logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 71. Bölüm izle

Özet: Kuzey ve Cemre, herkesten, bütün dertlerden uzak, baş başa olmanın keyfini çıkarıyor. Güney’in maskesi düşmüş, Kuzey kendisine söylenen yalanları öğrenmiştir. Artık iki kardeşin yüzleşme zamanıdır. Kuzey etrafında dönen oyunları tek tek ortaya çıkarmadan, Cemre’yle yolunda yürüyemeyeceğinin farkındadır. Kuzey’le Güney karşı karşıya gelir. Güney sıkıştığı köşeden kurtulmanın yollarını arar. Öte yandan Güney’e dair hayatındaki bütün izleri silmeye başlayan Banu, Güney’le hayatı boyunca koparamayacağı bir bağın varlığını öğrenir. Sorularına bulduğu her cevapta, öfkesi ve çaresizliği daha çok büyüyen Kuzey, Güney’le bir kez daha karşı karşıya gelir. Kıyasıya hesaplaşırlar. O gece, sabaha karşı, Cemre penceresine vuran telaşlı bir elin sesiyle uyanır.
MSFIGO demiş ki;
ben aslinda iki kardesin böyle düsman olmasini üzücü buluyorum. mesela senaristler güneye ceki düzen verseler daha iyi olurdu. baris, banu ve burak bile kardes olmayi beceriyorlar bu kadar olay yüzünden. kuzey güneyin dertleri cemre degil, onlarin dertleri cok daha derinlerde. zaten iliskileri o makara olayindan sonra bozuldu. ardindan yeniden kaza yapip güneyi oyuna getirmeleriydi. güneyin ferhati vurmasini iyi buldum. alkisliyorum. ama cemreyi bilerek hapise sokup, delilleri ortadan yok etmesi, banuyu klinige sokmasi, kuzeyi bilerek istanbuldan uzaklastirmasi, bunlar ortaya cikilmali. muhtemelen kuzey bu olaylara daha kizacak. güneyin ferhati öldürmesi benim gözümde aslinda müdafaydi. eger güney vurmasaydi ferhati, ferhat hem kuzeyi hemde cemreyi öldürecekti.
01.05.2013 - 13:12
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum. Ozet icin tesekkurler. Onceki yorumlarimda yazmistim. Guney sicani kuyrugunu fena kistiracak diye. Gercekten de cok fena kistirmis:)))) Acisindan herkedin de canini yakmak icin onune gelene saldiriyor. Cokkk onceleri de onun hirsla yukarilara cikacagini ama sonunda tek basna sevgisiz kalacagini. Iste simdi tek basina ve onunla tiptip ayni karakter olan annesini saymazsak etrafinda onu seven tek kisi bile kalmamis. Ama o bunu fazlasiyla haketti. Burnu havalara yukseldikce cevresindeki insanlari kucuk gormeye umursamamaya basladi. Banu.yu katil oldugunu soylemesin diye deli gibi gosterip klinige tikti. Eline silah alisi ilk degil zaten. Kan akitmaya alismis zaten. Insallah Cemre ile Kuzey onun bencilliginden zarar gormezler. Roza haklisin. Ben de esimin sevgilisi ile ortak bir ise asla girmezdim. Ustelik bunlar komsu da. Ama Cemre Zeynebi Kuzey.i bulmasi icin yardim tti diye affetmis gibi. Insallah yeniden cani yanmaz. Banuyla Can en bastan olmasi geteken yerde simdi ve birbirlerine cok yakisiyorlar. Kuzeycanlar. yarin aksam hem guzel hem de gergin sahnelere hazirlayin kendinizi:)) Belki Guney bu kontrolden cikmis haliyle Ferhat.in katili oldugunu da belli eder de bir an once layik oldugu yere, hapishaneye girer. Veee insallah orda karsisina Ferhat gibi bir cani cikar da onunla ugrasmaktan baskalari ile ugrasmaya firsat bulamaz. Hepinize sevgiler.
01.05.2013 - 02:05
0   0

MSFiGO demiş ki;
Güneyi cok dengesiz yaptilar. Bir o tek basina. baris bile yine venüsiyle beraber. zeynep buraka yönenliyor gibi, banu can beye vs. simdi bu halen cemreye asiksa, melda yangina niye asik ettiler. melda yangini tekrar getirseler bunun biraz akli basina gelse. simdi önüne geleni ortadan yok edecek gibi ama suclu olan kendisi.
30.04.2013 - 16:04
0   0

ROZA demiş ki;
MSFIGO ve kuzey canlar özetten anladigimiz kadariyla güney kardes katili olma yönünde ilk adimi atiyor :((.Baksaniz ya silah aliyor. 3 fragmana göre cemre ve kuzey atesli bir öpüsme yasiyacaklar:)). Hadi hayirlisi. Eeh ozaman cemre kizimiz emir vaki evlilik teklifini kabul etmis oluyor. Karekterler devamli degisiyor. Neydim degil ne olacagimiza bakalim. Bir ara adeta düsman olan,birbirini kiskanan zeynep ve cemre is ortakligina soyunuyorlar. Kocamin iliski yasadigi bir kadinla is ortakligi,yok ben almayayim.
30.04.2013 - 13:42
0   0

MSFiGO demiş ki;
Güney'e öfkesi, Kuzey'in bugüne kadar Cemre'ye doğru bir adım atmasına engel olan bütün zincirlerini kopartır. Artık geriye dönüş yoktur. Kuzey'in gecenin bir yarısında ettiği evlenme teklifine, Cemre'nin cevabı çok net olur. Kuzey'le Cemre'nin aldıkları ortak karar, hayatlarında da bir takım değişimler yaratır. Kuzey makara için başladığı işleri bitirmek üzere harekete geçer. Cemre de iş bakınmaya başlar. Zeynep'in sürpriz teklifiyle yeni bir ortaklık kurulur. İki oğlu arasındaki çekişmenin büyük bir düşmanlığa dönüştüğüne gözleriyle şahit olan Handan hanım, Sami'den yardım ister. Ancak Güney'in intikam hırsı, önüne çıkan herkesi yıkar geçer. Sinanerler'le bağı koptuktan sonra kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Güney, yaşadıklarının faturasını etrafındaki herkese tek tek kesmeye kararlıdır. Bir silah alır. Demet'le Şeref'in nişan töreni, organizasyon işine girişen Zeynep'le Cemre için de önemli bir sınav olur. Nişan gecesi Ali Kuzeyin hep aklındadır, hüzünle mutluluğu aynı anda yaşar.. Hüznünü paylaşacağı tek kişi Cemredir.. Kuzey ve Cemre hüzünle özlemle birbirlerine yaklaşırlar.. Nişana geç gelen güney için gördüğü sahne, yıllar öncesinin rövanşı gibidir. Ama Kuzey gibi teslim olup, sessizce arkasını dönüp gitmez...
29.04.2013 - 16:45
0   0

Melinda demiş ki;
Son 3-4 aydir dizideki istikrarsizliklar, konu uretebilmek icin karakterlerde yapilan 180 derecelik degisiklikler vs nedeni ile ilgim azalmasina ragmen, herkes gibi bende Kuzey cemre beraberligini nasil noktalayacaklarini merak ettigimden vakit buldukca seyretmeye devam ediyordum.... Gordugum kadari ile bircok kisi Kuzey'in ani evlilik teklifini pek tatmin edici bulmamis ve benim dusundugumden biraz farkli yorumlar yapilmis.... Oysaki, benim icin bu hareket kuzey'den beklenmeyecek bir hareket degil... Adamin herseyi ani kararlar ile vuku buluyor... Hangi hareketini dusunerek, planlayarak yapti ki?? :))) KALDI KI GOZDEN KACAN BIRSEY DAHA VAR....Hatirlarsaniz, Kuzey ile Cemre SAMSUNDAKI EVDE konusurlarken KUZEY Cemre'ye """ SENINLE BIRLIKDE OLABILMEMIZ ICIN GUNEY OLAYINI TAMAMEN KAFAMDAN SILEBILMEM LAZIM"" demisti! Cunku herne kadar ona kiziyor olsa da, hala az da olsa Guneyin onun icin birseyler yaptigina inaniyordu ve kendini borclu hissediyordu..Ozellikle Cemrenin hapisden cikabilmesi icin.....aYRICA KUZEY prensiplerine bagli bir adam...Guney de onun bu yumusak yonunu cok iyi bildiginden surekli Kuzey'i Cemre'den uzak tutabilmek icin """ BANA RAGMEN ONUNLA OLACAKSIN VS"" diye doldurusa getiriyor, beynini yikiyordu.....NIHAYET BU BOLUMDE GERCEKLER ORTAYA CIKINCA, KUZEY ONU GUNEY'E BAGLIYAN HICBIRSEY OLMADIGINI ANLADI VE O BAHSETTIGI OLAYI YANI GUNEYI KAFASINDAN SILME OLAYINI GERCEKLESTIRDI!...:))) Bunun verdigi gazla ve hirsla da CEMRE'ye kostu ve kaybettikleri zamanin acisini cikarircasina ona damdan duser gibi EVLENELIM dedi..... Bana gore tam KUZEY lik bir hareketti... Hesapsiz, kitapsiz..... cok dogal buluyorum ve Kuzey'in Guney'e inat yapmak icin falan gibi kucuk hesaplar yapabilecegini hic dusunmuyorum.... Eger hala CEMRE, KUZEY i o kadar sevmesine ragmen bunu anlayamaz da olumsuz tavir takinirsa YAZIKLAR OLSUN Kuzey'i hic taniyamamis diyecegim..:)))
26.04.2013 - 15:53
0   0

sezzy demiş ki;
Arkadaslar, hepinizin de parmaklariniza, yureklerinize saglik. Hele butun bolum hadi Kuzey, agzini burnunu dagit su sahte herifin diye bekleye bekleye bir hal oldum. En sonunda istedigim sahneyi gordum. suya sokup cikaracagina iki tane de yapistirsaydi daha da guzel olacakti:)) dayaga o kadar karsi oldugum halde bazilari gercekten de evire cevire dayak yemeyi hakediyor. Seref komiser Guney.in evdeki suc delillerini ortadan kaldirip Cemre.yi hapse gonderdigini bile bile is buyumesin diye bunlarin hicbirini Kuzey.e soylemedi. Kuzey.in Guney.in lafi ile gidip Burak.tan hesap sormasi cok sacmaydi. son sahnedeki evlenme teklifi ise herkes gibi beni de sasirtti. Cunku Roza ve MSFIGO.nun dedikleri gibi kafasi estigi an Kuzey arkasina bakmadan kaciyor. Hani bir laf vardir. Rrkekligin yuzde doksani kacmaktir diye. Bu sozu sanki Kuzey icin soylemisler:))) Ben de Cemre evet dermi demez mi suphedeyim. Handan ogullarini bahane edip durmadan Samiye telefon edip yeni esini tedirgin etmeye devam edecektir. Banu hamile diye bence Guney.le asla barismaz. Amaaa Guney bu hamileligi ogrendigi an eline buyuk bir koz gecmis olacak. Bu bolumde Cemre Kuzey.e guzel laflar etti ve gifeceksen git dedi.Kuzey eyvallah deyince sana da eyvallah dedi. Aferin. Azicik geri dursun o zaman Kuzey.in akli basina gelir. Vee nihayet Banu.nun Can.la olacaginin sinyallerini aldik. Cok da yakisiyorlar. Simdilik bu kadar cunku kac gundur yazip gondermek istedigim her yorum internetin azizligine ugruyor ve tam gonderecekken baglanti kopuyor:(( Hepinize iyi geceler diliyorum.
26.04.2013 - 01:39
0   0

MSFIGO demiş ki;
kuzeye bakin, iki gün cemreyle beraber zaman gecirdi, hemen evleniyor. normalde insanlar aylarca, yillarca tanisiyorlar.
26.04.2013 - 00:17
0   0

MSFIGO demiş ki;
rozacim, kuzey aptali, cemre güneyi sen soktun degil, sen sokuyorsun dedi. yani öyle söylediki, cemre onu hep ortaya koyuyor diye. aslinda bunu yapan kuzey efendi. cemrenin gecmisine gelirsek, kuzey efendi, zamaninda cemrenin gözüne soka soka zeyneple bayagi sevgi gösterileri yapiyor, hatta cemre biliyor kuzey zeyneple yattigini. bu cemreninde zamaninda canini yakti. her neyse, bazi seyler ertelemeye gelmez, kismet olmayabilir. sirf cemre ve kuzey aski kabul edilsin diye, güneyi bayagi batirdilar. o akli basinda oglan nerde kaldi?
26.04.2013 - 00:12
0   0

kavukcu demiş ki;
işte beklediğim kuzey cemre evlensin artık bu güney varya artık ona diyicek kötü söz bulamıyorum ... adam erol taş nuri alço bütün kötü türk karekterlerin toplamı sapık adam ... bi zeyneple venüs kaldı adam herkese saldırıyor sapık ... tez zamanda ifal olsa iyi olcak :D
25.04.2013 - 22:14
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler