013 - 22:43
0   0

Selma demiş ki;
Gelmis gecmis en kaliteli ve en heyecan veren dizi! Oyuncularin hepsi mükemmel ötesi!
22.05.2013 - 22:23
0   0

yaşar demiş ki;
Hehe Mete Tuğrulu Yakaladı İşkembe Yapacaktır Arifin İntikamını Alacaktır Öyle bir geçer zamanki 117.bölüm Hayırlısıyla Bekliyoruz.
22.05.2013 - 22:19
0   0

Gökhan demiş ki;
Süleyman cukuru kazdirirken adamlardan biri gitti büyük ihtimal o adam aramistir Soneri. Baska bi secenek yok :) Mete öyle bi intikam alicakki Tugruldan, kendi cektigi aciyi birak orda bütün iskence görenlerin acisini cektircek Tugrula :)
22.05.2013 - 16:32
0   0

ece demiş ki;
helal olsun sana mete tugrulu bır guzel iskence yap bu bolum cok heycanliydi.
22.05.2013 - 15:03
0   0

roza demiş ki;
Allah cüneyt abimden razi olsun,ilk sende denedim. Mete bu sözleri dediginde ben koptum:)). Meteye ne kadar sacma,garip sahneler yazilsada Aras Bulut iyemli her zaman basari le canlandirdi. Son sahnelerde inanilmaz inandiriciydi. Mete hic bir zaman bir tugrul olamaz,onun yaptigi iskenceleri yapamaz. Belki bir nebze karsisinda ki insanlarin neler cektigini hissettirebilir tugrula. Ama insanliktan cikmis bu adama yetermi bilemem? Kücük osman ve simdi ki osmanin saclari düzken,orta yasli osmanin saclari nasil kivircik oluyor acaba? Perma falan mi yaptirdi ki?:)) Kac sene sonra Hakani dertsiz,tasasiz gördük. Rüyanin inceden Hakana yazmasi,begenilmesi,hakani sasirtti. Tabi alismis berrinin cemkirmelerine,rüya birden fazla geldi hakana. Rüyaya belli ediyor eski esine olan askini. - güzeldir benim kizim,annesine cekmis - diyerek.
22.05.2013 - 14:50
0   0

sanam demiş ki;
suleyman nerden soneri aradi??? suleymanda'da ne zeka ne goz varmis dugmeyi toprak altinda gordu anasini satiyim. mete tugrulu oldurmesse tugrul onu oldurur uamarim sonerler karismazlar mete bir guzel tugrulu sikence eder. berrin'de hakana asik oluyor galiba.bu Deniz cok tatli, konusmasi edasi cok hosuma gidiyo. Zehra'da nasil da mutlu oluyor annesi babasini birlikte gorunce. boyle giderse Ayca Osmana kalacak.
22.05.2013 - 13:47
0   0

Hezal demiş ki;
Tugrul umarim kurtulmaz ..Mete intikamini alir ins..
22.05.2013 - 08:14
0   0

gülhan demiş ki;
haahahaha yandi tugrul helal mete sana,tirnaklarini söke söke al intikamini o katilden,sana cektirdiklerinin bin katini cektir,haftayi iple cekiyorum bakalim bizi ne gibi süprizler bekliyo :))))
22.05.2013 - 01:58
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler