logo

Hayat Devam Ediyor 46. Bölüm Final izle

Özet: Cennet, Kudret'in baskısı karşısında dayanamaz ve Şirin'in hamile olduğunu söyler. İsmail'in bunu öğrenmesi büyük çatışmaya yol açar. İbrahim ve İsmail bunu ailenin genç erkeklerinden saklama kararı alırlar. Hayat da yaptıkları hataları Şirin konusunda yapmayacaklardır. Kudret'in, Levent'e "Kızımla evlen" baskısı sonuçsuz kalır. Şirin'in hamile olduğunu hiç ummadığı birisinden öğrenen Bekir ne yapacaktır? Siraç, Selma'yı yolundan döndürür. Zeliha, Yusuf'un baskısına artık dayanamaz. Berat çok hayati bir şeyi öğrenir. Berat'ın tepkisi ne olacaktır? İbrahim ve İsmail'in işleri beklenildiği gibi gitmez. Bütün gelişmeler karşısında aile sürpriz bir karar alır.
Elfide demiş ki;
Filmde tek anlayamadığım şey Hayat’ın çocuğunun babası kim oldu...? :-/
07.08.2018 - 06:45
2   0

Гевхар Мамедова demiş ki;
Dizinin en pis adami dededi ki oz yeyenine oqlunun yaptiklarina goz yumub onu bu qeder ezmesine imkan yaradib. Sonraki gunahkar Ismaildi Cenneti ne qeder sevsede Kudreti onun ayaqina vermemeliydi. Cennetde ozunu melek kimi gosterir ama gunahi coxdu. O kuma gelib Kudret yox ona gorede uste cixmamalidi. Siracla Zalihada oz analarini ezen Cennetin terefinde olurlar hemise. Ike gunde unutdu Pelini yapisdi Selmadan. Senarist qardas qatili Maliki qehremana cevirdi hirsizliq yapan Bekiri dunyanin en pis adami gosterdi. Omru boyu haqsizliqa uqrayan Kudret pis adamdi kuma gelen Cennet melek kimi gosterilir. Harda qaldi heyat dersi? Kuma getmek 15 yasinda sevdiyi adamla olsa bele yataqa girmek, ovladlari arasinda ayriseckilik yapmaq, qardas qatili olmaq, Yusuf, Levent,Sebnem kimi pislikleri cezasiz qoymaq heyat dersidimi? Bir gunahziz variydi dizide oda Lavindi. Ona gorede onu Kudretde sevirdi. Dizi basdan basa ters yazilmis senaridir mence.
24.07.2018 - 13:09
1   0

Azra demiş ki;
Bence çooooooooook güzel son!
29.05.2013 - 15:13
1   0

okan amsterdam demiş ki;
Bu dizi iyi baslamisti , ama MAHSUN KIRMIZIGULUN ne yapacagi belli degil. Birkac dizi ve filmle birden ilgilenmek isteyen insan hicbir zaman 100 % iyi produksiyon cikaramaz. Gercek gosteriyor , dunyanin neresine gidersen git , parasiz pulsuz isin cok zor. Istanbulda kultur farki ve gercekten buyuk sehir insani cabuk yoldan cikara biliyor. Bazi insanlar ve aileler hayatinda koylerinden bir sehire gitmedin mega sehire sanslarini ve yeni hayatlarini kurmaya gidiyorlar ama ne yazzikki yasadiklari hayat gercekten hayat degil. Istanbulun kotu VAROSLARINDA yasamakmi daha iyi yoksa koyunde temmiz havva , dogal insanlar ve tabiki doga ille ic ice bir hayat. Mahsunun kendi memleketinde cogu erkeklerin 2 bayanla beraber yasiyor , sene 2013. Gercekten bir mesaj verilmek isteniyorsa bir diziyle hicbir mesaj verilmiyor , o bolgede en onemlisi kucuk cocuklarin iyi egitilmesi ve boylece bu sorunlardan ancak gelecek genclerin normal ve insanca bir hayat surdurebilmesi olabilir.
05.02.2013 - 07:54
1   0

Garli demiş ki;
koye donmek gercek degil. iqtisadi bohran (criz) zamani olabilir. Ama Turkiyenin iqtisadi bence kotu dgil. Koye donmek olan bir is degil. Yapici problemleri hel etmeg evezine gercekten kacmayi seciyor.
28.01.2013 - 01:04
0   0

Sabiha Mehmed demiş ki;
Cok yazik ettiniz bu diziye valla.Bu dizi gercek cok guzeldi bu bir hikaye diyil gercek bise bu dunyada hallada var bu dizi her insanlara her ayliye ders alacak hikaye.Cok sacmalik reyting pazar gunlerde kirimadigi icin finale girdi.
24.01.2013 - 11:35
0   0

elestirici demiş ki;
diger yorumculara katiliyorum, dizi güzel baslamisti (hayatla moruk haricinde) fakat sonuna dogru iyce bozuldu.kötülük edenler hep cezasiz kaliyor, bu cok sacma ve haksizlik.su sirinin sapigi olsun, sirinin serseri abisi olsun, sirin kendisi, yusuf hepsi cezasiz kaldi, bu hic olmadi.birde hepsi toplanip gitmesi de anlamsiz, köyde ne is yapacaklar.olmami.berat en azindan yusufa bisey yapmaliydi, o kadar eziyet etti zelihaya, bir tane kafa atti, bitti is, sirketide üstüne mükafat olarak birakti,inanamiyorum.artik dizileri ne tadinda birakiyorlar ne tuzunda. zevkle izleyecegimiz birse yok dogru düzgün.artik biz seyirciler el atip senaryo yazsak daha iyi beceririz belkide.hahaha...
23.01.2013 - 20:54
0   1

asi demiş ki;
bu dizi guzel basladi...bi garip bitti...diziyi nasil bitirip basindan aticaklarini sasirmis gibiler. ouk polcuk. butun konulari son bolume sikistirmislar...cok poor
23.01.2013 - 12:02
0   0

duygu demiş ki;
en az 20 bölüm çıkacak olayları 1 bölüme sığdırmışlar. zaten dizi iyice saçmalamıştı. kötülerin yaptıkları yanlarına kaldı. bari Pelin annesinin katilini görseydi.apar topar yayından kalkan dizinin sonuda böyle olur . dizi ilk 20 bölümden sonra amacından çıkmıştı zaten
21.01.2013 - 22:24
1   0

eddy9 demiş ki;
Slm arkadaslar. Cok güzel bir dizi sona erdi. Final güzeldi. Keske 2-3 bölüm önceden kudret ve cocuklari rezil olmaya baslasalardi da doya doya son 45 bölümün acisini cikarsaydik. eeh buna bile razi oldum. ya baska dizi gibi final yapmadan bitseydi? umarim güzel dizilerin devami gelir. SAYGILAR !!!
21.01.2013 - 13:12
1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler