logo

Hayat Devam Ediyor 42. Bölüm izle

Özet: Hayat ve Şirin evde çıkan yangından komşuların yardımı sayesinde kurtulmuşlardır. Hayat’ın yangında yaralanan elleri iyileşmeye başlamıştır. Bu üzücü olayın ardından onbeş gün geçmiştir. Tahliye olan Siraç ve Kürşat cezaevi kapısında Zeliha ve Berat tarafından karşılanırlar. Siraç’ın tahliyesi aileye büyük sürpriz olacaktır. Bakırcı ailesi Zeliha ve Berat’ın düğünü için hazırlanmaktadırlar. Düğün, tedavisi devam eden Lavin’den dolayı buruk bir tören olacaktır. Pelin, Siraç’a veda etmeye gelir ve Amerika’ya doğru yola çıkar. Bekir eski sağlığına kavuşmuştur. Şirin’in ailesine karşı oynadığı oyunlar devam etmektedir. Mutlu bir günün ardından aileyi üzücü bir haber beklemektedir.
Yasemin demiş ki;
Riza Kocaoglunun kiz kardesi Gözde Kocaoglu.. Fatmagüldede oynamisti
17.12.2012 - 16:56
0   0

Yasemin demiş ki;
roza o kiz Öykü Celik degil, bu dizide oynamasinda cok sacma olurdu. Ama benziyor kabul ediyorum;)
17.12.2012 - 16:40
0   0

roza demiş ki;
Samet yazdiklarinda haklisin. Sadece iki sey disinda. Mina ve kahvecinin yaninda calisan doktor lakapli kisi dizide elveda deyip,taksiye binip gittiler. Mina yunanistana, kahvecide calisanda memleketine temelli gitti. Bu dizinin senaristi yada senaristlerin cok tutarsiz bir seyler yazdiklari zaten belli... Ama bu hafta reytingde büyük bir yükselise gecti dizi.
17.12.2012 - 14:16
0   0

roza demiş ki;
Lavin hasta oldugu sahnelerde daha güzel rol yapti.Ama yüzünde gözlerinde neden makjaj vardi anlamadim gitti. Agir hasta kücük bir kizi oynuyor,gözlerde full makjaj! Ikincisi öykü celike de bir rol vermisler. Öykü ayni kanalda mahsunun diger dizisinde de oynuyor. Bu dizide en iyi rol yapan sirin ve kudret kuskusuz. Ama sirine gicik oluyorum. Hele o pedefil sevgilisini gördükce kanal degistiriyorum:)). Gecen bölüm cok kötü bir yanginla bitti. Ama bu bölümde evlerinde yangindan en ufak bir iz kalmamisti. Itfaye kilitli bir odada duran sirini gelip saniyede kurtariyor.Bayagi inandirici :)). Senarist olaylari okadar sacma bir seklde isliyor ve bagliyor ki. Kac bölüm sonra dedenin malikin bekirle teknede kavga ederken gördügü ortaya cikiyor. Ama dedede hala TIK yok,malikin bekiri ittigini söylemiyor.
17.12.2012 - 09:25
0   0

songul demiş ki;
bu dizi basladigindan beri ilk defa cok agladim ve rabbim kimseye evlat acisi vermesin ve evlatlan sinamasin süer bir dizi severek seyrediyorum
17.12.2012 - 03:32
0   0

samet demiş ki;
BU DIZIDEN AYRILAN AYRILANA : arkadaslar söyle bir bakiyorum da, bu dizi baslayali ne kadar çok ayrilan oyuncular oldu, ya öldüler ya da dolayli yollardan diziyi terkettiler. Ama isin garip tarafi sanki hiç var olmamislar gibi davranmalari. Evvela abbas'in kardesi Vakkas ayrildi, memlekete gidiyorum diye çikti çikis o çikis bir daha ne yüzünü gördük ne de adini duyduk, sanki hiç yasamamis gibi. Kürsat'in babasi Atilla kayboldu, ne oglunu hapiste ziyaret etti ne de hapisten çiktiktan sonra gördük onu. Nazim'in kahvesinde çalisacan doktor da kayiplara karisti oda sessiz sedasiz kayboldu gitti. Sonra aklima gelenleri sayiyorum, Berat'in ögretmen arkadasi Mahir, hani sirkette is verip yaninda çalistirmisti. Ayrica Mina da gitmistir büyük ihtimal çünkü kaç bölümdür o da kayboldu oratalarda gözükmüyor ve hatta Zeliha'nin dügününe bile gelmedi. En önemlisi Berat'in annesi Kadriye hanim da iki üç bölümdür memlekete cenazeye gitti diye kayiplara karisti, geçen bölümde gördük yüzünü otuz saniye simdi tekrar cenazeye memlekete dediler, bir anlam veremedim dogrusu. Ölenler de çok oldu, tabi ilk basta Abbas, ama o normaldir diyelim, ardina Kerem'in amcasinin kizi Zozan ve babasi Haci-Emin, sonra Giray ve tabi Kerem. Simdi sira Lavin'e geldi onu da öldürerek diziden çikis yaptiriyorlar. Yani bu oyuncularin çikmasi sorun degil de niye seyircileri unutkan sinifina koyup sanki hiç dizide oynamamis gibi davraniyorlar? Kendileri balik hafizali olabilir belki ama bizler degiliz. Mahsun çikali çok tadi kaçti, eski zevki kalmadi artik, gerçekten sogudum.
17.12.2012 - 02:53
0   0

Bahar demiş ki;
Lavin oldumu(((( offff
17.12.2012 - 00:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler