logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 60. Bölüm izle

Özet: Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı geliyor. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanıyor. Cemre, evliliğinin bitmesine az bir zaman kala, Barış’ın karanlık yüzüyle karşı karşıya kalır. Barış, Kuzey’i tehlikeye atmamak için Cemre’nin nelerden vazgeçeceğini sınamaktadır. Cemre yaşadığı işkencenin bitmesi için gün sayarken, Kuzey dışında sığınacağı kimse yoktur. Aralarındaki mesafelere rağmen, Kuzey’le bir araya gelmenin bir yolunu bulur. Bu aşk, Güney’den sonra Barış’ın da nefretinin hedefi olur. Öte yandan Zeynep, Kuzey’le karşı karşıya geldiğinde, içinde biriktirdiklerinin hesabını sorar. Zeynep yaşadıklarının intikamını almadan Cemre’yle Kuzey’in arasından çekilmeyecektir. Kuzey’in gerçek katil ortaya çıkana kadar peşinde olacağını anlayan Güney, bütün dikkatleri Barış’ın üstüne çeker. Burak Çatalcalı’nın iddialarını güçlendirmek için planlarını uygular. Simay’ın Şeref’e, Mori Şevki’yi öldürdüğünü söylemesinin ardından, olay yerine giden polisler ilginç bir manzarayla karşılaşır. Öte yandan Şeref Komiser, Simay’ın peşindeki adamların Kuzey’le bağlantısını çözdüğünde, olaylar daha karışık bir hal alır. Kuzey’in başını belaya sokmamak için Şeref Komiser gizlice Simay’ı evinde misafir eder. Bu durum, Şeref’le Demet’in ilişkisinde de beklenmedik bir etki yaratır. Sami Bey’in Aynur Hanım’la aralarındaki sorunları halletmesinin ardından, yeni ailesiyle Kuzey’i tanıştırma zamanı gelir. Aile içinde yüzüklerin de takılacağı bugünde, Kuzey en yakınlarının ihanetiyle yaralanır.
sule demiş ki;
Nuray bir kisiye her konuda hak vermek zaten mümkün birsey degildir ki! Cebellesmiyorum yani. Simayin annesi eve geldiginde Kuzey polise haber verseydi Simayin annesi ölmez Ferhatta orada yakalanirdi.Elbette Kuzeyin orada yapabilecegi cok sey vardi. Gömlek olayina gelince henüz belli olmadigi icin olasiliklari yazdim,Güneyde o olasiliklarinda icinde zaten.
12.02.2013 - 15:32
0   0

ferd demiş ki;
Cekirdek citlemek????? ilk defa duyuyorum. Ayrica "yazicem" diye bir kelime yoktur. Dogrusu" yazacagim" olacak...Bilginize
12.02.2013 - 10:52
0   0

ROZA demiş ki;
LISA ve GÖKHAN DENIZ nikli yorumcular sizleri daha önce burada hic görmedim. Lütfen daha SIIK SIK yazin. Ikinizde steve yorumcunun yorumlarina hayransiniz. Sizleri daha önce burada görmedigim icin ve sadece steveyi pohpohlayan yorumlariniz oldugu icin ACABA diyorum lisa,gökhan deniz ve steve AYNI kisiler mi? Madem bu sitede elinde delil olmadan BIRILERININ günahlarini almak serbest,bende kendi fikirlerimi yazayim.
11.02.2013 - 20:09
0   0

Steve demiş ki;
Lisa arkadas bende cekirdek citleyerek senin okuman icin yorum yazicem....:))
11.02.2013 - 18:48
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Roza, bizimle paylastigin bilgiler icin cok tesekkurler. Bunlardan anladigim, Sami Aynur.a yuzuk takacak. Bunu duyan Handan gizli gizli bilgi almaya calisiyor. Nisani dagitabilir:))) Sami de bunu bekliyor. Baris Kuzeye camur atmak icin polise gidiyor. Cemrenin Barisla evli kalmasina artik engel kalmadi. Melda su gomlek olayini planladiklari icin Barisin onlari mahkemeye verebilecegini dusunuyor. Komiserle Alinin nisanlisini (ismini yine unuttum:)))) opusurken goren Kuzey ates puskuruyor:)) komiserle butun baglarini koparmak istiyor. Gelecek bolum epey heyecanli olacak gibi. Belki reytingi yukselir. Ama gec saatte yayinlaninca olumsuz yonde etkilenebilir. Bu gece intikami izlerken bir sahnesinde sokaktaki panoda merhamet dizisinin reklami vardi ve yayin saati olarak da KGnin saatini verdiler:(((((
08.02.2013 - 03:07
0   0

ROZA demiş ki;
Alintidir. Senarist Ece Yörenç, dizinin hayranlarına sürpriz yaparak 61. bölümden 25 tane repliği Twitter hesabından paylaştı.Yörenç'in paylaştığı repliklerden en ilgi çekeni ise gardiyanın "Hadi Allah kurtarsın" sözleri oldu.İşte Kuzey Güney'in senaristi Ece Yörenç'in twitter'dan paylaştığı 25 replik;1- KUZEY: Kardeşimin emaneti lan o.. Namusum o lan benim!. 2- SAMİ: "Bugün Aile arasında, en yakınlarımızla, sevdiğimiz insanlarla bir arada olalım istedim". 3- GÜNEY: "Yüzük takıyorlar bugün. Oldu mu, duydun işte rahatladın mı şimdi" 4- HANDAN: Sakın benim sordurduğumu söyleme ama.ZEYNEP: Merak etmeyin. 5- AYNUR: Allah korusun olay çıkartmasın da..SAMİ: Çıkacak çaresiz, başka türlü rahatlamaz bizimki. 6- GÜLTEN: Ammmaaaaaan.... 7- KUZEY: Sana sırtımı döndüm lan ben! Düşmanım yapmadı senin yaptığını şerefsiz!.. Demet yetmedi, Simayı da mı sıraya koydun lan 8- MELDA: Çok öfkelendi, hepimizi mahkemeye vereceğini söyledi 9- CAN: "Ya bir kere Barış niye öldürsün Ferhat'ı. ne ilgisi var, İnsan onu düşünür önce" 10- EBRU: (Ebru penceredeki demirler için özür diler gibi ) Seni korumak için.. BANU: Kimden? 11- SAVCI: Siz şimdi F.N. Coşkun'u Kuzey Tekinoğlunun mu öldürdüğünü söylüyorsunuz.BARIŞ: Hayır ama tuzak kurdu. Birilerini azmettirdi öldürmek için. 12- CEMRE: boşanırım senden.. bir daha yüzümü göremezsin. BARIŞ: Anlaşma bozuldu.İstediğini yap.. 13- CEMRE : "Anne, benim Kuzey'i bulmam lazım!" 14- ŞEREF : Biz utanacak bir şey yapmadık.. (Demet bir şey söyleyecekken susturur lafına devam ederek) Dışardan nasıl görünürse görünsün. 15- BARIŞ : " Şimdi göreceğiz, "büyük aşk"larını." 16- KUZEY : N'aptı bu herif de korkuttu seni bu kadar ha, Cemre.. Adam gibi söyle bana.17- GÜNEY : Cemre hiçbir zaman senin olmadı BARIŞ: Defol evimden. 18- KUZEY : Görüyorsun değil mi kardeşim, bir Cemre ihanet etmedi bana.. Bir sen, Bir de bu kız 21- BURAK: Etrafımdaki en sahici insan sensin. ZEYNEP: Çünkü senin katil olmadığını biliyorum.. 22- KUZEY: Sen bugüne kadar benim kimseye yük olduğumu gördün mü Çirkin? . Kimsenin arkasına saklandığımı gördün mü benim. 23- KUZEY : Duydun mu beni komiser!.. Benim için sakın bir şey yapma!!!!! Sana inat müebbet yatarım.. DUYDUN MU BENİ!!!! 24- ZEYNEP: Kuzey hapse girerse senin yüzünden girecek, mutlu musun.. CEMRE : Bana bak git yanımdan belanı arama. YUNUS : Destek kuvvet burada bırom. Bozma moralini sen. Sağlam dur, başın öne eğilmesin..25- GARDİYAN: Hadi bakalım Allah kurtarsın
07.02.2013 - 19:19
0   0

sezzy demiş ki;
Roza. Bu gercekten de kotu haber. Merhametin kanal D.deyayinlanacagini bilmiyordum. Ben de bir dizinin gunu ve saatiyle oynandigini gorunce hemen ardindan yayindan kaldirildigi haberi geliyor. Ama KG.de boyle olmayacagini umut ediyorum. Cunku KG ilgiyle izlenen, begenilen bir dizi. Evet son zamanlarda dusus var ama toparlayacaklarini saniyorum. Yayin saatinde karsisinda MYY gibi kuvvetli bir rakip var. Belki o nedenle saatini kaydirdilar, belki de yeni dizi Merhamete de dikkat cekmek istediler. Bakalim bu degisiklik dizimizi nasil etkileyecek??? Sevgiler.
07.02.2013 - 03:56
0   0

ROZA demiş ki;
Kötü bir haber. Haftaya carsamba günleri kg saatinde merhamet dizisi olacak. KG ondan sonra yayinlanacak. Bu hic iyi degil. Birkere yayin saati yada günüyle oynanan diziler güme gidiyor. Ama bir gercekte KG eski güzelligini kaybetti. Son zamanlarda pis yedili,sakarya firat ve unutma beni dizileri reytingde Kg önündeydiler. Senaristler kendilerine bir ceki düzen verseler.
06.02.2013 - 19:50
0   0

Eda demiş ki;
Kuzeyde Güneyde cok tatlilar, cok seviyorum bu Diziyi.. Zeynepten, Demetten ve Handandan nefret ediyorum, cok iticiler.. Zeynep cok uyuz ve cok sinir bir karakter, hic güzelde degil, Cemre daha güzel.. Barisin Gömlegindeki leke kücüktü, fakat Burak gösterdiginde leke büyüktü ve Gömlegi nerden bulmus?
05.02.2013 - 19:25
0   0

cileK demiş ki;
Bu diziyi baslangicta cok beyeniyordum, simdi bazi konularda fazla sacma geliyor, amma bi yandanda okadar uzayinca konu kalmiyor. Bence en uzun diziler arasina Öyle bir gecer zamanki diziyi iyi buluyorum, tabiki tum dizileri seyretmiyorum ama gercekten dizi okadar uzayinca bir senarist olarak cok zor, bunu dusune biliyorum ve o konuda ben öyle bir gecer zamanki dizinin senaristini cook iyi buluyorum. Ben Kuzey Guney dizisinin oyuncu kadrosunu cook iyi buluyorum, oyuncular muhtesem, ve karakterlere cok yakisiyorlar, Hele Kivanc, tek kelimeyle Super!!!. Insallah sinema filmlerde daha cok göruruz:)
05.02.2013 - 02:04
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler