logo

Kayıp Şehir 14. Bölüm izle

Özet: Aysel ile aralarında yaşananlar Kadir’i allak bullak ederken Aysel’i ise şaşkına çeviriyor. Aysel, Kadir’in etkisini üzerinden atabilmek için de İrfan’a sığınıyor. Aysel ile aralarında yaşananlar Kadir’i allak bullak eder. Aysel ise şaşkındır. Kadir’in etkisini üzerinden atabilmek için İrfan’a sığınır. Onları gören Duygu ise Aysel için endişelidir. Üst üste gelen olayları kaldıramayan Kadir geceyi dışarda geçirir. İlk kez eve gelmeyen Kadir, Meryem’i endişelendirir. Zehra’dan bilgi almaya giden Meryem, Kadir’in kuru temizlemeden ayrıldığını öğrenir. Daniel ise, Seher için kalmayı seçer. Ancak onunla geçirdiği her dakika tehlikelidir. Pasaport süresi biten Daniel ilk kimlik kontrolünde sınır dışı edilecektir. Seher her şeyi göze alarak okul çıkışı Daniel ile başbaşa vakit geçirir. Ancak ikili, Seher’in abilerinden biri tarafından birlikte görülür. İsmail Dede’nin de büyük özenle hazırlanıp nereye gittiğini söylemeden çıkışı, Meryem’i onunla konuşmak zorunda bırakır. Ancak İsmail Dede’den işittikleri Meryem için şoke edici olur. Geceleri Aysel’de kalan İrfan’ı öfkelenerek izleyen Ethem, ondan intikam almak için harekete geçer. Tuzağa düşen ve son maçında gol atamayan İrfan şike ile suçlanır. Zehra’ya dönemeyen, Aysel’den de uzak durmak isteyen Kadir bir karar verir. Eşyalarını toplayan Kadir, Zehra’ya bir mektup bırakır.
havva demiş ki;
Sarkiyi soylen gokhan birben hey gidi karadeniz yutuptan dinleyebirsin erkan kardes
27.12.2012 - 02:43
0   0

serdar demiş ki;
iki kardeş arasında aşk bu dizi ye heyecan kattı daha iyi oldu.
23.12.2012 - 17:00
0   0

G.... Azerbaycan demiş ki;
Kadir kimi sevir helede basa dusmedim Zehrayla cok yakisiyorlar.
23.12.2012 - 15:10
0   0

Txnesi demiş ki;
Derya, Kenan D ve Nuray'ın içki konusundaki iki kardeşin aynı kadına aşık olması hakkındaki düşücelerinize katılıyorum. Son 2 bölümdür sadece yorumlara bakıyorum hala iki kardeş olayı devam ediyor mu diye. Yorumlardanda devam ettiğini görünce diziyi izlemiyorum. Bu dizi final yaparsa artık hiç üzülmem artık
23.12.2012 - 02:13
0   0

erkan demiş ki;
dızının sonuna dogru dede ve kadırın dınledıgı sarkının adını bılen var mı ?
21.12.2012 - 20:35
0   0

Müge demiş ki;
Hic beklemedigim bir sona nokta koydunuz yönetmenim. Olmaz ki. Böyle de duygu seline gömülmez ki izleyici. Her bölüm ayri bir kargasa ayri bir celiski. Off of. Sasira sasira, bu dizi sonunda saskin olacagim yahu. :))) Cok fena sahneler bunlar cok fena. Tüm dizi ekibine basarilar dilerim. Harikasiniz, özellikle Aysel sen muhtesemsin. Diziyi izlememi saglayan ddizi.net tesekkürler. Selamlar..
21.12.2012 - 20:07
0   0

nuray demiş ki;
bence Aysel Kadir'e karsi farkli biseyler hissediyor. Aslinda Irfan'a sadece aciyor yardim etmek istiyor basi sikistiginda siginacagi bi liman olarak goruyor.Ve Kadir farkli bi elektrik veriyor ona birbirlerini cekiyorlar Kadir gidemeyecek ve bende hic istemesemde iki kardesin ayni kadina olan askini izleyecegiz diye dusunuyorum,Aysel ne istedigini bilmiyor aslinda herseyden biraz oolsun diyor elimin altindaki erkek ama tam buldum dedigi anda baska biri cikiyor ve o hayal erkeginin yerini aliyor, simdi Aysel icin siradaki Kadir, O Zehrayi ayni Aysel gibi bi liman olarak goruyor ve acima ile karisim bi hissi ask zannediyor bakalim nasil gelisecek olaylar ve benim kizdigim farkli bi nokta Dedenin kucuk torunuyla raki icmesi ben ayipladim saygi cercevesinde olursa bazi detaylar daha iyi olur kanaatindeyim ben dedesiyle icki icen bi torun gormedim daha once??????
21.12.2012 - 18:21
0   0

Kenan D demiş ki;
Dede dizinin ilk bölümlerinde namazmı kılıyordu benmi yanlış hatırlıyorum, bu bölümdede aldı kadehi içki içiyor, evet burada bende senariste birşey söylemek istiyorum; bu yaşa gelmiş namaz kılan hiçbir Türk insanı, bügünde rakı içiyim demez böyle bir saçmalık olmaz, nerede yaşıyorsunuz siz anlamıyorum, diğer taraftan aynı kıza iki kardeşi aşık etmeleri dizinin keyfini kaçırdı, çok severek başından beri izliyordum ama son haftalarda yorum yapmak dahi canım istemiyor. Bu senaristler hepmi aynı kafa be arkadaş.
21.12.2012 - 18:12
1   0

hayat demiş ki;
bu diziye gecen tum ekibinize tesekkurler.super ya/
21.12.2012 - 13:53
0   0

ÖZLEM demiş ki;
kim ne derse desin bu dizi hakkında bence tek kelimeyle harika oyuncuların performansı özellikle nix ve ilker rollerinin hakkını veriyorlar. yabancı bir oyuncu bir türk dizisine bu kadar yakışır doğrusu tanınmamış isimler olması daha da iyi oldu bence insan aynı yüzleri görmekten sıkılıyor ama gökçe, ilker ve nix harikalar
21.12.2012 - 10:29
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler