logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Öyle Bir Geçer Zamanki 110. Bölüm izle

Özet: Halit suçunu itiraf ediyor ve Mete serbest kalıyor. Askerlerden kaçan Arif’in ise, vurulup, öldüğü haberi geliyor. Askerler tarafından dönüşü olmayan bir yere götürülen Arif, kaçmaya kalkışır. Ancak çok geçmeden vurulur. Arif’ten haber almaya çalışan Cemile, bir yandan da Mete’yi bir an önce çıkartmak için uğraşır. Bu sırada Arif’in vurulup, öldüğü haberi gelir. Cemile morga girip onu görmek ister. Ancak askerler Arif’in cenazesini vermeye yanaşmazlar. Soner’in kendisine söyledikleri karşısında çok bozulan Bahar, onu aerobik dersinde görünce iyice şaşırır. Zorla derse katılan Soner çıkışta da ona bir tuzak kurar. Deniz’in Bahar’ı bırakmayacağını bildiği için Süleyman’dan önce kendisini eve bırakmasını ister. Bahar’ın kendisine niye bu kadar kızdığını anlamayan Soner’in, ona başka bir sürprizi daha vardır. Halit, suçunu itiraf eder. Mete’nin çıkması an meselesidir. Carolin ile Hakan sık sık buluşmaktadır. Zehra’nın okulundan dönen Berrin, ikisini birlikte görünce, üstelik de samimi görünce sinirlerine hakim olamaz. İbo ve Kemal’den Carolin’i uzak tutmamak için Ekrem ile konuşan Neriman’ın ziyaretçisi vardır. Carolin ile Neriman arasında fena kavga çıkar. Mete’nin çıkışı için büyük hazırlık yapılır. Özellikle de Ayça çok heyecanlıdır. Fakat Mete, eski Mete değildir. Bütün aile ne yapacağını şaşırır. Cemile tam kurtulduğunu düşünürken, Tuğrul’dan beklenmedik bir telefon gelir.
Berran demiş ki;
Sevgili Roza ve sevgili Nuray, esasinda hepiniz kendi acinizdan haklisiniz .Sevgili Leman Arkadasa katiliyorum. Bende ayni durumdaydim.Deniz Gezmisin yasadigi sirada Türkiyedeydim.Buraya geldikten sonra idam edildi:((Daha sonraki ihtilalde de burda idim.Yinede ulasim simdiki gibi degildi, INTERNET simdiki gibi degildi. Sadece Gazete vardi onda hersey yazmiyordu.Bazi arkadaslar iltica ettiler. Ve hala yasadiklari TRAVMA gibi ;((( Burada bazi filmler yapildi,Örnegin RENAN DEMIRKANIN oynadigi film.Benim tavsiyem tam bire.bir olmasada ZÜLFÜ LIVAELLI*nin "SEVDALIM HAYAT" i muhakkak okuyun.Ayrica DARAGACINDA 3 FIDAN"unuda okuyabilirsiniz. Tipki AYDIN- MITHAT gibi nice genc fidanlar öldü veya öldürüldü:((Yani ancak yasaynlar bilir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hepimizin evlatlarini Tanri bize bagislasin.Kazalardan ve belalardan korusun....Saglikli ve mutlu haftalar.Sevgiyle kalin:))
15.04.2013 - 08:29
0   0

leman demiş ki;
Roza, kendim gibi yurtdisinda buyuyenleri kastediyordum. Ogrenci idim, o yillarda internet yoktu, Turkce gazete ve Turkiye haberleri almak zordu.. O gunleri yasayan arkadaslar gormege tahammul edemiyorlar, o gunleri hatirlamamak icin.. icleri hala dolu. Bence boyle dizilerin faydasi oldugunu dusunuyorum. Ayrica OBGZK cok kaliteli bir dizi, Ilk sezon gibi olmasa da yine cok guzel.
13.04.2013 - 14:52
0   0

nuray demiş ki;
Aman Roza bakma sen onlara ilk bolumlerle kiyaslaninca dizinin geldigi nokta zaten ortada, kimsenin bu olaylari olmamis gibi gosterme cabasi yok yorum yazan arkadaslarin bile ama aile drami olarak baslayan bi dizi istikamet degistirip senaryo yamulunca dogal olarak insanlar tepki verir , hatta izlemeyi birakir ben bile skip yaparak izliyorum ki cok bagimliydim Yorumculari ve yorumlari yorumlamak yerine diziye yogunlasmaniz daha iyi olur aslinda ha ben bu hafta Soner ve Baharin cocukca davranis ve konusmalari karsisinda sook oldum bu kadar dram ve komedi farkli yonlerden ele alininca insan cekimser oliuyor ister istemez cunku dram tamamen melodram oldu ve reytingler azalma yolunda ,bunun (komedi ve dram) olcusunu ayarlamak zorundalar seyirci tutmak istiyorlarsa .
12.04.2013 - 16:11
0   0

roza demiş ki;
LEMAN o günleri yasayamanlar kim? Merak ettim. Burada ki bazi yorumcularimi kastediyorsun? Eger öyleyse kimi gercekten taniyorsun?? Bir yorumcuda bu diziden bikanlar gercegi görmeye TAHAMMÜLÜ olmayan insanlardir demis. Ne alaka? Bu ne ön yargi. Diziyi elestirmek,soner karekterini iyice sacma biri yaptilar diye yazmak,tugrulun artik cok fazla oldugunu yazmak. Bunlari yazinca CEMILE ve PABLO NERUDANIN ruhunu ayaklar altinami ALIYORUZ? !
12.04.2013 - 09:10
0   0

Leman demiş ki;
O gunleri yasamayanlar, bildiklerini okuduklarindan ogrendiler, ogreniyorlar... Bu dizi yasananlari hissetiriyor.. Cektikleri acilara karsi yine de ayakta kalmalari umut verici.. Cemilenin Aycayi teselli ettigi sahneler gerek konusmasi ve gerek bakislari ile cok guzeldi..
11.04.2013 - 23:36
0   0

hicran demiş ki;
Soner ve Bahar igrenc otesi. Lutfen bitsin bu berbat dizi artik.
11.04.2013 - 08:09
0   0

Garli demiş ki;
Bu ayilenin basina gelenler cok da gercek ola bilir. Gecen hafta haber geldi ki boyuk sayir Pablo Nerudanin kabrini acip onun cenazesini yeniden test yapacaklar. Iddia bu ki General Pinoche o boyuk sayirin damarina zehir inesi yaptirmis. Iskence cok memleketlerde rayic. Bu diziden bikanlar ve gerceki gormeye tehemmuli olmayan insanlar Cemilelerin ve Pablo Nerudalarin ruhuni ayak altina aliyorlar.
10.04.2013 - 17:54
0   0

roza demiş ki;
Soner sevenleri kusura bakmasin ama soner resmen soytariya döndü. Deprasyonu ceklmiyordu ama saklabanliklari artik hic ceklmiyor. Ben baharla soneri yakistirmistim aslinda. Ama senarist bu ikiliyide katletmekte gec kalmadi. Kazik kadar iki yetiskin resmen ergene döndü. Konusmalari,halleri,davranislari hepsi abarti. Sonere iskoc etegi,ispanol erkegi,kungfu kiyafeti giydirdiler kehpaze ettiler. Soner saclarini biryantinle geriye yapistirinca sevimli mi oldu yani? Kilolu kadinla düstügü duruma gülmemizmi lazim? Bu nasil bir zevzekliktir? Neden ben aci ceken,ikileme düsen,kararsiz kalan,kizina siginan,denizde aylini gören ,bocalayan,sacmalayan. Ama sonunda yinede nsan icine cikabilecek gücü kizi sayesinde soneri izliyemiyorum? Bu adam kim,ben BUNU TANIYAMIYORUM. Tugrul isi cidden KABAK tadi vermeye basladi. Zügürt agada ki babaya döndü. Ben cemileyi isterem! BEN CEMILEYI ISTEREM:)))
10.04.2013 - 13:26
0   0

mariposa demiş ki;
Bence dizi bitsin artik. Şu Tugruldan da sıkıldık artık.Daha ne istiyorsun be adam. yetti artık. Ya bitsin ya da guzel şeyler olsun
10.04.2013 - 11:11
0   0

nigar demiş ki;
Acıtasyonun bu kadarı da fazla. Soner Bahar çiftinin komikmiş gibi sunulan ilişkisi bile kurtaramıyor artı acıtasyon durumunu.Azacık soluk almaya imkan bırakın.Yoksa izlenelemez hale ulaşacak şu dizi!
10.04.2013 - 09:53
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler