logo

Lale Devri 101. Bölüm izle

Özet: Çınar’ı Azra’nın evinde bulan Toprak çok sinirlenmiştir! Azra’dan hesap soran Toprak’ın kocasına güveni tamdır. Azra hakkında içine bir kurt düşmüştür. Toprak, Azra’nın niyetini anlamak için onu araştırmaya karar verir. Kerem ve Azra’nın ilişkisinin gerçek olmadığından şüphelenen Toprak, Azra’yı bir bahaneyle yalıya çağırır. Azra ve Kerem oyunlarını sürdürürler. Deliye dönen Zümrüt ise Azra’dan hesap sorar. Ancak Azra’nın Zümrüt’e karşı büyük bir kozu vardır! Kardeşini tanımak isteyen Çınar, Tibet’le buluşur ve ona yalıya taşınmasını teklif eder. Bu teklif yüzünden Çınar ve Necip kavga ederler. Pes eden Necip, Çınar’a Tibet konusunu düşüneceğine dair söz verir. Ancak Necip’in hamlesi Tibet ve Çınar’ı şoke edecektir. Azra’nın geçmişini nihayet öğrenen Toprak beyninden vurulmuşa döner. Toprak’ın Azra ile yüzleşme vakti gelmiştir! Ancak her şeyi öğrendiğini düşünen Toprak’ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir! Gerçek, Toprak’ın sandığından çok daha karanlıktır!
elestirici demiş ki;
toprak akillandi biraz ama cinar`i inandiramaz bu seferde, en iyisimi bu seytan ikilinin konusmalarini birde görüntülerini kaydetmesi gerekir cebine, anca belki o zaman inanir saf hödük cinar efendi.
21.02.2013 - 22:10
0   0

nigar demiş ki;
Uzun zamandı izlemiyorum,sadece fragmanları bir kere izlemek yetiyor. Onca deyerli dizilere final yapıyorlar, şu manasız diziyi neden uzatıyorlar bilemiyorum. Bir an önce alınası intikamlar alınıb,ölen ölüb,kalan kalıb, kavuşan kavuşub,ayrılası ayrılıb dizi de bitse çok iyi olur.Aynı sakızı ne zamanadek çiynimek olur ki? Çiyniye-çiyniye çürüttüler bile.
21.02.2013 - 15:38
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili ARA, Ayten.cim ve fatma. Bu bolumu hepimiz de keyifle izledik. Toprak artik saf aptal gorunumunden cikmis, daha bilincli hale gelmis. Artik Zumrutle Azrailin oyunlarinin farkinda amaaaa Cinar.i da inandirabilmesi icin biraz daha delil olmasi lazim. Ben SAM BABASINA baba kelimesini kullanmaya utanirim. Cunku diger babalara hakaret olur bu. Gencliginde bir hata yapmasi bagislanabilir ama seneler sonra oglu cikip gelmis oglu oldugunu ispatlamis ve o parayla oglunu devre disi birakmak istiyor. yirmi yasinda oglana ondan baba olmazmis. kan bagi olmadigi halde Zuzu.nun ogluna babalik yapmaya calisiyor, herseyi ile ilgileniyor ustelik Kerem.i tanidiginda Kerem de kocaman delikanli idi ona yakinlik gosteriyor ama kendi oz ogluna babalik yapamiyor. Bence o cocugun sevgisini haketmiyor. Azrail de Kerem.e muazzam bir servet kaldigini ogrenince en kolay yolu sececek ve Kerem.i kafese koyma planlarini uygulayacak. Kerem zaten ona asik. Zuzu artik ofkeden delirir. Ama Azrail ile isbirligi yaparken hesaplayamadigi bir sey vardi. Azrailin akli Zuzununkinden ustun cikti:)) Hepinize sevgiler.
20.02.2013 - 03:47
0   0

fatma demiş ki;
bu bölümde her şey güzeldi.ama en güzeli necipin hak ettiği sözleri duymasıydı(zümrütten,çınardan). eğer her bölüme farklı bir isim verilseydi bu bölümün adı ERKEĞİN BABALIK imtihanı olabilirdi.okan, necip ve sıtkının sınav sonuçlarını görelim bakalım.geçecekler mi kalacaklar mı?bu arada eşinin namusunu kurtarma görevinin de kadınlara ait olduğunu anladık.ne diyelim çınar ucuz kurtuldu.ama çok keyifli bir bölümdü.
19.02.2013 - 08:37
0   0

ayten demiş ki;
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,Yürü be İkbal hanım kim tutar seni, biraz da şans sizlerden yana olursa hepsine gücün yeter. bu bölümde çınarın toprak üzülmesin diye hareket etmesi çok güzeldi, görmek istediğimiz çınar işte böyle olmalı..yapacağını yapıp sonra seni seviyorum toprak demesi basit ve inandırıcı olmadığı gibi artık mide bulandırıcı oluyor.toprağın öfkeyle değil de sağduyu ile hareket etmesi de güzel,olayları biraz da çınar fark etse..Kerem neden azra ya sormuyor bu oyunu kime ne diye oynuyoruz kerem karakterini de çirkinleştirmeye başlayacaklar.evet arkadaşlar Şeref hanım dizinin güzel bayanlarında biri ama kötü giydirmeye devam ediyorlar oysa insan yaşadığı ortama kendi değer yargılarından ödün vermeden uyum sağlamalı..son bölümlerde en keyifle izlediğim karakter toprağın babası hepsine inat olduğu gibi ve daha samimi..saygılar...
18.02.2013 - 20:42
0   0

selin demiş ki;
bu dizide dikatimi ceken erkeklerin ne kadar dedikoducu olduklari cinar zaten her firsatta karisini cekistiriyor mehmet yesim azra simdide tibet tanisali iki gun olmus olanlari hemen ahmete yetistirmis ahmette kuyruk acisi oldugu icin tibeti cinara karsi doldurmaya baslamis cinara guvenme diyor asil guvenilmez kendisi topragin cinari sevdigini bile bile aralarina girmeye calisti simdi de toprak bana donsun diye bekliyor
18.02.2013 - 14:04
0   0

Gunal demiş ki;
Evet, gercekten Serif hanim artik kiligina kiyafetine bir duzen verse. Evdeki hizmetkarlar bile ondan daha iyi giyiniyorlar ve daha temiz gorunumdeler. Toprak bile ennihayet kiligini duzeltti, holding sahibi bir adamin karisi olarak giyinmeye basladi... Eh bekleyelim bakalim belki bir mucize olur.
18.02.2013 - 11:27
0   0

merve demiş ki;
bu bolum genel olarak iyiydi toprak gozunu acmis hatalarindan ders cikartmis darisi cinarin basina diyelim azra ya mesafeyi koydu umarim bu durumu devam ettirir.takside azra iyi kiz diyor :( :( toprak olmazsa namus elden gidecekti haberi yok :):) bu bolum seref ilk defa topragin evliligi ile ilgili olumlu soz soyledi ahmete bakin hele kocasini seven hamile kadini korumak amacli yaklasarak kocasiyla arasina gir ve asik ol ustune ustluk kocasina karsi doldur cinarin actigi velayet davasini bahane ederek cocugundan ayrilma korkusu yasayan toprakla evlen birde buldugu ilk firsata opmeye kalk simdide asli ile tibet in arasinda sevgi varsa hemen gonderirim diyor utanmaz sinsi birde kime yardim icin elini uzatsa hayatlarina karisma haki varmis gibi davraniyor yanindaki insanlarda onu iyi bir insan olarak goruyor bence zuzu ve azradan bile tehlikeli iki yuzlu sinsi
18.02.2013 - 07:22
0   0

ARA demiş ki;
Sevgili Sezzy ve digger yorum yazan arkadaslar.Diziyi su an seyrettim ve yorumlarinizi okudum ve ayni zamanda fragmani da seyrettim .Sezzyciim yazmis oldugun su cumle Bence Toprak duyduklarini soylese bile Zuzu da Azrail de inkar edip Toprak.in kiskancliktan uydurdugunu soyleyceklerdir. Cok dogru fakat Toprak kafasina koymus ki ASKI icin gecmisteki hatalarini yapmiyacak diye bu sefer Ikbal hanim kendi tarafinda ayni zamanda da tuttuklari dedektif onlarlan beraber calisiyor ,eger ZUZU onu da satin almazsa ,olabilir.Helal olsun Topraka ve ikbale yemek masasinda ZUZU’yu,AZRAIL’I hatta ve hatta KEREM salagini mors yaptilar,o sahane beni cok mutlu etti.Cinar da AZRAIL ilen kafeye gitmegi yan cizdi ,orada AZRAIL gene mors oldu.TOPRAK,IKBAL VE DEDEKTIF Azrail ve ZuZunun ne mal olduklarini bence ortaya cikaracaklat.Cinar babasi olacak Necip’e guzel bil ultimatum Verdi,Tibet icin .helal olsun Cinara .Simdi gelelim ZUZU VE AZRAIL tartismasina 1) ZUZU Keremin halukun babasi oldugunu soylemek istememesi sebebi ona biraktigi paranin da kendisine kalmasi icin ,zira herkesin bildigi gibiZUZU para canlisi 2) AZRAIL haluk’un eski metresi olabilir mi ( Bence ) olabilir. 3) ZUZU AZRAILIN ne gobi bir o….u oldugunu cok iyi biliyor Fragmanda TOPRAK ve DEDEKTIF Halukun evinde idiler ve ZUZU iceriye girdi bir adamlan o da Halukun sofori idi Ikisi bir Toprak ve Dedektife kotuluk Yapabilirler yani TOPRAGI vurabilirler bud a gelecek bolumden sonar belli olacak , zira o sahne ilen gelecek bolum bitecek AZRAIL salak Kereme paralandigini ogrenince Kereme kulpu takacak,iste o zaman ZUZU’yu gormek deger ,ve bence de AZRAIL ZUZU dan intikam alacak .Maalesef Necip ortalikta zurna calan bu olay ve hadiselerin farkina bilem varmiyacak ,zira o 18 yasindaki cahiller gibi sirim siklam ZUZU ya asik.Eger mezarlik sahnesinde fark ettinizse Lale Yesim ve Haluk arasinda bir bos yer var onu da ZUZU icin olabilir mi? Inanin Ahmet de tam bir salak oglu salak Toprak onlarlan yasadigi zaman Topragi Cinara karsi dolduruyordu,Simdi de Tibeti Cinara karsi dolduruyor.Bence zamani geliyor essek sudan gelene kadar bir sopa yemesine )))))))) Okanin da sonu geliyor Necipin attigi yumruk harika idi .Bence Necip mektubu okumadan evel Yusuf amcasina haber Verdi.Bir de cok merak ettigim sey ILGAZ HOLDINGIN IHALEYE GIRME ZAMANI Yaklasiyor,bakalim ne olacak. Herkese MUTLU VE SAGLIKLI Bir hafta diliyorum
18.02.2013 - 07:04
0   0

sezzy demiş ki;
Bence Toprak duyduklarini soylese bile Zuzu da Azrail de inkar edip Toprak.in kiskancliktan uydurdugunu soyleyceklerdir. O kadar yuzsuz ki ikisi de Toprak o an iceri girip yuzlerine tukurse yagmur yagiyor diyecekler. Bakalim Toprak Cinari nasil inandiracak. Ahmet de cok fesat. Once Topraki doldurmak istiyordu Cinar.a karsi, simdi de ayni isi Cinar.in kardesine yapiyor. Kendi Toprak evlerinde kalirken asik olmayi biliyor ama yegeniyle Cinarin kardesinin oyle birseyi olursa kolundan tuttugu gibi kapi disari atarmis. Wovvvvv. Lafa bak. Ona tamam baskasi yapinca yanlis oluyor.
18.02.2013 - 00:41
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler