logo

İntikam 11. Bölüm izle

Özet: Selen, Yağmur’un Emre için organize ettiği doğumgünü yemeğine davetsiz misafir olarak geliyor. Ve, elindeki silahı Yağmur’a doğrultuyor. Selen, Hakan’ın gizli kamerasını almıştır. Hakan, kamerayı Selen’den güzellikle almaya çalışır fakat başarılı olamaz. Yağmur’un ise bu önemli gelişmeden haberi yoktur. Şahika, Emre’ye sürpriz doğumgünü partisi hazırlar ve Yağmur’dan yardım istemeye gider. Esas amacı ise, yaşadığı yere geri dönen Derin hakkında bilgi almaktır. Evden eşyaları toplanan ve içeri alınmayan Selen, Haldun’a şantaj yapar. Onu, Leyla’nın intiharı ve Adil Çelik davası ile ilgili tüm gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Ve en önemlisi, elinde bunları kanıtlayacak video olduğunu söyler. Karşılığında da eski hayatını ve Emre’yi ister. Parası biten Derin, Yağmur’u ziyaret eder ve ikili arasında pek de hoş olmayan bir konuşma geçer. Morali bozuk ve aklı karışık olan Derin, Rüzgar’a çocukluk aşkı olmasa da onu sevip sevmeyeceğini sorar. Gizli kameranın Selen’de olduğunu öğrenen Yağmur, kamerayı almak için Hakan ile plan yapar. Ancak Selen kaldığı otel odasına erken döner. Sürpriz doğumgünü partisini ağzından kaçıran Yağmur, Emre’nin isteği üzerinde ona evinde bir yemek düzenler. Bunu öğrenen ve kendi partisi iptal olan Şahika küplere biner. Yağmur’a hazırlıklarda Derin yardım eder. Rüzgar da Derin’in gönlünü almak için Yağmur’un evine gelir. Herkes doğumgünü için toplanır, bir tek Hakan yoktur. Hakan’ı telefonla arayan Yağmur’u büyük bir sürpriz beklemektedir. Çünkü partiye geç gelen Hakan’ın yanında, elinde Yağmur’un silahını tutan Selen de vardır.
Berran demiş ki;
Sevgili SELIN'cim sana ve bazi hassas arkadaslar icin ULUSAL PORTAL'da ki bir VIDEO tavsiyesinde bulundum. LÜTFEN IZLEYIN!!!!!!!!!!!! Sevgilerimle ve keyifli izlemeler:))
28.03.2013 - 11:07
0   0

Berran demiş ki;
$ambali kadar tatli dilli benim canim Izmirimi bana tekrar yasatan tatli SELINCIM;) Tesekkürler sambaliler cok nefisti:)) Ben sana ve senin gibi bu konuda hassas olan Arkadaslara Ulusal Portalda bir videoyu muhakkak izlenmesini bilhassa rica ediyorum!!!! Sevgili Sezzycime ve bazi mail adresleri olana yorumdaslarima gönderdim. Lütfen! bana haber verirsen sevinirim OK?Kendisi BARO Baskani ÜMIT KOCASAKALDIR.!!! Kisa zamanda biraktigimiz yerden devam etmek üzre herkese PAYTON dolusu sevgilerimle pamuk helvasi yanaklarinizdan öpüyorum:))
28.03.2013 - 11:03
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Selincim. Vakit kisitligini ben de biliyorum canim. O nedenke seni de NE.cigimizi de iyi anliyorum. Calismalarima hiz verdigim icin ben de dinlenmek icin en uygun vakitlerimi sevdigin dizileri izlemek veya yorum yapmak icin ayiriyorum. Merhaneti izliyorum ama eksik bolumum var. Yorum sayfasina ise bir defa yazabildim. Benim icin uzulme sayfasinda yazmayi da biraktim. Bence Yagmur.un bu kez intikam alma sirasi yazarda. Fragmanda da bu rol icin Yaprak Dokumybden Fikret.in kocasi rolundeki oyuncuyu secmisler. konu uzun oldugu icin daha pekcok intikamlar ve bunun icin secilecek pekcok oyuncu izleyecegimizi dusunuyorum Hepinize sevgiler.
27.03.2013 - 01:44
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. SEZZY’cim biz NE’cimle Tozlu Yollar’ın ikinci bölüm sayfasında paslaştık. Ben artık Merhameti seyretmek zorunda olduğum için, zaman kıtlığından Tozlu Yollar’ı seyredemiyorum ve onun sayfasına yazamıyorum. NE’cime beni burada veya Merhamet’in sayfasında bulabileceğini yazmıştım. Ona Merhamet sayfasında yazacağım notumu belki merhamet ederde aramıza döner diye!!! NE’cimi idare edeceğiz artık diyorsun. Onu idare etmekten meslek değiştirip yakında idarecilik yapmaya başlıyacağım zaten, daha ne yapayım? SEZZY’cim bu işin şaka tarafı, zaman kıtlığının nasıl birşey olduğunu benden iyi bilen yoktur herhalde. Yapmak isteyip yapamadığım o kadar çok şey varki bu zaman kıtlığından! Bu arada yorumum için yazdıklarına teşekkürler, herzamanki gibi çok naziksin. Yalnız yazdıkların arasında birşey dikkatimi çekti: Yağmur avukatı cezalandırmak için gecikti diyorsun. Ama benim anladığım kadarıyla Yağmur avukatı cezalandırmıyacak, çünki avukatın suçsuz olduğu anladı ve hatta son bölümü çok yanlış anlamadıysam Şahika’yı itirafa zorlamak için onunla birlikte çalışıyor. Demek yeni bölümde, intikam alınacak yeni biri ortaya çıkacak. Bende şimdi kimde sıra diye düşünmeye başlamıştım. Cemre Yağmur’un ablası olduğunu bence hemen öğrenmiyecek. Öptüm SEZZY’cim. Sevgili HEZAL yorumumu okuduğun için bende teşekkür ederim. Bende fragmanı seyrettim ve Yağmur’un Cemre’nin kardeşi olduğunu öğrendiğini gördüm. Bende perşembeyi merakla bekliyorum ve en çokta bu durumun Yağmur’u nasıl etkiliyeceğini merak ediyorum: sevinecek mi? Üzülecek mi? Sevgiler canım. BERRAN’cım sana bugün cevap yazamıyacağım, vaktim kıt. Bir dahaki siteye girişimde nostaljik yolculuğa seninle devam. O zamana kadar İstanbul’luların yanlışlıkla Şambaba tatlısı diye adlandırdıkları asıl adı Şambali veya Şam Tatlısı olan tatlı kadar tatlı öpücüklerimle idare et. Herkese sevgiler...
26.03.2013 - 11:45
0   0

sezzy demiş ki;
Selincim. NE.miz yine kayip:(((( Isleri yogunmus ama arada bir karabatak gibi bir gorunup bir kaybolsa da artik onu da oyle idare edecegiz. Yorumunu yine keyifle okudum. Kisilere ve olaylara bakis tarzin cok hosuma gidiyor. Yagmur avukati cezalandirmak icin gecikti. Dayanamayip bu haftaki bolum icin yabanci versiyonu izledim. Galiba piyasaya bir de yazar cikacak. Onceleri Yagmur.un babasinin sucsuzluguna inaniyor. Onunla uzun bir soylesi yapip anlattiklarini not alarak birsuru banda kaydediyor. Ama Arsoylar onu da satin alip ogrendiklerinin tam aksi bir ifadeyle biyografiyi yazip yayinliyor. Yagmur galiba simdi ondan intikam alacak. Bunun icin de sahte Derini devreye sokuyor. Hezal.in da belirttigi gibi Cemre ile Derin kardes ama Cemre ogrenirse cok tuhaf bir durum ortaya cikacak. Dusunsenize Cemre.nin ablasiyla agbisi birbirlerine asik ve birlikte yasiyorlar. Ama Allahtan ikisinin kan bagi yok ve ensest bir iliski degil:))) Hepinize sevgiler.
25.03.2013 - 17:22
0   0

Berran demiş ki;
Merhabalar herkese kucaklar dolusu candan selamlar:)) SELIN'cim caylar hazirmi?Bende yanimda ADISEBABA getirdim.Bilmem sen hatirliyormusu? sadece Izmre mahsus KÜTÜK PASTANIN daha kücügü ve dondurmalisi!!! Istanbulda sordugumuzda Pastacilar hele bir yasli pastacilar:- Yok kizim bizde $AMBABA var derlerdi:))) Haaa...$AMBALI satan satan saticilari hatirliyormusun???VILLA RESTORAN da hem en samimi arkadasim evlenme Teklifi aldi orad ve. o bahsettigim Ciglideki PILOT Kuzenimda sevgilisiyle kendi aralarinda nisanlandilar kimseye haber vermeden.Zira benim kuzen DÜNYA Turna cikmak istiyordu. NISAN Merasimini istemiyordu arti 2 yil gibi OPTION koymustu. Kiz önce OK dedi ama sonra catir-catir burnundan getirtti ve hepsini yaptirdi.10 sene sonrada ayrildilar.Kuzenim inzivaya cekildi:(( Ama Gelin evlendi hemde yabanciyla.)) Payton olayinda IZMIRLI oldugunu göstermissin KOCUM BENIM:))) VARYANTi tabiiki bilirim zira biz oraya yakin NIkAH DAIRESININ karsisinda yüksek evlerde oturmustuk. Harika manzarasi vardi. IZMIRE Tepeden bakiyorduk.:)) AKADEMININ YURT'u vardi veeeee...TAMER YIGIT'i balkonda görebilirmiyiz diye ara-sira 2 durak önce inerdik:!!!Genclik iste TEENAGER...hormonlarin tavan yaptigi caglar:)))ATIFI unutuyordum az kalsin...Ilk RUS salatali ve taartorlu sandwich oranin kösedeki BÜFESINDE satilmaya baslanmisti. Sonra AlI Galip ALGA Cafe olmustu.Cayin yaninda güzel Pastalar olurdu...Ama REYHAN ve SEVINCIN pastalari hepsinden baskaydi. Gelecek sefere MOGAMBO,KUBANA ve GÖL GAZINOSU ve karsididaki yine bir Arkadasimin Nisani oldu AdA gazinosu!!! Ayrica KALEDEKI en tepedeki Gazinoyu unutmayalim ayip olur sonra.))) Sahipleri Giritliydi bizim komsumuzdu.Ogullari haylaz cikti koskoca ISLETMEYI batirdilar: Gelinleri bizim Kolejdendi Kizcagiz mecburiyetten ISCI olarak Almanyaya gitti:((((AHSAP kelimesinin manasi bizce "ESKI yikilabilir" diye bilinirdi yani AHSAP'in TAHTA anlamina geldigini ögrenmemisiz henüz:))))Yani biz WAGON parcalanabilirdi bizim $AMATAMIZA dayanamayip diye güldüydük:)))epey uzun oldu...SELINCIM kendine iyi bak! Ayni sekilde diger Arkadaslarimda...Selincim caylar cok güzeldi canimm...cook tesekkürler:)) Haftaya Karsiyakadaki TILLAYA( daha duruyorsa oraya gidelim.Hani ISKELEDE Denizin kenarindaki) Lokmalar benden Frambuaz surubu senden OK?:)) SIMSIKI sarilip kocaman öpüyorum:))
25.03.2013 - 17:07
0   0

Hezal demiş ki;
SELIN cim tskler selamin ve yazdiklarin icin yorumunu okudum elelrine saglik..fragmani izledim Yagmur cemre ile kardes olduklarini ogreniyor ;)) persembeyi merakla bekliyorum sevgiler...
25.03.2013 - 02:04
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. “Korkunç bir öfkeyle lanetlendiyseniz eğer düşmanınızın acısını farketmezsiniz” sözleriyle başlayan bu bölüm beni biraz şaşırttı. Birincisi bu bölüm herhangi bir kimsenin acısını farkettiremediği için; ikincisi de daha önceki bölümde, bu bölümde Yağmur avukattan intikam alacak beklentisi yaratılmıştı, bu olmadı onun için... Tabii yine SEZZY’cim senin de dediğin gibi birçok kişinin hayatını mahveden Haldun’la Şahika’ya da pek birşey olmadı. Yani kötüler dolandırıcılar yine saygıdeğer insanlar olarak yaşayıp gidiyorlar; aynı gerçek hayatta olduğu gibi. Selen’in bu dizinin amerikan versiyonunda eşcinsel bir erkek olduğunu yazıyor ve bizim toplumumuzda bu durumun tepki göreceği düşünüldüğü için bu karakterin yerine Selen’i koymuşlar diyorsun. Bencede öyle ve bende Emre’yi senin gibi beğeniyorum. Zaten Emre’yi canlandıran çok iyi bir oyuncu ve çok sevimli biri ama romantik aşık rolüne pek gitmiyor bence. Sevgiler SEZZY’cim. BERRAN’cım onuncu bölümdeki yorumunu burada cevaplandırmak istiyorum. “Kordon”, “sahlep” ve “payton”, bende de çok güzel anılar çağrıştıran üç kelime. Çok aşık olduğum ilk nişanlımla ilk kavgamı payton yüzünden yapmıştım. Biliyorsun aşıkların paytona binmesi bir gelenektir İzmir’de ve İzmir’e herhangi bir nedenle gelenlerde. Nişanlım Cumhuriyet Meydanında bir paytonu çevirdi binelim diye. Sonra baktım paytoncuyla pazarlığa girişti. Oldukça varlıklı bir ailenin tek oğlu olan birinin, bütün gün at sırtında geçimini sağlamaya çalışan paytoncuyla birkaç lira için pazarlık yapması sinirlerimi çok bozmuştu. Bu nedenle saatlerce tartıştık. Neredeyse nişanı bozuyordum. Sahlep’e gelince: benim çevremdeki herkeste Kordon’a sahlep içmeye giderdi. Bilirsin sahlep aslında sütle yapılır bense süt içemeyen biriyim. Sadece bir yerde sahlep’i suyla yaptırabilirdim, orasının eski adı ATIF’dı sonra Efes Pilsen oldu belki sende hatırlarsın orayı. Kimseye suyla sahlep yaptıramazsın İzmir’de. Sadece orada yaptırabilirdim çünki sahiplerinden biri babamın arkadaşıydı. Bu ne yapar yapar arkadaşları oraya götürürdüm sahlep içmeye. Tren anın çok güzel, yalnız “bu vagon ahşaptır” sözüne neden çok güldüğünüzü pek anlıyamadım, hemde ahşap ne demektir bilmeden. Bir ara açıklarsan sevinirim, merak ettim. İtalya’daki, gitar çalan arkadaşına bendende selam. Zaten en sıkı Atatürkçü’ler İzmir’den çıkar. O trenle gittiğin son durak mutlaka Menemen’di. İzmir banliyö trenlerinin kuzey hattı o zamanlar Salhane’den kalkıp Menemene kadar gidiyordu. Aliağa rafinerisinin faaliyete geçmesinden sonrada oraya kadar uzatıldı. Bildiğim kadarıyla Tuzla’ya tren hattı yoktu. Çiğli konusuna gelince: neredeyse akraba çıkacağız galiba? Neden mi? Benim eniştemde havacı albaydı Alsancak’taki Nato’da görevliydi ve Çiğli’deki havacı birliğindeki subaylara İngilizce dersi verirdi. Belki senin yeğenini de tanıyordu kimbilir? Evet Karşıyaka Bankacılar sokağındaki, 1922 yılında Türkiye’nin ilk lokmacı dükkanını açan Selanikli Sami Bey’in tatlıcı dükkanında Lokma yiyip, ahududu şerbeti içmek benim içinde Karşıyaka’ya gitmek için güzel bir sebep. Ama ben hep vapurla gıderdim ve vapurda çay içmeye bayılırdım, trenle hiç gitmedim. Gitmişken, oradan çıkıp o sokağın sonundaki en eski apartmanlardan birinde oturan 3. Teyzemi de ziyaret ederim hep (eşi albay olan). Ona lokma sardırıp götüremem ama, çünki “13. Yüzyıldan beri her İzmirli’nin evinde hayır olarak yapıp dağıtılan lokma dükkandan alınmaz evde yapılır” der bu teyzem ve de lokmayı hakikaten çok iyi yapar. Bu arada geçen yıl İzmir Lokmasının markalaştırıldığını biliyor musun? Bir dahaki sefer ben de seni Varyantla Halil Rifat Caddesinin kesiştiği yerdeki Villa Çay Bahçesine çay içmeye davet ediyorum. Boyazları sen getir, çaylar benden. Bende sana sıkı sıkı sarılıyor ve seni sevgiyle öpüyorum BERRAN’cım. Selam ROZA benim içinde bu bölüm biraz heyecanlı bitti. Bence Emre’nin anne ve babası Emre’ye hakikati söylemiyecekler. Yağmur’un tabancayı almamasının sebebiyse, onun kendi tabancası olduğunu bilmediği içindir diye düşünüyorum. Benim hatırladığım kadarıyla sahte Yağmur sahte Derin’e Adil Çelik’in kızı olarak herkesin ondan nefret etmesinden bıktığını, o nedenle kimlik değiştirmek istediğini söyledi. Benim asıl merak ettiğim: Derin o 500 bin lirayı ne yaptı da böyle beş kuruşsuz kaldı? Ben hala mutlu bir yuvayı üçüncü bir kişi yıkamaz fikrindeyim. Yağmur’un Hakan’ın ilişkisine karışmasını bende senin gibi herşeyi kontrolünde tutma isteği olarak görüyorum. Ama Emre’ye aşık olduğundan pek emin değilim, ama çok hoşlanıyor. Selam HEZAL, bencede Şahika daha kötü, çünki o hem kocasına ihanet etti (tabii bu arada evliliklerinde mutlaka sorunlar vardı diye düşünüyorum) hemde sevgilisini felakete sürükledi. Adil’in patronunun karısına aşık olmasına gelince: aşk evli bekar dinlemiyor. Bana aşık olan herkesin aşkına karşılık vermek zorunluğu da yok ve evli olan tarafın sadık olması gerekir diye düşünüyorum. Bende gerçek Yağmur’un temelinde iyi bir kız olabileceğini düşünüyorum. En azından Derin’i seviyor ve senin de dediğin gibi ondan bir iki güzel söz duyunca hemen yumuşuyor. Ama yinede gözünü kırpmadan birini öldürmesini unutamıyorum. Selam Çakıl, ben sevgili BySayko’nun aksine senin ne demek istediğini anladım ve bende senin gibi bu bölümün özetini çok ayrıntılı buldum. Sanki daha gösterilmemiş bir bölümün tanıtımı için yazılmamışta gösterilmiş bir bölümü anlatmak amacıyla yazılmış gibiydi. Bence, yine ADMIN’ler tarafından yazılan buraya kopyaladığım bir özet, gösterilmemiş bir bölüm için daha uygun: “Özet:Deniz ve Narin, çiftlikteki zorunlu misafirlikleri sırasında küçük Rus kızı hikayesinin, hiç de Sermet’in anlattığı gibi olmadığını keşfederler. Deniz'in, Narin ve Fırat'a dair, geçmişle alakalı şüpheleri gittikçe artmaktadır. Selam Garli, bence Yağmur karate hünerini gösterseydi şüphelere maruz kalabilirdi ve onun içinde hiçbir zaman bu marifetini alenen göstermiyecek. Bunun haricinde Beren Saat’ten hiç hoşlanmadığın anlaşılıyor. Beren’in özelliklerini anlatım şeklin çok enteresan ama çok hoş diyemiyeceğim! Sadece Beren’i beğenen biri olduğum için değil, bir insanın fiziki özelliklerinden böyle bahsedilmesini dogru bulmadığımdan. Çünki insan sadece davranışlarından sorumludur benim için, vücut özelliklerinden değil. Allah bizi nasıl yarattıysa öyleyiz. Bu arada, keşke bende Beren kadar güzel olabilseydim. Sevgiler...Bu bölümde en saçma bulduğum şey Yağmur’un Selen’in kasasını kolaylıkla açmasıydı. Şifreyi nereden biliyordu acaba? Emre ile Cemre ve Rüzgar’la Barış kardeşlerin konuşmaları da çok sevimli ve espriliydi. Bu bölümün en duygusal sahnesi de Rüzgar’la Yağmur’un birlikte piano çaldıkları sahneydi (çocukluk halleri değil). Bakalım Yağmur’un “hayatta kalmak için verdiğim adil olmayan savaş” dediği intikam oyunu nasıl devam edecek? Herkese sevgiler...
24.03.2013 - 15:43
0   0

roza demiş ki;
Bu sarimsak burdada negatif birsey söyleyip gitmis:)))
24.03.2013 - 12:03
0   0

sezzy demiş ki;
Sanam. Ruzgar gercek Derin.le mi evlenip balayina cikacak. Daha oraya gelmedim. gelecek haftaki bolumu izledim:))) fragmanda da ayni konuyu islemisler zaten:))Sahte Derin.i begenmedim ben, insallah Ruzgar onunla evlenmez. Ama Emreyi de begeniyorum:))) Ben de merak ediyorum en son Yagmur hangisiyle olacak????!!!!
24.03.2013 - 05:55
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler