logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 113. Bölüm izle

Özet: Mete, Tuğrul’a ulaşmanın başka bir yolunu buluyor ve tekrar harekete geçiyor. İntikam ateşi ile yanan Mete’yi sakinleştirmek çok zordur. Cemile onu Tuğrul’un saatçiye gelmediğine ikna etmeye çalışır. Fakat Mete kararını vermiştir. Tuğrul’a ulaşmak için sonuna kadar gidecektir. Gözde’den yeni bir ipucu alan Mete, tekrar harekete geçer. Soner ile Bahar ilk kez tüm günü birlikte geçirirler. Soner ondan tekrar eve dönmesini ister. Aralarındaki yakınlaşmayı Deniz’den şimdilik gizlerler. Fakat bu hiç kolay değildir. Soner, Bahar’ın odasındayken Deniz de gelir. Hakan babasını yanına almıştır. Onun bakımını kendi üstlenir ve tek bir isteği vardır. Berrin’e gerçekleri anlatması. Başta bunu reddeden Ekrem Tatlıoğlu sonunda Hakan’dan Berrin’i çağırmasını ister. Fakat Ahmet’i vuranın kim olduğunu söylemenin karşılığında bir şartı vardır. Arif ise kaçmaya çalışırken yakalanır. Tuğrul, tam ona hayatının işkencesini yapmaya hazırlanırken, Arif, Cemile’yi arayıp istediği şeyi söyleyeceğini belirtir. Bu beklenmedik gelişme Tuğrul’u şaşırtır. Önce inanmak istemez ancak, Arif karalıdır. Tuğrul, Cemile’yi ararken Arif uygun bir fırsat kollamaktadır.
Leman demiş ki;
Sevgili Berran, Kitap onerine cok tesekkurler. Bakacagim. Diger kitap daha elime gecmedi, bende direk internet netkitapdan aliyorum. Bugun Londrada Zulfu Livanelli bir panelde kosuyordu, ne yazik ki katilamadim. Sevgiler
07.05.2013 - 01:37
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Leman sana bir tavsiyede daha bulunmak istiyorum. Bende dün ODATV'nin web sitesinde gördüm.... ZÜLFÜ LIVANELI 'nin yeni kitabi "KARDESIMIN HIKAYESI " icin bir nefeste okuyacaginiz enfes kitap diye yazmislar!!!!! Bende sana vediger arkadaslara bildirmek istedim.Keyifli okumalar:)) Ben üyesi oldugum FRANKFURT'taki TÜRK KITABEVINE siparis verecegim:) Herkese mutlu ve basarili yeni bir Hafta dilerim. Sevgili Hezal nerdesin? Yüregin dayanmiyor artik degilmi ? INTiKAM'da sana mesaj biraktim:))Kucak dolusu sevgiler ve selamlar:)
06.05.2013 - 09:10
0   0

Garli demiş ki;
Ama Berran gecmis bolumde se bagirdin: yeterrrrrrrr!!! Ne oldu iskencehane sehnesinden bikmadin? Hakiketin her yuzunu gormege insanin tehemmulu olmalidir.
01.05.2013 - 04:51
0   0

Birisi demiş ki;
Bazi arkadaslara Iskence sahnelerinden gina gelmesi normal, ama bir yakinini islence ugruna kaybeden biri olarak sucsuz mahkumlara onca yapilan iskenceleri unutmamaliyiz ve unutturmamaliyiz....o iskenceciler hala cezalandirilmadilar!
01.05.2013 - 03:06
0   0

roza demiş ki;
Bol bol Denizli sahneler izledik,bayagi keyiflendim:)). Soner ve bahar,ben baharin agacin etrafinda neseli günler sarkisini söylemesini,ve agacin etrafinda dans etmesini bekledim,tam olurdu. Haftaya dügün var. Bölümün stari banker iboydu,alninda kocaman öpücügüyle:)). Mesude ve annesinin ibo üzerinde ki parfüm koklama,kontrol testleri hayranlik vericiydi:). Sanirim moleküler düzeyinde tahlil yaptilar. Birde parfümün markasini söyleyebilselerdi benden yildizli onu kapacaklardi. Hakanin masumiyeti nihayet ortaya cikti. Hakan haftaya takim elbise giyip cicegini alip berrini ister. Babasinin vasiyetini kabul edip sirketlerin basina gecsin ve iscilerin mutllugu icin calissin. Mete ve ayca arasinda ufacik bir kivilcim göründü. Arifin tugrula attigi o tek yumrugun tugrulun isini bitirmis olmasini dilerim. Ama bence durum malesef öyle degil. Dizi icinde bir ara simdi ki zaman oldu. Yazarin senaristle bulustugu sahneler,ilgincti. Bunu bir tür esere yazarin kimliginin eklenmesi gibi algiladim ( identity embedding). Metede ne bulamazmis bu tugrulu. Üc bölümdür ariyor. Simdi bir kac fasil izleriz daha aramasini. Üzüldüklerim cemile ve arifin sahneleri iyice azalmis. Cemilenin toplam 13 dak,arifinde 8 dakika falan.
01.05.2013 - 01:55
0   0

Berran demiş ki;
Cok gec oldu yorumumu yarin yazacagim. Illallah dedirten ve gina getiren isKENCE sahnelerinden kurtulacagiz galiba?? Son sahnede Arifin PISLIK TUGRUL'a vurmasina cok sevindim. Ancak o, 9 canlidir ona birsey olmaz. Insalah yüzü-gözü yer degistirmistir:))) Sevgiler
01.05.2013 - 01:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler