logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 111. Bölüm izle

Özet: Tuğrul, Cemile’ye istediğini yaptırabilmek için, onu teşvik edici bir paket gönderiyor. Paketi alan Cemile’nin ise, Arif’ten boşanmaktan başka çaresi kalmıyor. Tuğrul, Cemile’ye istediğini yaptırabilmek için, onu teşvik edici bir paket gönderir. Paketi alan Cemile’nin Arif’ten boşanmaktan başka çaresi yoktur. Ancak buna Mete şiddetle karşı çıkar. Cemile’yi direnmesi için ikna etmeye çalışır. Kendi durumu da hiç iyi değildir. Eski hayatına adapte olamamıştır. Gece kabuslar görüp, çığlık çığlığa uyanmaktadır. Ayça ise, Mete’ye bir türlü yaklaşamaz ve onun artık kendisini sevmediğini düşünmektedir. Hakan, Carolin’i etkilemeyi başarır. Onu, kendisinden gerçekten hoşlandığına ikna eder. Fakat ikilinin bu samimi halini gören Berrin çılgına döner ve Hakan’a ağır hakaretler eder. Bahar ise Süleyman ve Deniz ile iş birliği yaparak Soner’den gizlice evde kalır. Deniz ile koyun koyuna uyuyan Bahar, sabah gözlerini açtığında şoke olacak bir durumla karşı karşıya kalır. Ekrem Tatlı’nın sağlığı giderek kötüye gitmektedir. Az bir zamanı kalmıştır. Bunu öğrenen Hakan, planına hız verir ve babasına gizli bir not gönderir. Mete kimseye haber vermeden evden çıkar. Onun nereye gittiğini bir türlü öğrenemeyen Cemile ve Osman, Mete’nin peşine düşer.
Berran demiş ki;
Roza Sn Aytug'un yazisini bizimle paylastigin icin tesellürler:) Güzel bir KRONOLOJI olmus. Ancak VICTOR HUG0'nun "SEFILLERT " bile yaninda hafif kalir:)"Neler cektin be CEMILE YAZIKKKKKKKK:)))
20.04.2013 - 00:18
0   0

roza demiş ki;
Yüksel Aytugün ÖBGZK hakkinda güzel bir yazisi:Yalan Dünya'nın Vasfiye Teyze'si Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi izliyor mu bilmem ama izliyorsa sık sık böyle diyordur... Talihsiz Cemile'nin ilk bölümden bu yana başına gelenleri şöyle bir hatırlayayım dedim. Tabii ki aralarda unuttuklarım olmuştur. Onları da bir zahmet siz tamamlayın: 1- Kocası, onu Hollandalı Carolin ile aldattı. Yetmedi; eve getirip kuma yapmaya kalktı. 2- Cemile, Carolin'i bıçakladı. Aylarca hapis yattı. 3- Oğlu Mete evi yaktı. 4- Kocası Ali Kaptan, kıskandığı Balıkçı'nın kulübesine tekne ile girdi. Sonra onu kaçırdı. Ardından kalp krizi geçirdi. İÇİME KASVET BASTI 5- Eski kocası Ali Kaptan'ın tecavüzüne uğradı. 6- Balıkçı ile evlendi. Düğün gecesi eski kocası Ali Kaptan, Balıkçı'yı öldürdü. Cemile'nin kayınvalidesi Hasefe Teyze de oğlunu vurdu. İkisi birden hapse düştü. 7- Başına geçtiği şirket, kumpas kurularak batırıldı. Evlere gündelikçi olarak gitmeye başladı. 8- Binbir güçlükle edindiği evini Carolin'e kaptırdı. 8- Oğlu Mete'nin gönül verdiği İnci Öğretmen kanserden öldü. Daha sonra aşık olduğu kızın belalısı öldürüldü. Mete hapislerde süründü. Diğer tarafta; aşık olduğu kızın hapiste suratı dağıtıldı. Sonunda ikinci kız da Mete'ye yar olmadı. 9- Cemile, Carolin'in oğluna ve düşmanı Kenan'ın karısına bakmak zorunda kaldı. 10- Kızı Aylin'e hem Soner, hem de kardeşi Murat aşık oldu. Murat, düğün gecesi kendini vurdu. Arada Aylin kaçırıldı. 11- Cemile'nin kızı Aylin önce kaçırıldı, sonra yaralandı ve nihayet(!) öldü de kurtuldu. Torunu önce dedesi tarafından kaçırıldı, sonra böbrek nakli geçirdi v.s... 12- İki oğlu, aynı kıza aşık oldu. Küçük oğlu Osman, siyasi olaylara karıştı; cinayetle suçlandı. 13- Büyük kızı Berrin'in bir kavgada kafasına tartı kilosu isabet etti, yaralandı. 14- Berrin'in kocası Ahmet, suikaste kurban gitti. 15- Cemile'nin üçüncü kez aşık olup evlendiği Kitapçı Arif; oğlu Mete'den sonra tutuklandı. Her ikisi de cezaevinde türlü işkencelere maruz kaldı. Arif'in durumu meçhul. Mete hapishanede yaşadıkları yüzünden yarı deli hale geldi. Osman'ın cinayete kurban giden can dostu Aydın'ın babası intihar etti. 16- Cemile bir süre de kendine musallat olan ve bir gecelik birliktelik karşılığı oğlunu cezaevinden çıkarma sözü veren kötü adam yüzünden bunalıma girdi. Daha yazacaktım ama içime kasvet bastı. Pişmiş tavuklar, Cemile'ye bakıp hallerine şükrediyorlardır herhalde!..
19.04.2013 - 08:54
0   0

Mira demiş ki;
Bu dizi saçmalıklarla doldu artık midem bulanıyor bukadar insanları basite almayın artık nolur
18.04.2013 - 20:44
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Roza yorumlarini zevkle okudum.Hele soslu benzetmene bayildim:)) Hakanin intikam plani var. Tamam onu anladikta Berrine ne oluyor??Eski Kocasini CEMILE kadar bile tanimamis.O adam bir zamanlar kizinin velayetini gönüllü olarka vermedimi?? Berrin yine cirkin maskeyi yapistirdi öyle dolasiyor. Valla bazen bakamiyorum ayni iskence sahneleri gibi basimi ceviriyorum:-((ISKENCELI sahnelerde ikrah getirdi.Herseyin bir ölcüsü vardir.Nedirki bu?? dozunu kacirip mesaj verelim derken KÖTÜ PROPOGANDA yapiliyor. Gecmis bitmis Tarih icin:((( Siz esas yasadigimiz DEVIR ve oradaki tutuklulara bakin!!!!!!!!Birsey degismismi? ondan haber verin!!!! Herkese SEVGI ve BARIS dolu günler dilerim:)).
17.04.2013 - 17:18
0   0

roza demiş ki;
Hakanin son yaptiginin bir aciklamasi yok! Babasi o sahneyi gördükten sonra ölse rahatliyacak mi? Caroline hakani öpüp koklayarak kazancli cikti bu isten:)). Intikam degil hediye oldu caroline. Berrine ne oluyor? Hakan berrin izin verse cocuguyla ilgileniyor. Berrinin istegi üzerine hakan onun pesinden kosmuyor. Birde üsenmeden onlarin pesinden gitti. Oturup bebegiyle ilgilense ya. Bu dizinin ANA temasi gram soslu GAM,üstüne kasavet serpistirilmis ACI,ardindanda gerilim yataginda MARINE edilmis ÜZÜNTÜ olmasindan dolayi bu kurguda hic bir karektere MUTLU SON yazilmayacaktir! Biliyorun hakani savunanlariniz olacaktir. Hakan babasina tecavüce ugrayan bir kadinin tekrardan ayni adamla yatmiyacagini göstermek icin bu yolu secti diyeceksiniz. Babasina güvendigi kadinin ugruna inanip evlatliktan reddettigi oglunun sayesinde gerceklerle yüzlesiyor diyeceksiniz. Ama ben yinede hakanin yaptigini dogru bulmadim!
17.04.2013 - 12:00
0   0

duygu64 demiş ki;
Diziyi uzatmak için Baharla Soneri maymuna çevirdiler. İşkence sahnelerini bu kadar göstermek zorundalar mı ? Hem seyretmek istemiyorum hem de merak ediyorum. Bir an önce final yapsınlar
17.04.2013 - 11:20
0   0

murat demiş ki;
sonerle bahar dizinin keyfini kacırıyo artık
17.04.2013 - 01:37
0   0

beza demiş ki;
Hakan cok guzel ocunu aliyor. Hem babasini hem de Caroline i mahvederek.. Son sahnede Hakan in yuz ifadesi supetilerrdi.. Coktan hakettiler gec bile kaldi Hakan.. ..Bir de Tugrul manyagini haklasa biri de kurtulsak artik.. Tesekkurler admin.. En hizli site sizsiniz...
17.04.2013 - 01:30
0   0

roza demiş ki;
Hakan nasil bir karekter? Ne yapmak istedigini anliyan var mi? Babasi hastahaneye kaldirilior,o carolinle barlarda. Babasinin carolinle kendisini yatakta basmasi icin sarf ettigi cabaya bakin. Niyeti babasini erkenden öldürmek. Basaricakta... Babasina bak,oglunu al:)). Ikiside ayni hamurdan. Dizi habire kendini tekrarliyor. Gitti o mücadeleci cemile,geldi boyun egmeye egilimli biri. Tugrul meteye iskence yapiyordu. Mete gitti,geldi arif. Soner,ziya ve bahar sahneleride hicte komik degil artik :(.
16.04.2013 - 23:36
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler