logo

Kayıp Şehir 26. Bölüm Final izle

Özet: “Kayıp Şehir” Pazartesi akşamı ekrana gelecek, sürprizlerle dolu bir final bölümünün ardından ekrana veda ediyor. Kanal D’nin başrollerini; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun, Elifcan Ongurlar, Tugay Mercan, Taner Ölmez, Şebnem Hassanisoughi, İhsan Berk Aydın ve Ahmet Mekin’in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp Şehir” Pazartesi akşamı ekrana gelecek, sürprizlerle dolu bir final bölümünün ardından ekrana veda ediyor. Aysel, Çilem’i Çocuk Esirgeme Kurumu’na vermekten vazgeçer. Onu evlat edinmeye karar verir. İrfan da babası olmak da ısrarcıdır. Ancak bir türlü küçük kıza annesinin öldüğünü söylemezler. Seher bildiri dağıtmaktan gözaltına alınmıştır. Meryem, İrfan’ı arayarak yardım ister. O da Kadir’e haber verir. Tam kızı eve dönecekken parmaklıklar ardında kalması Meryem’i kahreder. Aysel ise Çilem’in babasından şiddet dolu bir telefon alır. Tehditler karşısında ilk defa korkan Aysel ne yapacağını bilmez. Polis adamın peşindedir ve yakalanana kadar onlara huzur yoktur. Ethem, Tarık’ın Sadık ve Apaçileri haraca gönderdiğini anlar. Buna son vermesi için onu uyarır fakat, Tarık da dişlidir ve ona meydan okur. İş yerinden arkadaşı ile yakınlaşma yaşayan İsmail’in kafası karışıktır. Evden çıkarken telefonunu masada unutur. O sırada gelen mesajı ise Zeynep okur. İsmail’in “gece iş var ,geç geleceğim” bahanesinin nedenini öğrenen Zeynep yıkılır. Ancak telefonunu almak için geri gelen İsmail’e renk vermez. Zehra ile evlenen Kadir mutsuzdur. Aynı evi paylaşan arkadaş gibidirler. Kadir hala salonda uyumaktadır. Aysel’in hayatından endişe eden İrfan, Ethem’den yardım istemeye gelir. Eve gelen İsmail, karısı yerine onun bıraktığı mektubu bulur. Kadir kafasını toplamak adına bir karar verir. İrfan ise, Süper Lig’den bir teklif alır. Ancak Ankara’ya yerleşmesi gerekmektedir. Eve gelen Seher, annesinden bir istekte bulunur. Aysel ise hiç beklemediği bir anda İrfan’a büyük bir sürpriz yapar.
Aynur demiş ki;
Tam istediğim gibi son, muhteşemdi, Gökçe Bahadır seni çok seviyorum ❤️
3 yıl önce
1   0

abdullah çakır demiş ki;
hikayesi çok güzel, oyuncular muhteşem soluksuz izledim. 2012 de hiç denk mi gelmedik bu diziye aradan 8 yıl geçmiş beni çok fena sardı. gökçe bahadıroğlu müstesna bir oyuncu. performansı muhteşemdi. 50 yıl geçse yine izlenir.
4 yıl önce
5   0

ulker demiş ki;
lutfen 1:18:00-da calinan muzigin adini bilen varmi?yazsin tewekkurler
14.04.2013 - 17:55
0   0

Ceni demiş ki;
Cox qeseng serial idi. Cox heyif ki, tez qutardi. Her seyi tezlesdirdiler. Ama coxu da yarimcig qaldi.
10.04.2013 - 21:38
1   0

sena demiş ki;
bence filmi sonradan kötüleştiler yine kadir aysele aşık oldu abisinin sevdiği kişiyi sevdi bu kanalde nin dizileri hep böyle askı memnuda böyleydi sonradan tepki gördü onlarda alel acele kaldırdılar.
10.04.2013 - 18:48
2   0

Elvin demiş ki;
COk guzel.............
05.04.2013 - 12:01
0   0

serdar demiş ki;
bu kadar çabuk bitmemesi gereken bi diziydi neden böle oldu anlamadım...
01.04.2013 - 15:57
1   0

nilgun demiş ki;
elinize yureginize saglik cok guzel olmus keske bitmeseydi.
31.03.2013 - 18:30
1   0

necip demir demiş ki;
muhteşem bi diziydi neden bitirdiler ki yazık oldu
29.03.2013 - 20:53
2   0

Selena demiş ki;
Güzelim diziyi niye bitirdilerki, aman baskalari ne derse desin. Yok cok cirkin senaryoymus türk ülkemizde böyle seyler nasil yayinlanirmis. Amanda aman hic olmuyoya böyle seyler
28.03.2013 - 11:03
2   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler