logo

Hayat Devam Ediyor 43. Bölüm izle

Özet: Lavin’in ani ölümü bütün aileyi derin bir acıya boğmuştur. Cennet’i teselli etmek imkansızdır. Lavin’in cenazesi gözyaşları içerisinde kaldırılır. Cennet’in Almanya’da yaşayan akrabası Nuran ve onun güzeller güzeli kızı Selma’nın gelişi cenazeye denk düşer. Siraç, çocukluğunda tanıdığı Selma’nın gelişinden etkilenmiştir. Zeliha ve Berat düğün mutluluğunu doyasıya yaşayamazlar. Zeliha, Yusuf ve Türkan ile aynı evde yaşamaya tahammül edebilecek midir? Cennet, Lavin’in acısını kaldırmakta güçlük çekmektedir. Bekir, para kazanma hırsı uğruna yanlış kararlar verir. Tanıştığı dansöz Sevda’dan fazlasıyla etkilenmiştir. Hasan, Hayat’ın kalbini kazanmaya çalışırken kalbinde Şirin vardır. Şirin ise Levent ile ilişkisini sürdürmeye devam eder. Cennet her şeyin akışını değiştirecek büyük bir karar alır. Hayat’ın doğum sancıları tutar. Hayat bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirebilecek midir?
roza demiş ki;
Rukiye benide yorumunla güldürdün:). Devamida gelsin. Dogum sahnesi benide güldürdü. Birkere sancilar öyle hemen gelip cocuk dakikada cikmiyor. Ön agrilar oluyor. Hayatin cocugu o igrenc yasli adamdan degil ki. Adam mercimegi firina veremedi:))
24.12.2012 - 19:51
0   0

mahnur demiş ki;
cok iyi bir dizi basarilar dizinin adinda olduqu kimi ne qadar acili gunler olsada hayat devam ediyor
24.12.2012 - 18:04
0   0

nuray demiş ki;
Rukiye guldurdun beni cok dogru konulara temas etmissin cok ardi ardina gelisen olaylar birbirine guzel baglanamiyor hersey cok hizli oluyor diye dusunuyorum bu reyting kaygisi tasidiklarinin bi gostergesi, Hayat daha gercekci devam edebilir herkes nasil yasiyprsa oyle dogal olarak bunu yapabilirler eeeh nihayet Hayat doguruyor artik ogerenebiliriz kimin cocugu oldugunu , aynen yeni gelenlerin hallerine bakmadan yok su iyi yok su kotu diye dedi kodu yapmalari beni gicik etti Siraca yeni sevgili bulalim demisler ama cok hizli geldi bu yeni gelenler baglanti iyi olmadi , zaten hic bahsedilmemisti Cennet ve ailesinden , ve Cennet sen kizini ipin ucundan al sonrada kendin intihar etmeye git oldu bu ne perhiz , zaten sevmiyorum seni iyice gicik oldum tamam depresyona girersin Allah evlatlarimizin acisini gostermesin ama bu garip olmus biraz , Kudret'i kotu karakter ve Bekir'i iyice igrenc birisi yaptilar rollerini iyi yapanlar hep kotu rolde bu dizide Bekir Mina ileyken iyi olma yolunda adim atiyordu yaptilarina pisman bi hali vardi simdi bu u donusu neden , Sirin cok kotu hamile evde dua ediyorlar bu is anlasmasin da aile kurallarinda cok garip Sirini yalniz gonderiyorlar okula oyle birinin pesine bi abisi olmali zaten yolu yol degil Ismail babasindan biraz ders alsin evlat ayrimi yapmanin zararlarini cok iyi gosteriyor bu dizi aslinda Ismail boyle evlatlarinin olmasinda onlara davranisinin etkisini anlamali cunku cok kotu bi baba.
24.12.2012 - 17:09
0   0

Rukiye demiş ki;
Yaw bu diziyi bana verselerde ben yönetsem, daha iyi yaparim, cok karmakarisik, ve hiz düzen yok. Mesale Yusuf, nasil bol zamani olabiliyorda, butun gun evde olabiliyor annesiyle ve Zelihayi tehdit edebiliyor, ve Levent ile calisiyor, ve birde kendi sirketlerinde calisiyor, bu adam nasil heryere yetisebiliyor sastim? Su yeni gelenlerde hic iyi birilerine benzemiyor, hem onlarin evinde oturuyorlar hemde nasil cevap veriyor Kudrete, insan birinin evinde kaldimi, misafirligini bilip uslu uslu oturmali. Daha yazacagim ama bir isim cikti, halletip gelecegim, daha yorum yapacagim. Ha su replikide hic begenmedim, Hayat dogururken, seyi soruyor, kudret anna nerde diye, ,sana ne nerde, sen dogururken baska birini sormaya firsat bulamazsin, sancilar o kadar aci vericiki, insan kimseyi soramaz, cok guldum orda, cok kotu bir replik, söyle deseydi daha iyi olurdu, mesale, beni yaliz birakmayin, bebegime yardim edin deseydi, daha puan alirdi benden, sifir puan veriyorum. ben daha iyi yönetirim, bu diziyi yapanlar bana danissin, replik bulamadilarmi, seve seve yardim ederim.
24.12.2012 - 12:10
0   0

roza demiş ki;
Mahsunun dizilerini nasil bilirsiniz? Bol acitasyonlu. Bu bölümde de bol bol vardi. Diziye selma karekteri ve annesi girmis iyi olmus. Bir renk geldi. Selmayi kim tehdit ediyor acaba? Yusufun igrenc santaji. Zeliha en dogrusunu yapip Berata anlatmaliydi. Gizliler,saklilarla evlilik yürümez. Sirin igrencligi hamile. Abisi sirac cok esnek davraniyor sirine karsi. Bekir nekadar karektersiz biri. Kardesi öleli bir hafta olmus. O meyhanelerde kadeh kaldiriyor. Bencillikte ödül alacak cinsten biri bekir. Hayat ta nihayet doguruyor.
24.12.2012 - 00:37
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler