logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 114. Bölüm izle

Özet: Ahmet’in intikamını almak isteyen Hakan, babasını zorla konuşturuyor ve katillerin peşine düşüyor. Tuğrul’u bir kez elinden kaçıran Mete, ikinci kez aynı hataya düşmemek için işi sağlama alır. Cemile’nin tüm ısrarlarına rağmen pavyonda çalışmaya gider. Tuğrul’a beklenmedik darbe indiren Arif’in mutluluğu kısa sürer. Tuğrul gözünü kurtarmak için ameliyata alınırken, Arif onun adamları tarafından fena dövülür ve komaya girer. Soner’in evlenme teklifini kabul eden Bahar çok mutludur. Uygun bir zamanda ikisi de bu müjdeli haberi Deniz’e söyleme konusunda anlaşırlar. Fakat Deniz’den hiç ummadıkları bir tepki alırlar. İkisi de bu sorun karşısında ne yapacaklarını bilemezken, onlara yardım Cemile’den gelir. Hâlâ Mete’yi düşünen Ayça’yı, ağabeyi ile yakınlaştırmayı isteyen Osman, ikisini bir araya getirecek bir plan yapar. Fakat bu plan umduğundan daha farklı gelişir. Hakan’a haksızlık yaptığını fark eden Berrin, onunla konuşmaya gider ve babasının tüm mirasını ona bıraktığını öğrenir. Bunu öğrenen bir tek o değildir. Carolin de bu haberi alır almaz soluğu Hakan’ın evinde alır. Pavyonda garsonluk yapan Mete istediği bilgiye beklediğinden çabuk ulaşır. Tuğrul’un ameliyatını ve hangi hastanede yattığını öğrenir ve harekete geçer. Arif’i kurtarıp Tuğrul ile hesaplaşmak isteyen Mete, orada onun yerine başkası ile karşılaşır. Ahmet’in intikamını almak isteyen Hakan ise, babasını zorla konuşturur ve katillerin peşine düşer. Ekrem’den haberi alan Berrin, Soner’den yardım ister. Hepsi çok geç olmadan Hakan’ı durdurmak için yola çıkarlar.
Feride demiş ki;
Bilakis Dizinin eski heyecanindan eser yok:(((((((
12.05.2013 - 23:34
0   0

Abdul71 demiş ki;
Dizi gittikce heyecan veriyo!!!
09.05.2013 - 21:42
0   0

Garli demiş ki;
Cemile sehnesi Soner-Bahar evlenmesini kabul ettigi ne gozel; Hakanin Ahmet mezarinda laleleri dagitmak ve hayran hayran ona urek safasila bakmasi ne gozel. Metenin Tugrula bakirken mukkedes bir gazap icinda iltihapile titreyip durmasi ne gozel.
08.05.2013 - 23:08
0   0

roza demiş ki;
Hakan&Berrinciler bu bölüm ile birlikte huzura ermistir. Darisi Cemile&Arif basina amin. Berrinin en sicak hali bile soguk,ama bunada sükür. Coskun Irmak sayesinde azla yetinmeyi ögrendim:)). Berrin dedi ya babam beni anlamadi,ama ben onu anladim mi. Madem berrin hukuk okumus beyniyle bunu fark edebildi ( hukuk okudugundan süpheliyim) ali kaptan öldü gitti,berrin bunu hakan üzerinde neden denemedi hic? Ben hakani anliyayim diye hic bir gün bile ugrasti mi? Hakan/caroline sahnelerini cok seviyorum ben. Hakanin carolini taklit etmesi -sean delii,sean kaccik demesi beni bitirdi:)). Metenin tugrulun pesinden kosma sahnelerinden GINA geldi. Tugruldan GINA geldi. Adamin bizimkilerden rolü daha fazla :)) Mete annesine Arif abimi tugrulun elinden kurtarmam lazim,onun intikamini alicam. Sen bana güven derken ben ekrana saskin bakakaldim. Oglum mete ortam texas,ihtilal olmus. Sokaga cikma yasagi var. Devir öyle bir devir ki,kimin eli kimin cebinde belli degil. Dahi, bin bir dalda bezi olan sahsiyet Süleyman bile bu tugrulu degil alt etmek,henüz yerini dahi bulamamisken sen o tugrulu bulacak,hesap soracak,tehdit ediceksin. Belkide öldürüp Arif abini o sayisiz adamlarin elinden kurtaracaksin ha??? Oldu oldu sana güveniyorum canim kardesim.
08.05.2013 - 10:02
0   0

Hezal demiş ki;
karoline cok guldum :) Hakanin kapisini kirdi iceri girdi Asigim dedi nasil duyduysa Hakandan mirasin bagis oldugunu arkasina bakmadan kacti hahahhahahaha,,simdi mesudenin basina eksiycek ibo elden kesin gidecek;)) Ayca icin uzuldum;(( Mete insallah tekrar dusmez iceri..Arif keske olse de Tugrulun eline dusmese..haftaya ne olacak merak ediyorum.hakan ve berrin kesin yeniden bir araya gelicekler durum belli...
08.05.2013 - 07:19
0   0

beza demiş ki;
bu sefer de kurtulursa Tugrul yuh dicem artik!!!.. dizi biter mi acaba 2-3 bolume? toparlayip herkesi mutlu son yapsa Coskun abi!!
08.05.2013 - 01:48
0   0

beza demiş ki;
yine emeginize vaktinize saglik arkadaslar. aninda goruntu!! kutluyorum, tesekkur ediyorum..
08.05.2013 - 00:01
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler