logo

Yer Gök Aşk 112. Bölüm izle

Özet: Sultan, Sevda’nın oğluyla konuştuğunu duyar, artık ondan hesap sorma vakti gelmiştir. Sevda’nın Sultan’dan kurtulması kolay olmayacaktır… Yusuf Ziya’nın velayetini Ali Ömer’le Sevda’ya bırakmak isteyen Hamiyet yasal işlemler için harekete geçmiştir. Ancak Yılmaz’la büyük sorun yaşayacağının farkında değildir… Ali Ömer, Sevda’nın çektiği sıkıntılardan habersiz, ona bir sürpriz hazırlamaktadır. Hamiyet, Sultan’a karşı Sevda’yı savunur. Hala Sevda’dan şüphelenen Sultan ise, Yusuf Ziya’nın kimin bebeği olduğunu bulmaya yemin eder… Suçlulukla kıvranan Bade, Mehmet’in desteğiyle hayata tutunmaya çalışmaktadır. Ancak Celal öyle bir şey yapar ki, Bade’nin bütün dünyası yıkılır… Sevda ve Ali Ömer bağ evinde kalırlarken Elif arar. Sevda, Elif’ten duyduğu haber nedeniyle fenalaşır..
Fatma demiş ki;
Yilmaz ve Elifin iliskisi ne kadar sacma. Hic birbirine yakismiyorlar beni sinir ediyorlar.
28.03.2013 - 00:43
0   1

duru demiş ki;
merak ediyorum Sevda karakterini cokmu aramislar acaba ,yahu bu kiz bildigin robot konusurken yüz ifadesi hep ayni hic degismiyor ezber konustugu cok belli ayrica sesi kulagimi tirmaliyor ne o öyle miy miy , birde Yigit cok donuk hic sempatik degil BURAK HAKKI,nin emeklerine yazik.
25.03.2013 - 02:41
0   0

Berran demiş ki;
Sanmcim haklisin ben OGZ dekileri unutmusum! Osman olsun DENIZ karakteri olsun cok daha basarililar. Hele Deniz dün aksamki bölümde SUPER di ....Yüzündeki hayret,ve saskinlik ifadesini tek kelimeyle fevkaläde basardi:))))Bazi oyuncu Abla ve abileri ders alsinlar ondan :)))) Sevgiler..
20.03.2013 - 18:49
0   0

sanam demiş ki;
bende cok isterdim sevdanin yalani ortaya ciksin cok rahat bu kiz ya,sultan canim cani nerde diyor o hala yusuf ziya orda diyor, yani cok aci bir durum,bu kadar cocugu sevdiler,sultan havvanin cocugu diye hamiyet yusufun oglu diye,pervane gibi dolaniyorlar sultan yaptiklarindan pisman oldu ama hamiyet hala akillanmadi onun icin hic uzulmiyorum hatta hak etti ama sevda biraz yaptigindan uzulsene bu kadarda olmaz yani,dusundukce sinir oluyorum masum bir bebek sahipsiz mezara atilmis ne gelen var ne giden,ismi bile umut yaziyor.oglu buyuk bir mirasa sahip olacak her kes onu el ustunde tutacak sevda'da askini cocuguyla beraber mutlu mesut yasicak yok artik, sevdanin oyunculugu sifir gercektende bir cocuk ondan guzel oynuyor, OBGZ cocuk oyunculari,Narinin cocuklugunu oynayan kiz,KD kucuk nezif. yani bu kizda hic bir sey yok.Ali omerin oyunculugna yazik oldu,onu'da hiss etmiyorum.Sultan sira sende bakalim ne yapacaksin kolay gelsin
20.03.2013 - 04:44
0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim, biz her zaman hemen-hemen ayni düsüncelere sahibiz zaten.Hele bu Dizinin en basindan beri:))) Evet haftaya cümbüs var!! Ama ben bu son bölümde SEVDA'nin oyunculugunu SIFIR buldum;((Kizda mimik diye hicbir sey yok:((COCUK OYUNCULAR (KARADAYIDA NAZIF, 20 Dak. DURU ve MERHAMET te Narinin cocuklugunu oynayan. hele o 10 numara CEREN BICAKCI ...) Nedir bu ya..??? Balayinda Ali Ömerle yakinlasmadaki sergiledigi sahneler birde ikide bir : NE GEREK VAR??? diye sormalari...Sürprize gösterdigi reaksiyon KÜTÜK gibi:(((Sarilip öpüsürlerken HEYKEL gibi:((( O böyle olunca ALI ÖMER'in A$K sözcükleri ve davranislari havada kaliyor...Yani seyirciye birsey hissettirmiyor. Halbuki dün aksam Mahir ile Feride bölümün basinda nasillardi??? Hele cay Bahcesinde???:))) Yani cuvallamaya basladilar yine.Evet Elifide yanlis SECIM görüyorum. Sultan sanki pek matahmista SEVDAYA hesap soruyor.Halbuki DEJAVÜ cereyan ediyor aslinda:))) Kendi degilmiydi yalanda söyleten, DNA'yi MANUPÜLE eden v.s.- Türlü pislik ve iilegal isleri yapanlar kendisi ve yegeni idi. Simdi cezalanacagi yerde JANMDARMA pozlarinda hesap soruyor. Tuzlayimda kokmasin.Bu gidisle bu paragözlügü kocasinida kacirticak!!!Sonra Havva ile devamli catisma halindeydiler. Sonra birdenbire sevgisi kabardi Havvaya karsi.Ayrica HANCIOGULLARI iflas etmek üzere degillermiydi Mehmetin yaptigi usulsüz islerden??? Sonuncusu ORGANIK madde üretimi ile ilgi??? Ne bitmez tükenmez malmis bu?? Sonra hamiyet Hnm bircok TARLA ve aRSAYI satmadinmi?? KREDI-KREDI diye sancilanmadilarmi?? CELAL beyden KREDI veya onunla Ortaklik..Ne oldu tüm bunlar?? Bunlar izleyiciye ne sunarsak yutarlar diye türlü hatalar yapiyorlar!!!!Neyse gelecek hafta BEBEGIN Sevdanin oldugu tesbit ediliyor. Sultanin; "Kendi Bebegini bize kakalamis;((( demesi"" resmen KOMEDI:))))Bence örtbas edilecek. Ayni RÜZGAR gibi oda Konakta yasayip gidecek. Tabii bu HANCIOGULLARINA büyük bir KAZIK:))))hahahahaha..Düsünsene ÜRGÜPTE bu duyulsa SKANDAL olur hatta DEPREM yasanir:))))))))Ama o Aileeden ziyade encok HAMIYETE müstahak!!!!!!!! 2. bekledigim olay: BADE'nin hapse atilmasi!!! Havvada Sevdada hepsi hamileydi hapise girdikleri sirada !!! Neden olmasin???Sevgilerimle:)) PS. Bu arada SEREF ve DELI REMZI ne yapacaklar duyunca???:))))
19.03.2013 - 17:25
0   0

İs demiş ki;
bu dizide Sultan yalnis yapiyor on Hamiyet ne yapti onlara
19.03.2013 - 09:16
0   0

sezzy demiş ki;
Berrancigim. Bir onceki bolumdeki yorumunu yeni okudum. Hemen hemen ayni seyleri dusunuyormuduz seninle. Haftaya konak da Sevda ile Ali Omrr de birbirlerine girebilirlrr. Ali Omrr.in ysninda sip diye bayilmasina Ali Omer cok sasirmistir. baskasinin bebegi kayboldu diye hemen kendinden gecmeler. Ardindan da DNA aciklaninca konakta cumbus olacak. K.Yilmaza ben de o kizi hic yakistirmiyorum. Sevda.nin Ali Omer.e yakismadigi gibi.
19.03.2013 - 05:09
0   0

sezzy demiş ki;
Ben Sevda.nin yalanlarinin ortaya cikmasini istiyotdum. konagin varisi gibi yutturdugu oglunu ve yalanlarini ogrenonce bakslim Ali Omer de Hsmiyet de napacak. Aferin Sultan. Kirk yilda bir dogru is becerdin. Zavalli Yusuf Ziya bebek anasindsn ayri ve unutulmus mezarinda yatarken Sevda kendi bebegini onun yerine koyup haklarina da sahip oldu.
19.03.2013 - 05:00
0   0

ezgi demiş ki;
Mehmet bade için izliyorum şu saçma diziyi ama artk tvden izlemiycem sevdann alinin sultann hepsinin sahnelerini gecicem internetten sadece mehmet badeyi izliycem. sinirm bozulmaz hic olmazsa
19.03.2013 - 01:54
0   0

Berran demiş ki;
Nasil Havvanin olabilecegini düsünüyorsunuz anlamadim. Zira Sevdanin niyeti oydu zaten Yani Kendisi hapisteyken cocuguna sahip cikilmasi v.s., gibi..Havva ölünce Cocuk koynundayken havasizliktan öldü:( Sevda el cabukluguyla degistirdi bebekleri!!!Ve gayesine eristi!! Tabii herkese YALAN söyleyerek.Zaten bu dizide adim basi yalan söylenir...SULTAN da sanki sütten cikmis ak kasik;))))Bridenbire "DOGRUCU DAVUT" kesildi...Ama ne güzel oldu. Sevda tarafindan bir güzel aldatilmis oldular::::-))))) hahaha Cadi Hamiyet torunu zannedip gayri mesru ve kendi meshuuuuur asil ve mavi kanindan olmayan torunlarini sevsin dursun:)))))))))hahaha IYI GECELER:)
19.03.2013 - 01:39
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler