logo

Yer Gök Aşk 107. Bölüm izle

Özet: Linda hamile değildir. Onu zaten hayatında istemeyen Ali Ömer, Linda’yı Kanada’ya göndermeye karar verir. Sevda, Hamiyet’in Mümtaz’la iş birliği yaptığını öğrenmiştir. Hamiyet, Sevda’nın bunu kimseye söylememesi için hemen planını yapar… Sultan ve Reşit huzura ermişlerdir. Ne var ki Ali Ömer’in evine gelecek davetsiz bir misafir, tekrar huzurlarını kaçıracaktır… Ali Ömer’in artık tek istediği bir an evvel Sevda’ya kavuşmaktır. Ne var ki Sevda’nın inadını kırmak mümkün değildir; Elif’ten yardım istemeye karar verir… Celal, Bade ve Mehmet’in mutlu yaşamalarına tahammül edemez. Bir şeyler yapması için Hamiyet’i sıkıştırır. Hamiyet, onları ayırmak için harekete geçmekte geç kalmayacaktır… Hamiyet, Ali Ömer ve Sevda’nın bir araya gelmesine izin vermemeye kararlıdır. Sevda ya bu sevdadan vazgeçecek ya da bütün sevdiklerini unutacaktır… Ali Ömer, Küçük Yılmaz ve Elif’in yardımıyla Sevda’ya bir sürpriz hazırlar. Sevda hayatının en zor kararını vermekle karşı karşıya kalacaktır…
yer gok ask demiş ki;
bencede Ali Omerin evine gelen yabanci kadin onun annesiydi.cunku Ali Omerin annesi baska bir urkede yasiyodu.bence kadin olunu merak etmis geldi.Hamiyet olunu Yusufu bence o oldurdu cunku ona yillarca Havvayla evlenmeye izin vermiyode aynisini da Ali Omere yapmak istiyor,Bade ve Mehmet hakkinda ise Bade yanlis yapiyor
17.02.2013 - 18:47
0   0

Berran demiş ki;
SEzzycim...canimm..bana katilmana sevindim.RTuK'ün cevabini sende gördün. Bende bosluk doldurmak icin izliyordum.Belirttigin gibi: Hicbir olay ADILCE yapilmiyor. Hep kötüller Katiller elerini sallayarak dolasiyor. Mehmet zaten KÖTÜLÜK SEMBOLÜYDÜ.Badede ondan geri kalmadi yalanlari aldatmalri ve öldürmeye tesebbüsler veeee Mehmetten cocuk peydahlamasi vede YANGIN cikartip yusufun ölmesine sebep olmasi!!!! Pisman olmus Allahaskina güldürmeyin beni. bu saatten sonra pisman olmus ne yazar!!! Onlar TEnCERE-KAPAK oldular ve ilk firsatta cezalarini cekmeliler!!! Sevgilerimle ve IYI HAFTA SONLARI:))
16.02.2013 - 22:48
0   0

ezgi demiş ki;
Hamiyet knsnda haklsnz ama bade ve mehmet knsnda katlmyrm onlar pismanlar ustelik herks onlarla ugrasiyor mtluluk ddgnz bumu. Ama hamiyet pisman fln dgl hala gclu ve kmse ona karisamiyor
16.02.2013 - 01:10
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran. Gercekten de butun dizilerde verdikleri mesaj bu. Kotulere birsey olmaz. Ne kadar kotu olursan ol sana hicbirsey olmaz. Butun madurlar da ya perisan ya da hapiste gosteriliyor. RTUK.e gonderdigin mailin cevabini okudum. Gercekten de ne kadar ilgilendikleri belli.Hamiyetin yaptiklari artik cok fazla oldu ama hala devam. Kadin tek ayak ustunfe yuz tane entrika yaratiyor. Bade ve Mehmet yangin olayini unutmus gayet mutlu bir hayat suruyorlar. Ne bicim savciymis bu. Bir degil bin sahit vardi dugundeki davetlileri tek tek sorguya ceksinler bakalim. Havva nikah madasindan kalkip nasil yangin cikarir. Dizi gittikce daha da sacma olmaya basladi. Sevda.nin sesi berbat, yuz ifadesi oluyu andiriyor. Bir Burak Hakki icin izlemeye calisiyorum. Onu da izleycek baska dizi kalmayinca uc dort gun sonra ancak izleyebiliyorum. O kadar guzel dixiler basliyor ki onlar baslayinca buna bakmaya bile luzum kalmiyacak.
15.02.2013 - 23:46
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim, yazdiklarini zevkle okudum yüregine saglik.hepsine katiliyorum.Yigitin yaptigi resmen sinir bozucu. Sonra bu kizin hicmi payi veya hissesi yoktu??Sonra ne gurur öyle??Hele bu zamanda...Ukalalikltan baska birsey degil.Mehmet ile badeye GICIK oluyorum. Bir ZIL takip oynamadiklari kaldi. ASLAN gibi YUSUFUN ölümüne sebep oldular umurlarinda bile degil. Sonra nedir bu hamiyetin 4 koldan entriukalari??? Hürrem sultan veya Valide Sultanlari bile gecti!! Ben RTÜK'e mail gönderdim. Türkiye KÖTüLER,ve kATILLER CENNETIMI? diye sordum. ZIra burdan bakinca tüm dizilerde öyle:(( Kimsenin yakalandigi yok. Sadece fakirler ve bicare veeeeede iftira atilanlar icerde!!!!!!!Sevgilerimle:))
13.02.2013 - 21:43
0   0

ezgi demiş ki;
Munevver olaynda abartma var öğretmenlere hakaret resmen o kdr kturumda dgllr bnce yigt cmrlgndn ttmdi ev:))))))
13.02.2013 - 20:20
0   0

sezzy demiş ki;
Bence cicim aylari gecince Munevvere bu hayat cok zor gelecek ve sonunda baba evine donecek. Hani bir soz vardir ya aclik kapidan girince ask bacadan kacarmis. Munevver.le Yigit de sonunda ayrilacaklar. Ali Omer.in evine gelen yabanci kadin da bence Ali Omer.in annesi. Bu kadina bayiliyorum. Cok asil bir gorunusu var. Doktorlar dizisinde bashekimin sevdigi kadindi. En son da Murat Unalmisla Babalar ve Evlatlari dizisinde oynamisti.
13.02.2013 - 14:45
0   0

sezzy demiş ki;
Berrancigim ben yazmadan sen yazmissin:)) Ben de Yigit.in Munevvere dayattigi hayati begenmedim. Agbisi yardim olsun diye bir camasir makinesi almis, o bunu gurur yapiyor. Daha iyi bir ev kiralayabilirdi. Kendi kesesine guvenmiyorsa zengin bir ailenin o gune kadar henuz yumurta bile kirmamis kizini alip o sartlari ona dayatmazdi. Bir Bade ile Mehmet.in yasadigi evi gosteriyorlar bir de Munevverin harap evini ve ikisinin sartlarinin birbirine ne kadar cok tezat oldugunu belirgin bir sekilde vurguluyorlar. Ama Bade.nin ise aldigi kadin Hamiyetin casusu oldugu icin yakinda Mehmet.le Bade.nin hayati da cehenneme doner. Hamiyet herkes icin saniyede plan yapip entrikalar ceviriyor. Ayni anda kac kisiyle birlikte ugrasiyor. Kocasinin uyarilari ona sinek viziltisi gibi geliyor. Onceleri asagiladigi K.Yilmaza bakiyorum artik konusma sekli degismis:)) soyle yavrucum diyor. Onunla birlikte yasamaya alismis:)) Sevda cok pasif. Yorumcu arkadasin da yazdigi gibi hapiste iken hepsini korkuduyordu ama burda Hamiyetin karsisinda suklum puklum, odu kopuyor. Kuzeni bile ondan cesur. Bence de Ali Omer.e herseyi anlatmali. Onun destegi ile oglunu da alir, Hamiyet de oylece kalakalir, diyecegim amaaa Hamiyet bu. Ugrasmadan duramaz. Vee Yilmaz bey bebek konusunun yalan oldugunu duyunca ben bu numarayi onceden hatirliyorum dedigine gore belki Hamiyet de ayni numarayla onu evlenmeye mecbur etmisti. Linda.nin yerinde olsam giderken Ali Omer.e Hamiyet.in planlarini uygulayarak onun dediklerini yaptigini soylerdim. O gune kadar hic yalan soylememisken Ali Omer.in gozunde yalanci oldu.
13.02.2013 - 14:39
0   0

Berran demiş ki;
Buradaki HAVVA Karakteri (BIRCE AKALAY) Yeni bir Diziye basliyor. Adnan Menderesin sevgilisi AYHAN AYDANI canladiracakmis. Hemde MEHMET ASLANTUG'la birlikte:))) Imren Hnma tamamen katiliyorum. Yüreginize saglik.Ancak degisen bir sey yok.Katiller disarida keyif sürüyor- Hamiyette tiranliklarina devam ediyor...Türkiye KÖTÜLER VE !KATILLER CENNETIMI ??diye mail gönderdim RTUK'e sevgiler sevgiler:)
12.02.2013 - 19:19
0   0

cemre demiş ki;
ya cok sacma bi dizi adami qigik ediyorlar yaaaa wu hamiyet olsede kurtulsa her kes
12.02.2013 - 12:14
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler