logo

İntikam 10. Bölüm izle

Özet: Yağmur, gittikçe daha tehlikeli hala gelen Selen’i saf dışı bırakmaya karar veriyor ve elindeki kozlarla harekete geçiyor. Yağmur’un canı çok sıkkındır. Derin gitmediği gibi, Rüzgar ile de iyiden iyiye flört etmeye başlamıştır. Bu durum Yağmur’u sinirlendirse de, elinden fazla bir gelmez. Çünkü Derin onu, çok üzerine gelirse gerçekleri anlatmakla tehdit eder. Haldun’dan Şahika’ya bir zarf gelir. Zarfın içinden çıkan belge Şahika’yı fazlası ile etkiler. O, Arsoy Ailesi’ni bir arada tutmaya çalıştıkça, tersine her şey daha da dağılmaktadır. Evde iyice yalnız kalan Şahika, Emre’yi döndürmek için hem Aslı’yı hem de Selen’i kullanmaktadır. Aslı ona Emre ile baş başa yemek ayarlar ama, yemeğe Yağmur da katılmaktadır. Hakan’ın şirkete yatırım yapmasını sağlayan Selen zaferini biraz erken kutlar. Önce Emre’ye teklif de bulunur, yüz bulamayınca da Hakan’a gider. Yağmur, gittikçe daha tehlikeli hala gelen Selen’i saf dışı bırakmaya karar vermiştir. Elindeki kozlarla harekete geçer. Ona öyle bir sürpriz hazırlar ki, Selen ve Arsoylar karşı karşıya gelir. Son yaşanan olaylardan sonra Cemre, Barış ile ev tutmaya karar verir. Ancak bunu duyan Rüzgar, Barış’a karşı çıkar. Çünkü ev, Şahika’dan Cemre’yi bırakma karşılığında alınan çek ile tutulacaktır. Derin iyice Rüzgar’ın yanına yerleşmeye başlar. Üstelik ona Hale değil, çocukluk arkadaşı Derin olduğunu söyler. Yılladır beklediği kadını karşısında bulan Rüzgar şaşkındır. Kaybedecek pek de bir şeyi kalmayan Selen ise her zamankinden daha tehlikelidir.
nur demiş ki;
intikam revange dizisinn kopyasidir, amerikada ücüncü sezonda ,neler oluyor bakin görün :)))
26.06.2013 - 18:12
0   0

Berran demiş ki;
Selincim ve diger candostlarim. Esasinda yeni bölüm yeni bitti. Fena degildi. Selenin ne kadar hastalikli oldugunu gördük. Ve Arsoylarin köseye SIKISMAK üzreler!! Selincim bende seninle Izmirde dolasmaktan cok keyf aliyorum. Evet Ingiliz Parki cok eskiden öyleymis.-Evet DAMLACIK, Halilrifatpasa otobüsleri, meshur merduvenler ve ASANSÖR hepsinin anisi var. Senin Kordon davetine tesekürler. Kis günler bizim grup disarda buz gibi soguk Paytona biner SAHLEP icmeye kordona giderdik:))) Birgün ne yapacagimiza karar veremiyorduk- TRENE bindik Karsiyaka en son duraga gittik. O kadar gürültü yaptikki GITAR da vardi yanimizda ( onu calan 30 yildan beri Italyadadir. Italyan tebasina gecti..kulaklari cinlasin.Hatta Sezzycimde tanir bana sürekli enteresan ILETILER gönderir.Ve bende Sezyycim ve diger arkadaslarla paylasirim. Kendisi koyu ATATÜRKCÜDÜR ve onunla ilgili ILETILER gönderir hep!!) Evet biz son istasyona kadar gittik ya TUZLA veya MENEMENDI!! Bir indikki bizim VAGONUN üstünde "BU VAGON AHSAPTIR" sözüne cok gülmüstük:)))) Tabii ahsap kelimesinin gercek anlamini henüz ögrenmemistik.Kuzenim CIGLIDE Meydan harekät kumandani idi. ve Pilottu.Ciglide Amerikalilarin biraktigi Lojmanlarda oturuyorlardi. Oyüzden ara-sira oraya gitmek cok hosumuza giderdi:))) Gelecek sefere seninle LOKMA yemeye ve AHUDUDU surubu icmeye Karsiyakaya gideriz OK?? Canim tüm bunlari bana hatirlattigin icin cok tesekkürler:)) Simdi oldukca gec oldu uykunu calmak istemem.Sana ve tüm arkadaslara kucak dolusu sevgilerimle SIKI-SIKI sariliyorum. Iyi varsiniz ...iyiki Izmirde yasamisim ve iyiki izmirlileri tanimisim:)))Allah rahatlik versin..Öpüyorum KOCAMAN:-))
22.03.2013 - 00:25
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. SEZZY’cim bende zevkle Izmir’den bahsediyorum. Hele sevgili BERRAN’la eskilere uzanmak çok güzel. Seninde aramızda olduğunu okumak daha da güzel. Selen’in Vıdeo’yu ne şekilde ele geçirdiği konusunda verdiğin bilgi için sağol, yazdıklarını okuyunca bende başka türlü olamaz diye düşündüm. Selen ruhi bozuklukları hakkında yazdıklarına katılıyorum. LD’yi seyretmediğim ve Yeşim karakterini tanımadığım için birşey diyemem ama böyle tiplerin sonu pek iyi olmuyor tedavi görmezlerse. Bu arada Salt filmini seyredip bitirmişsindir. Sinema versiyonunumu DVD versiyonunu seyrettin?. Ben ikisini de seyrettim. Filminden daha uzun ve daha az sansürlü olan DVD versiyonundaki sonu, ki bunda filmdeki gibi Helikopterden atlayıp kaçmıyor, zehir içti diye kandırıldığı hastaneden kaçıp Orlow’u öldürüyor ve eğitim kampını havaya uçuruyor, daha çok beğendim. Aslında Tom Cruıse için yazılmış senaryonun bir kadın oyuncuya uyarlanması çok iyi yapılmış. Bu film için çok sıkı çalışan ve bazı stunt sahnelerinde bile kendi oynayan Angelina Jolie de rolünün hakkını veriyor. Şaşırtıcı gelişmeler ve hızlı aktion sahneleri insanı eğlendiriyor. İdentite arama, çaresizlik duygusu ve komplo motıfleriyle soğuk savaş paranoyası da iyi işlenmiş bir film. Umarım sende beğenmişsindir. Öperim canım. Selam Roza, ben senin duyguna ses oldum sende benimkini daha geniş açıkladın: benim içinde senin tabirinle Berenli Yağmur’a sempati duyulmasının sağlanamaması bu dizinin eksisi ve yine senin dediğin gibi Beren’in bu dizisinin diğerleri gibi ses getirmemesinin de sebebi. Rejisör Yağmur’un iç hayatını hiç yansıtamıyor. Yağmur’un çaresizliklerini, kin, acıma, acı çekme, kararsızlık, çelişki, sevme, nefret etme, kızma, sevinme v.s gibi duyguları hiç işlenmiyor. Sadece sırayla intikam için yapması gereken faaliyetler gösteriliyor. Belki konzept böyle, orijinalini seyredenler bunu daha iyi bilirler. Gerçek olan bir şey var ki o da, bir filmin başrol oyuncusu nasıl bir karakter olursa olsun seyircinin ona sempati duymasını veya kızsa bile anlayışla karşılamasını sağlamak bir sanattır ve böyle yapıtlar başarılı olur diye düşünüyorum. Bu senin verdiğin Bihter karakterinde böyleydi. Barış hakikaten Yağmur Atacan’a çok benziyor onun biraz daha esmeri. Bende senin satırlarını okuyunca çözdüm olayı. Daha önce bu oyuncuyu nerede izledim diye kafa patlatıyordum. Sevgiler ROZA’cım. Herkese sevgiler.
20.03.2013 - 13:45
0   0

roza demiş ki;
Merhaba Selin ve diger intikam severler:)). Selin sen benim bir duyguma ses oldun. Bu dizide bende birsey eksik. Oda yagmura sempatim yok. Yani Berenin canlandirdigi karektere. Sevemedim onu,cok soguk,cok acimasiz,cok kinli. Herkesi harcayabilir ama herkesi. Berenin bihter karekterini cok sevmistim,kocasini aldatsa bile. Berenin fatmagül karekterini cok sevmistim. Ama burda ki berenli yagmura sempatim yok ve bence birazda ondan Berenin bu dizisi digerleri gibi ses getirmedi. Baris rolünde ki oyuncunun tipatip ikizi kim biliyormusunuz? Yagmur atacan:)). Su an ikisininde fotograflari yan yana karsimda,bukadar benzerlik olur!
18.03.2013 - 14:18
0   0

sezzy demiş ki;
Selincigim. Herzamanki gibi uzun ve guzel yorumunu zevkle okudum. Berranla sen Izmirden bahsederken sanki ben de sizinle birlikte adim adim bilmedigim yerleri geziyorum. Selen.in o videoyu nasil ele gecirdigi konusunda bir fikrim var gibi. Selen Hakan.in evine gelip ofkeyle laptopu aldigi zaman belki icinden cikti belki de Hakan.in evine daha once geldiginde ele gecirdi. Cunku onlarin goruntulerini Hakan kaydetmisti. Dedigin gibi Selenin en bastan beri davranislari bozuk. Cabuk ofkelenip karsisindakine zarar vermek istemesi ve aldigi sakinlestiriciler de onun psikolojik bozukluklarini belli ediyor. Hakan onun hakkinda arastirma yaptiginda da oda arkadasina kancayi takmasi ve istedigi kisiyi elde etmek icin asiri bagimlilik seklinde ustune dusmesi de bu hastaliginin belirtileri. Oda arkadasi ondan kurtulmus ama bu defa da Emre.ye takmis. Sahikaya bile sen istemesen de Emreyle evlenecegim diyor. Emrenin onu istememesi umurunda degil. Selen zorla guzellik isteyenlerden. Ayni bozukluk LD.de Yesim karakterinde de vardi. Karsisindakinin onu istememesi onemli degil. Onun icin onemli olan onun istemesi. Bence Selen basina daha buyuk isler acacak. Sonu ya hapishane ya da sinir klinigi olacak.Neyse cok uzatyim galiba. Su an Angelina Jolie.nin Salt filmini izliyorum. Hepinize sevgiler.
18.03.2013 - 00:09
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Selenin maskesinin düştüğü bu bölümden sonra ben galiba sahte Yağmur’a olan sempatimi yitirmeye başladım. Çünki o intikamı için herkesi göz kırpmadan harcıyor, buna Hakan bile dahil. Acımasız ve duygusuz biri olmuş. SEZZY’cim Derin, seninde dediğin gibi daha tanıştıkları gün Rüzgara kancayı taktı. Bencede sahte Derin kendini kabul ettirmek ve yerini sağlamlaştırmak için Derin olduğunu söyledi. Ben o kıza nedense kızamıyorum. Biryerlere ait olmak istiyor. Selen zaten yeteri kadar Aksoy’lara diş biliyor, birde babasının onlar yüzünden intihar ettiğini duyarsa dahada dengesini kaybeder diye düşünüyorum. Zaten çok aptalca davranıyor ve hemen foyaları meydana çıkıyor. Yağmur’un tabancasıyla ne yapacağı konusundaki tahminlerinden biri de doğru çıkıyor herhalde (fragmana göre). Öperim canım. Sevgili BERRAN, İzmir’i seninle adım adım gezmeye devam etmek istiyorum. Evet BERRAN’cım, çok eskilerde oralarda kışlaları olan İngilizler tarafından kurulmuş olduğu için İngiliz bahçesi denen çam ağaçlarının dolu olduğu bir ucu aslında Bayramyer’inde kalan, diğer ucu benim zamanında IKL nin arka bahçesinden görünen, o zamanlar o çevrede yaşayan rum ahalinin damlacık adını verdikleri bu yeşil alanı hatırlamaz olurmuyum. IKL liler oraya teneffüslerde ya sigara içmek için yada tavladıkları çocularla buluşmak için kaçarlardı. Son İzmir’e gittiğimde o eski parktan sadece bir kaç ağaç gördüm ama Zeki Müren Parkı adı verilmiş olan, o ön ve kademeli kısmı kısmı hala o çevredeki okullarda okuyan talebelerin sigara içmek için kullandıkları bir yeşil alan olarak duruyor ve allahtan burasının önü daha apartmanlarla kapanmamış, körfez hala görünüyor. Mektupçu da teyzelerimden bir oturuyor hala. Anneannem ve ailesi ikinci Karantinalı, annem ve kardeşleride tabii orada doğup büyümüşler. Rum komşuları vardı ama maalesef ben senin gibi rumca öğrenemedim. Benim de yahudi arkadaşlarım vardı ve en samimi olduğum okul arkadaşım Sarah ve ailesi İsrail’e gittikten sonra arkasından haftalarca ağlamıştım. Ama onunla senelerce mektuplaştık ve hala yaş günlerinde birbirimize kart atarız. Kim istemez ki o eski günlere dönmeyi ? Peki sen o Halil Rifat virajlarında bile hızını azaltmayan sonradan birdenbire fren yapınca ayaktaki yolcuların patır patır yere döküldüğü otobüslere hiç bindin mi? Asansörümüzü hatırlıyormusun? Gelelim dizimize: Selen’le Yağmur seninde tahmin ettiğin gibi Emre yüzünden Pakt kuramazlar. Bende çocukluk arkadaşlarımla karşılaşınca onlarla senin dediğin gibi masumane bir şekilde kucaklaşıp ağlaşıyoruz. Ve yine senin de dediğin gibi ayrıldıklarında bilhassa Derin daha çok küçük bir çocukmuş bu ne aşkı? Bildiğim kadarıyla hakiki Yağmur ona sarkıntılık yapan üvey babasını bıçakladığı için ıslahevine düşmüştü. Sahte Yağmur’un neden ıslah evine düştüğünü galiba daha işlemediler, ya da bende kaçırdım. Kucak dolusu sevgiler BERRAN’cım. Sevgili ROZA Selen’de mağdur aslında diyorsun ama onun mağdur olduğunu biz biliyoruz, o bilmiyor. Selen’in bunu bilmeden onu büyüten Aksoy ailesine karşı nefret dolu olması, kardeş gibi yetiştiği ve onu kardeş gibi gören Emre’nin mutluluğunu bozmaya kalkması bence doğru değil. Doğru, Şahika ona sevgi göstermemiş (Şahika kendi öz kızına bile sevgi göstermemiş) ama onu kendi çocuklarından ayırt etmeden büyütmüş, kötü muammele yapmamış, en iyi okullarda okutmuş. Ben kendi öz ailesi tarafından çok kötü muammele görmüş kaçtane kız tanıdım. Hergün babasından odunla dayak yiyip, annesi tarafında hizmetçi gibi kullanılmış birini tanıdım ki bu, sonradan yatalak olan babasını ölünceye kadar baktı. Annesi de hala yanında. Öz ailesinin yanında sevgi görmeden büyümüş ve birde maddi yokluklar içinde yaşamak zorunda kalmış, kız olduğu için okula gönderilmemiş çok kadın tanıyorum ben, hiçbiri Selen gibi olmamış. Sevgisiz büyümek tabii ki kötü birşey ama bir insanın kıskanç, hırslı, entrikacı ve kötü huylu olmasını gerektirmez. Sevgisiz büyümüş olmak herşeyi affettirmez.Tabii ki bütün bunlar benim görüş açımdan böyle. Yanlış anlamamanı rica ederim. Masmavi gözlü bir kızın büyüyünce yeşil/gri gözlü biri olması tabii ki saçma ama Derin’in çocukluğunu oynayan kız çok şeker. Yapımcılar bence de böyle şeylere dikkat etmeli. Sevgiler ROZA’cım. Selan GARLİ bence de bu dizide Beren Saat bazen hastalıklı gibi görünüyor, bunun sebebi de aşırı zayıflıkç Biraz daha kilo alsa çok daha güzel görünecek bence. Selam SANAM, bende senin gibi Selen’in o Haldun’la Leyla’nın konuşmalarını görüntüleyen vıdeo’yu nasıl eleine geçirdiünü anlamadım. Anlayan, bilen varsa yazarsa sevinirim. Bence senaristler bizi heyecanlandırmak için Yağmur’a o kutuyu öyle dikkatsizce açtırıyorlar; yani bunu kim ne zaman görecek diye biz merak edelim istiyorlar ve bunu da başarıyorlar. Sevgiler SANAM’cım. Bunun haricinde sahte Yağmur’un, onun için katil olmuş sahte Derin’i intikamı için kullanması, Aksoy’ların önüne atması hoşuma gitmedi. Sahte Derin orada sahte Yağmur’a kötülük yapmak için kalmadı, Rüzgar’a aşık olduğu için ve sahte Yağmur’un yanında kalmak istediği için kaldı. Sahte Yağmur istese onu idare edebilirdi. Ben Yağmur’un İgor’u ( bizde de bütün ruslara İgor ismini koyuyorlar nedense) nereden tanıdığını pek anlamadım. Anlayan varsa yazarsa sevinirim. Igor’un o korkutmak ister gibi bakması da, sahte Yağmur’u terketme sebebi de çok saçmaydı. Anlamadığım şeylerden biri de Haldun’u evden kovan Şahika şimdi neden onun boşanma davası açmasına şaşırıyor ve kinleniyor? Hakan, Cemre ve Barış bu bölümde de çok sevimliydiler. Bir dahaki bölümde Yağmur’un avukattan nasıl intikam alacağını seyredeceğiz herhalde. Sezen Aksu’nun dediği gibi “Hadi bakalım kolay gelsin!” Herkese sevgiler...
17.03.2013 - 18:57
0   0

sezzy demiş ki;
Kizlar. fragmani gordunuz mu?? masada Sahika, Haluk, kizi, Ruzgar.in kardesi oturuyorlar. Yagmur ayakta ve arkasinda da elinde yagmur.un tabancasi ile Selen silahi uzerlerine dogrultmus duruyor. Neyse boyle daha iyi. Ben de Selen o silahla birini vurup Yagmur.un ustune atacak diye korktum:))) Hepinize guzel bir haftasonu diliyorum. Yarin LD.de bulusuruz.:)))
16.03.2013 - 03:51
0   0

Berran demiş ki;
He.. valla Roza, öyle degilimi Allah askina??? ;))) Sezzyde hakli Haluk ve Sahikadan alsin intikamini hic acimam... Bende sahte Derini ayni Selen gibi sevmedim.Hadi tamam artik Dükkani kapatiyorum.Arkasi yarin:)) Sezzycim LINKI tekrar yolladim aldinmi canim?? Keyifli dinlemeler.Adminler müsaade ederlerse sevgili Roza senin icinde yazarim. Allah rahatlik versin Sevgilerimle:))
16.03.2013 - 02:15
0   0

Garli demiş ki;
Yamuru oynayan kiz zaten haste gozukiyor.Nasil Igorla kudretli gozukiyor? cok sahte
16.03.2013 - 02:12
0   0

sezzy demiş ki;
Roza haklisin. Selen de madur ama Berran.in dedigi gibi cirkinlesmeden yapmali. Emre.ye ve Yagmur.a yaptiklari onu hakli cikarmaz. Halukla Sahikanin canini yaksin birsey demem. O silahla birini vuracak ve Emre de o silahi evde gordugu icin demek Yagmur silahi atmadi ve bana yalan soyledi deyip ondan suphelenecek. Gercekten de o sandigin oyle orta yerde acilmasi artik bikkinlik getirdi. Yukarda o kadar oda var. Ustelik evin kapisi cam. Heryerden icerisi kolayca goruluyor. Valla vben bu sahte Derinden de Selen kadar hoslanmadim.
16.03.2013 - 00:38
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler