logo

Lale Devri 112. Bölüm izle

Özet: Çınar’ın, çocukları Zümrüt’ten habersiz almasından dolayı Toprak çok endişelenmiştir! Çocukları geri götürmek konusunda onu ikna etmeye çalışır ancak Çınar, planını çoktan yapmıştır. Bu sırada deliye dönen Zümrüt, polisle kapıya dayanmıştır bile... Zümrüt, Tarık’tan iz sürüp çocukları bulmasını ister. Tarık, İkbal ve Şeref’i takip etmeye başlar. Durumu fark eden İkbal, Tarık’ı şaşırtmayı dener. Ancak Tarık’ın da pes etmeye niyeti yoktur. Çocukların yerini öğrenen Zümrüt, polisleri yollar. Çınar tutuklanırken Toprak da perişan olmuştur. Zümrüt, Çınar’dan şikayetçi olmamaya karar verir. Tüm aile Zümrüt’ün bu hareketine bir anlam veremezken Zümrüt asıl darbeyi vurmakta gecikmeyecektir! Çınar, Toprak’ın uyarılarını dikkate almadığı için çok pişmandır. Bu sırada Toprak, Zümrüt’ten hesap sormak için yalının yolunu tutar. Çınar’ın perişan halini haber alan Azra, ona yardım etmek için harekete geçer. Ancak onları korkunç bir felaket beklemektedir!
nigar demiş ki;
Serenay "LD" dizisinden ayrılalı bir sezon olmak üzere.Selenden yıldız yapmaya çok uğraştılar bir şey alınmadı.Dizinin reytingi nerdeyse sürünüyor.Şimdi de yüzsüzce "http://www.gecce.com/magazin " -da "Selenmi,Serenaymı " konulu tartışmayı medyaya sifariş verib, Serenay üzerinden reyting kazanmak peşindeler!!! Gülünc olanı da Serenay tarafına yazılmış 10 yorumdan birini listeye kayd ederken,Selen için yazılanları tekrar-tekrar kayd ediyorlar. :)))))
11.05.2013 - 14:52
0   0

feride demiş ki;
Yesimin gitmesinden sonra tekrar reyting yaptigini Dizinin farkinda bile degiller....
11.05.2013 - 12:55
0   0

Berran demiş ki;
Sayin OYA TEKIN'in milliyet Blogdaki bu baslikli yazisini muhakkak okuyun.Aylardan beri isrrarli bir sekilde contra yapanlari taniyin!!!!!:))))))) "LALE DEVRI FANLARINI CIDDIYE ALMAYANLAR.SALIH KUSUNA BAKSINLAR"…
11.05.2013 - 12:52
0   0

gül demiş ki;
yeşim öldü dizi bitti
10.05.2013 - 12:44
0   0

ferda demiş ki;
YGA FINAL yapiyormus darisi bunun basina bizde helva kavuralim aylardan beri bikmadan usanmadan PAPAGANIMIZIDA unutmayalim..."NELER CEKTIN KIIIIIIZ ???YAZIIIIK CAR-CAR-CAR DIYE NELER CEKTIN:)))))))
08.05.2013 - 11:22
0   0

nigar demiş ki;
"İzleyici Toprak için izliyor" deyenler,kocası dizinin dibinde,çocuğunun biri kucağında,diyeri karnında,olay anne-babası da yakınında,işi var, parası var tam bir mutluluk tablosu.(onun olmayan iki çocuğu ondan almışlar, aman ne böyük facia?! Rüzgar da onun sevdiyinin çocuğuydu,ondan ayrılanı hiç hatırlamıyor bile!) Neden izleyicisi yok şimdi? Hafta boyu çok izlenen on dizi sıralamasına kaç haftalardı (mutlu olalı)yakın bile düşemiyor.
07.05.2013 - 22:52
0   0

nigar demiş ki;
"Lale devri" dizisinin önerdiyi mantık bir anlaşılsa da her kes rahata ulaşsa. Katil ,şantajçı, düzenbaz,abisinin karısıyla utanmazca ilişki yaşayıb,ondan çocuk sahibi olan,kenarda qayri-mehşur çocuk yapıb da,yengesiyle olan ilişkisi yüzünden çocuğunun annesiyle evlenmeyen, kendi planı gerçekleşsin deye torununu bile kaçırtıb,onun hayatını tehlikeye sokan Necip iyi biridi. Axlaksızlığına aşk ismi takan, düzenbaz İkbal iyidi. Kızını paraya satan Remzi iyidi.Toprak ondan Yusuf için boşanmaya kalkıştığında onu bıçaklayan,boşandıktan sonra da ona taciz yapmaya kalkışın Sıtkı (sadece Yeşimi suçlayan açıklama yapmış deye) iyidi.Kendi çıkarları için ailesini satan Reyhan iyidi. Önceki iki karısının feci ölümlerile rahat olan Çinar da çookk iyi karakterdi.Akıl ermez gel-gitlerile gencecik bir kadının intiharına neden olmuş, her sorununu yeni kocaya varmakla çözen kocakolik Toprak iyidi. Kendi ailesi yanında deyil, ablalarının katilleri yanında yer alan Kerem akıllıdı,iyidi. Yalnız ve yalnız Zümrüt kötüdü. Nedeni-- biri kaza yaptırılarak,diyeri intihara mecbur bırakılma derecesine çatdırılarak öldürülmüş kızlarının katillerinden kisas almak istiyor, kızlarının yavrularının katil ailede kalmamasına uğraşıyor. Hanki anne torununun, kızının intiharına neden olmuş kadının elinde kalmasına rahat baka biliyor acaba?! Dünyada her kes bu konuda rahat davrana biliyor da Zümrüt aksini yapıyor, o yüzden de dizinin tek kötü karakteri Zümrütdü. Bravo.
06.05.2013 - 09:49
0   0

gul demiş ki;
toprak kadar sümsük rolunu oynayamamış biri yokya çok gıcık çınar zaten akılsız ukala tencere kapak olmuşlar berbat dizi
06.05.2013 - 03:43
0   0

Azra demiş ki;
Şu çınar bencil, kendini beğenmiş, s...... ! Onun yüzünden zaten bu olanlar. Valla bu dizi izleyicileri resmen salak yerine koyuyor. Nasıl da tüm kızlar bu bencil, s... Çınara aşk oluyorlar...
06.05.2013 - 02:50
0   0

Melinda demiş ki;
Buyukler bitti, sira cocuklara geldi...bu gidisle Cinar'in torunlarina kadar uzar bu diZi..apuk supuk hikayelerle uzatikca uzattilar... Zumrut olsede bu dizi de bitse artik..
06.05.2013 - 01:21
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler