logo

Lale Devri 104. Bölüm izle

Özet: Toprak, Zümrüt’ün Çınar’la ikisini ayırmaya ant içtiğini öğrenir ve şok olur. İkbal ve Şeref’le konuşan Toprak, Zümrüt’ün yaptıkları hakkında somut bir kanıt elde edene dek sessiz kalmaya karar verir. Toprak, büyük badireler atlatan Çınar Berk’in ilk yaş günü için kreşte büyük bir kutlama yapar. Çınar Berk’i Yeşim’in mezarına götüren Toprak, duygulu anlar yaşar. Ancak mezarlıktaki çiçekler kafasını karıştıracaktır. Tibet yüzünden gerilen Çınar ve Necip’in arası bozulmuştur ancak Yusuf’un anlattıklarıyla Reyhan’ı kurtarmak için birlikte harekete geçeceklerdir. Zümrüt’ün Haluk’la bağını çözmeye çalışan Toprak, Haluk’un evine gider, burada karşılaştığı gerçekler onu şok edecektir. Bu sırada yaklaşan büyük tehlikeden ise habersizdir!
burcu demiş ki;
bu filme bayılıyorum ama toprak çok gımgım bide saf
14.03.2013 - 19:17
0   0

sezzy demiş ki;
zuzu Toprak.i delirtmek istiyor. ozetten oyle anladim. Necip tekesi de kendi pisliginde bogulsaydi ya. Cinar onun pisliklerini temizlemek icin kosustursun ama o Zuzunun poposundan ayrilmiyor. Seytanla Azrail simdi daha da kotulesip Toprak.i delirtmeye calisiyorlar. Azraile cocugu icin acimistim ama kotulugun hicbir suretle mazereti olamaz. Yaptiklarini neden yaptigi pnun kotuluklerini bagislatmaz. Bunu Toprak bile soyledi ama saf Toprak insanlari kendi gibi saniyor ve Azraili degisti saniyor:(((( Kizi el birligi ile delirtecekler sonunda. Ikbal hanim bosuna uzuluyor. Necip onu haketmiyor. Oyle adamin etrafinda dort donecegine ondan uzaklasmaya baslasin artik. Sevgili ARA. Yorumun hetzamanki gibi super:))) Su zuzu ile azrail ortadan kaybolsalar artik. goz zevkimizi ve sinirlerimizi bozuyorlar:)))) Hepinize sevgilerrr.
11.03.2013 - 23:06
0   0

fatma demiş ki;
selam millet....LD nin diğer dizilerden farkı ne biliyor musunuz?bence neler olacağını kimse bilmiyor. özellikle de senaristler.hadi şunu deneyelim-tamam deneyelim.oldu gibi-yok olmadı-vaz geçelim. aaa bunu deneyelim.oldu gibi-yok olmadı-vaz geçelim.deneme tahtası oldu.toprak iyi oldu,saf oldu,salak oldu,güvenilmez oldu,kötü kadın oldu,tecavüz mağduru oldu,mahkum oldu.....şimdi de tımarhanelik olacak.(bu arada iki yılda liseyi bitiremedi). yeşim kahraman oldu.intihar etti ama hiç psikolojisi bozulmadı,vicdanı sızlamadı. sıtkı garip bir şekilde imana geldi.ikbal de at gözlükleri.zümrüt ile necip zaten ölümsüz.birinde oğlumu oynadığı bilgisayar oyunundan dolayı uyarmıştım. oğlum bana ANNE LALE DEVRİ SENİN ELEŞTİRDİĞİN OYUNDAN BİLE SAÇMA deyince ses çıkaramadım.yani çınarın salaklığı ve toprağa kızması bir yana koca sülale resmen salaklar ordusu ayakta uyuyor.bu işi artık ne temizler biliyor musunuz? KEREMİN ZÜMRÜTÜ,ÇINARIN NECİPİ REDDETMESİ TEMİZLER.başka türlü bu gemi batar.haaa azra ahmet zaten üvertür sınıfından.bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun .ama ben özellikle o tarihte bir şey yazmadım.gerçekleri düşününce, görünüşte yapılan kutlamalar anlamsız geliyor.her gününüz özel ve özenli olsun.
11.03.2013 - 22:55
0   0

yildizak demiş ki;
105. Bölüm Özeti Toprak hamiledir! Bütün aile bu haberle sevince boğulur. Zümrüt ise öfkeden deliye dönecektir. Toprak ve Çınar’ın aşkı her zaman galip gelmektedir! Toprak, yeni bebeğin sevincini yaşarken garip olaylar yaşamaya başlar. Kendiliğinden açılan televizyonlar, sürekli gördüğü bir kız, evde duyduğu sesler keyfini kaçıracaktır. Ancak en kötü sürpriz, onu Yeşim’in mezarında beklemektedir. Şirketi kurtarmak için yurtdışında bile iş kovalayan Çınar, eli boş döner. Canı çok sıkılan Çınar, kafasını toparlamak için yürüyüşe çıkacaktır. Ancak karşılaştığı manzara onu şoke edecektir! Toprak, yaşadığı olaylara bir anlam vermeye çalışırken, ailesi de onun için endişelenmeye başlamıştır. Toprak’ın durumuna bir çare arayan Necip, Çınar’ın yokluğunda, çok zor bir karar almaya mecbur kalır. Toprak için korkunç bir kabus başlamak üzeredir.
11.03.2013 - 17:51
0   0

selin demiş ki;
bu bolum de bir ayrinti dikkatimi cekti.cinar yesimle evlenir evlenmez ortak bir hesap acmis yesimde bu hesaptan 500 bin lira cekmisti anlasilan cinar efendi cok sevdigi karisi icin bu inceligi gostermemis nedense butun incelikler ve jestler taskiran kadinlari icin gecerli
11.03.2013 - 07:34
0   0

ARA demiş ki;
Sevgili sezzy,Berran,MSFIGO ve ela gecen bolumde iki yorum yazmistim ,maalesef cikmamis ne yazik 8 mart yorumumda sizlerin kadinlar gununu kutlamistim .Gecen haftaki bolumde ve bu bolumdeki yorumlar herzaman oldugu gibi super idi ellerinize saglik Bu bolumu bugun ddizide izledim ,bence fena degildi,en sevindirici kisim ,Topragin hamile olma haberi idi bence ,cook sevindim ,fakat ondan sonar you tubden gelecek bolum fragmaninda Topragin tekrar hastahane yataginda olusu beni oldukca endiselendirdi .ZUZU bu haberi yuymus olup Topraga kotuluk yapmis olabilir veyahut da AZRAILE yaptirmis olabilir Zira fragman sonunda AZRAIL Ahmetlen deniz kenarinda bankoda yanyana oturduklarini gopren CINARIN bakislari cok kotu intikam almak gibi idi .ZUZU da yatak odasinda nevar neyoksa yerlen bir ediyordu ,galiba onun da foyasi meydana cikti ,veyahut da cikiyor. Bana sorsaniz Toprak AZRAILE itimad ederek cok yanlis yapti,zira gecmisi hicde parlak degil ,isin ucunda cocuk olunca bizim Toprak yelkenleri indirdi ,ama sonar ne oldu AZRAIL ZUZUdan parayi alinca Topragiu ele Verdi.. Bakalim butun bu para meselesi ne zaman ortaya cikacak ,Kerem ogrenirse bakalim ne yapacak .Unuttum fragmanda Toprak mezarlikta idi ve bir mezar tasi gordu ,ustunde Toprak Ilgaz yaziyordu ,muhakkak ZUZU nun parmagi var bu iste .ZUZUnun Mezaarlikta ettihi laflar hakikaten sacma geliyor bana , Gelelim salak Necip’e ,koskoca Holding sahibi milyarder ama nato kafa nato mermer ,bir asik olmus gidiyor,buna aski icin kor olmus derler ,bir de Ikbal hanima firca cekiyor manyak herif ,burnunun onundeki dusmanini gormuror ,insane bir yuz mimiklerine bakar , onu bilem gormuyor. [email protected] Toprak ondan binkere daha akilli ,ama biraz Cook iyi kalpli ,icinde fesatlik yok,temiz yurekli,iste oyle oldugu icin herkes aptal ,diyor.Fakat gelecek bolumlerde tahminimce gorecegiz Ilgaz Holdingi kurtaran TOPRAK olacak.107 veyahut 108 biolumde.Bu dizide artik bana midebulantisi vermeye basladi hastahane ve mezarlik sahneleri ,bu sarician Yesim ne imis de daha dizide ismi geciyor ,simdi de melek deniliyor ZUZU hep meleklerim deyip boburleniyor ,evet Lale belki melek olabilir fakat yok yesim asagilik musfettesi.Aklimin ermedigi bir konu da ddizide lale devri resminde halen yesim var Toprak ve Cinar ilen beraber Hepinize sihatli ve mutlu bir hafta dilekleri ilen hosca kalin.
11.03.2013 - 06:42
0   0

sezzy demiş ki;
Metin Serezli.yi kaybettik:((( Cok uzuldum. Allah rahmet eylesin, sevdiklerine Allah sabir versin.
10.03.2013 - 22:29
0   0

MSFIGO demiş ki;
ben azraya bu sefer tam kizamadim cünkü sonucta cocugu söz konusu.
10.03.2013 - 15:54
0   0

Berran demiş ki;
Cok üzüldüm;( Gercekten bir cinardi.Allah rahmet eylesin.Mekani CENNET OLSUN:((
10.03.2013 - 15:40
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim ....o isimde 2 dizi baslamak üzre esasinda ama Seckin Özdemir(AL Yazmalimdaki) alti"n portakal ödüllü Damla Sönmez veeee Zühal olcayin oynadi bir S.Koreli dizisi olan !'m sorry I love you" dan alinmis oldugundan daha sonra degisecek belki!!!!! Serenayinkini seyredecegimi zannetmiyorum:-() Iyi geceler
10.03.2013 - 12:45
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler