logo

Yer Gök Aşk 117. Bölüm izle

Özet: Yılmaz, oğlunun acısına dayanamaz, hayata veda eder. Hamiyet’in yüreği bir kez daha yanar. Sultan, Yılmaz’ın bıraktığı sırla ne yapacağını bilemez haldedir. Bu arada Hancıoğlu mirasından pay kapmak için de, iyi bir plan yapmak zorunda kalacaktır… Hamiyet acı içindedir. Münevver ne yapsa annesine teselli olamamaktadır. Artık bu dışlanmaya katlanamaz ve ani bir karar alır… Ali Ömer’in her şeyden habersiz olduğunu anlayan Sevda biraz rahatlar. Ne var ki Sultan her zaman varlığını ona hatırlatacaktır… Sultan Münevver’i konağa dönmesi için ikna etmeye çalışır. Münevver’in karar vermesi kolay olmayacaktır… Mehmet, Yılmaz’ın ölümüyle Hancıoğlu şirketinin başına geçmeye can atar. Her şey tam istediği gibi giderken, Hamiyet oyununu bozacaktır… Sevda, Sultan’ın nefesi ensesinde huzursuzdur. Sultan sonunda, iki raporla Sevda’nın karşısına çıkar. Bir anlaşma yapmanın vakti gelmiştir…
sezzy demiş ki;
Gozunu toprak doyursun Sultan. Konak diye diye kac kisi gitti hala utanmadan babasindan mirasmis gibi bu konak benim diyor. MSFIGO.cum. Yorumuna katiliyorum. Havva da Sultanla bir olup turlu numaralarla Yusuf.u bastan cikardi. Kendi kizkardesi de dahil pek cok kisinin canini yakti ama sonu cok kotu oldu. Kotuluk yapti ama yapmadigi bir suc yuzunden hapiste bebegiyle oldu. O sucu isleyen Bade ve onun cinayetini ortbas eden Mehmet hala disarda hayatlarina devam ediyorlar. Onlar da Sultan da cezalarini bulmali. O kadar aci ceken once oglunu sonra da kocasini kaybeden Hamiyet de hala degismedi. Insan acisi bile olsa kizinin yaninda onu yok sayip herkese torunumdan baska tutunacak dalim kalmadi dermi??? Sultan Sevda.ya santaj yapmadan elindeki belgeleri herkese gosterseydi helal derdim. Ama o hala bu durumdan ne koparirim dusuncesinde. Sevda da kendi cocugunu Yusufla Havvanin bebekleri olarak yutturdugu ivin suclu. Ne sebeple yapmis olursa olsun mezarda terkedilmis, kimsesiz birakilmis bebegin yerine gecirmek cok vicdansizlik ve bencilce. Benim bebegim kurulup yagli bir kapiya gitsin de olen bebekten bana ne dusuncesinde. Daja evlenmeden kocasina bile yalan soyleyen kadinin sevgisi de bencilce degil mi?? Hickimsrye olmasa bile kocasina durust olmaliydi. Bu kiz diziye girdiginden beri ZOMBI gibi hareketsiz ve bos bakislari ile bana hep itici gelmistir. Bunu oyuncu fiye bu diziye sokmak cok yanlis bir srcim. Ali Omer.in sekreterini diziye girdiginden beri goxumuze soktuklarina gore bence yavas yavas Sevdanin yerine gecirecekler. Bu kizi biryerlerden gozum isiriyor ama bir turlu aklima gelmiyor. Fragmanda Sevda hamole. Ali Omer ise kspisinda sabahlamis gibi. Bakalim yeni bolumde neler olacak. Hepinize iyi geceler diliyorum.
26.04.2013 - 02:06
0   0

Berran demiş ki;
Fragmanda SEVDA galiba köyüne gitmis. Anladigim kadariyla SUlTAN sebep olmus galiba.Ama ALI ÖMER geri getirecek .Ama en önemlisi SEVDA hamile galiba!!!Hamiyet kiziyla gizli bir anlasma yapiyor. Veeeeee,,,SULTAN hala "benim bu KONAK hakkim diye papagan gibi tekrarliyor...Zaten hersey onun ihtiras ve hirslarindan baslamadimiydi??? YILANIN basi SULTAN dir. Kac kisiyi topraga verdiler hala ikiside (hamniyet ve Sultan) mal pesindeler:((
24.04.2013 - 00:40
0   0

Setup demiş ki;
Sanki bastan seyrediyoruz bu diziyi. Bu Sultan amma merakliymis para mulk mirasa. Havvayla da ayni anlasmayi yapmaya calisti, simdi de sira sevdaya geldi. Hamiyet de hic yorulmaz kadin be, tansiyon diyor, olecem diyor, ama herkesten daha canli. Zaten Hamiyet olurse bu dizi sona erecek, bu diziyi devam ettiren sultan ve hamiyet.
23.04.2013 - 23:34
0   0

zvezda demiş ki;
Lütfen admin bey tek parca yapin,dize biteli iki gün olcak kimse ilgilenmiyormuuu?
23.04.2013 - 21:09
0   0

xuraman demiş ki;
suleymana kalmayan dünya sultanamı kalacak? sultan hanım bu neyin mücadilesi allah aşkına her kesi yalancı dediyin zaman bir dön öz yalanlarına da bak. havvayla yalan-dolan çevirdiyin yalanları yadına sal izin ver gencler hayanlarını yaşasınlar. münevverle-iyit, sevdayla-ali ömer. sevdanın mutlu olamaya hakkı yokmu? her kesin bir alın yazısı var ali ömer de sevdanın alın yazısı. havvanın cocuğu öldü deyene sevdanınkı da ölmeli heç kimse paranı, malı mülkü özü ile kabır evine aparmıyor. lütfen bu diziyi bitirin yoksa bunca yıllar bir yalana bakmışık.
23.04.2013 - 16:08
0   0

ceylin demiş ki;
lütfen artik bu sevdayi kovalayin su diziden
23.04.2013 - 15:52
0   0

fidan tözel demiş ki;
lütfen dizileri tek parca yayinlarmisiniz,rica ediyorum,tesekürler
23.04.2013 - 15:42
0   0

gulcan demiş ki;
her sheye sebep hamiyet cadisidi ,ishlerin bu hadde gelmesine o hamiyet sebebdi
23.04.2013 - 15:01
0   0

ezgias demiş ki;
Valla ben mehmet ve bade için bakıyorum ama sahneleri çok az. Btn dizi o sevdadan ibaret mıy mıy sevda ıyyy
23.04.2013 - 11:48
0   0

Berran demiş ki;
Merhaba MSFIGO'cum hosgeldin özlemistik yorumlarini.Zevkle okudum.Parmaklarina saglik.Bende hepsine katiliyorum. SULTAN yine Turlara basladi...Hamiyet dir-dirindan vazgecer artik demistim.Kac kisiyi topraga verdi daha kirklari cikmadan yine kavgalara basladi. Münevvere o dekilde davranmasini begenmedim.Mehmetin oyununun bozulmasina cok sevindim.KIRK yilda bir Hamiyetin aksiyonunu onayladim.Katil Mehmet ve Bade hapise gitmeli!!!!Sevgiyle kalin:)
23.04.2013 - 10:43
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler