logo

Kayıp Şehir 11. Bölüm izle

Özet: Kadir, İrfan’ın Aysel ile ilişkisini öğreniyor ve iki kardeş bu yüzden bozuşuyor. Hem İrfan’ı hem de Sadık’ı düştükleri belalardan kurtarmak isteyen Kadir, daha fazla dayanamıyor ve Aysel’in kapısına gidiyor. Tam zamanında gelen Kadir, hırsızlara kafa tutar. Hiç beklemedikleri bir anda Kadir’i karşılarında bulan adamlar önce şaşırır, sonra da ondan kurtulmaya çalışırlar. Zehra kendini Kadir’e siper eder. Aysel ile çalkantılı bir ilişki yaşayan İrfan, ona bir teklifte bulunur. Ancak aldığı cevap İrfan’ın beklediği cevap değildir. Seher’in haricinde, Kadir de İrfan’ın Aysel ile ilişkisini öğrenir. İki kardeş bu konu yüzünden bozuşurlar. İsmail ve Zeynep ise sonunda bir ev tutarlar. Ama ev Zeynep’in hiç içine sinmez. Furkan, ablasını ailesine karşı yumuşatmak için onunla konuşmaya gelir. Ethem, Sadık’tan iyiliğinin karşılığını ödemesini ister. Randevulaşırlar. Ondan bir emanet almasını ister. Bunun İrfan ile ilgili olduğunu tahmin eden Sadık yapmak istemez. Fakat Ethem onu fena köşeye sıkıştırır. Danielların partisinde Sadık’a yakalanan Seher, bütün aileden tepki görür. Özellikle de Meryem söyledikleri ile kalbini çok kırar. Dede İsmail ise eski bir tanıdığını bulmak için yine dışarı çıkar. Bu kez yanında Meryem de vardır. Hem İrfan’ı hem de Sadık’ı düştüğü beladan kurtarmak isteyen Kadir, daha fazla dayanamaz ve Aysel’in kapısına gider.
ulker demiş ki;
guzel dizi.beyeniyoruz.bawarilar
04.12.2012 - 11:11
1   0

ela demiş ki;
diziyi bastan belli takip ediyorum ama daha cozemedim. Kadir Zehraya eskisinden daha fazla ilgi ve yakinlik gosterdigi belli. Zehra belli, Kadiri seviyor ama Kadir Zehrayi seviyormu??? Bence senarist Kadirin sevdigi gibi yapiyor, ama dizinin hikayesi ilerledikce Kadirin Aysele karsi yakinligi akillari dahada karistiracak...
02.12.2012 - 10:47
0   0

Kenan D demiş ki;
Aklima gelen yorumu yapmistim yayinlanmadi, simdi bir daha dusun tekrar yaz zor geliyor . Sadece begendigim bir dizi oldugundan bastan beri yorum yapmaya calisiyorum, ddizi sayfasindan diziye destek vermek amacli boyle bir yorum atiyim dedim. Selam olsun tum Kayip sehir izleyicilerine.
01.12.2012 - 21:39
0   0

layla demiş ki;
hersey hosta zehranin babasi neden her seferinde onlari yakaliyor bu biraz sacma geldi bana.birakin biraz ask mesk olsun,olacaksa.yok olmayacaksa kadir yoluna baksin.ama kadire senaryoyu baska turlu yazabilirlerdi.abisi degilde asil zengin bir kizin asik olacagi tip o olabilirdi.o tipe gore masum ,cekingen rol ona gitmemis.ayseldende biraz daha masumiyet istiyorum o kadar gobek atarsa soguyabiliriz ondan.ethem her yonden itici bir tip tam o dunyanin insani.umarim karisina ve kizina sahip cikacak biri olur ve ethem herseyi kaybetmis bir adam olur.
01.12.2012 - 17:49
0   0

yasemin demiş ki;
keyifle izlemeye devam ediyorum. selahattinin isini kaybettikten sonra ki cabasi, zehra ve kadirin birbirlerine her kosulda destek cikmalari super. kadir tam bir aile babasi gibi davraniyor. ask konusunda evet bence de zehra asik rolunu daha iyi oynuyor. ailenin daniel a olan ilgileri de gorulmeye degerdi. her insan farklidir ve herkezin ayri bir hikayesi vardir dedirttiler.. ayselin meryem anneye de koluna girmesi, korumalarin ozur diletmeleri cok hostu. belki aysele daha farkli gozle bakmasini sagladi meryem anne. bu arada yayin saatinin degismesiyle artik eskiye nazaran cok cesur sahneler goremeyebiliriz ama bu kesinlikle dizinin reytingini dusurmemeli. ddizi yeni formatiniz da harika olmus tebrikler:)
01.12.2012 - 14:11
0   0

nuray demiş ki;
gunu ile beraber heyecanida degisti sanki bu diziniin . Ayrica bu bolum banada cok agir geldi , Sanki bi kisir donguye girilmis gibi ,Zehra ve Kadir aski pek bi inandirici degil ,Zehra senin agzini yerim tarzi bakislarla Kadire bakinca cok itici oluyor.Asklari beni cok etkilemedi yada cekici bi ask hikayesi tarzinda doseyemediler senaryoyu ,Bu hafta Aysel ve Duygu da cok itici geldi bana ne oluyo ya bende gene gariplikler basladi cok severek izledigim dizi bu hafta cazibesini kaybetti benim gozumde
30.11.2012 - 19:00
0   0

Roza <3 demiş ki;
Ethem kizinina Aysel ismi vermis. Bu ne kara sevda. Aysel o paralari bankaya yatirmiyor. Bu gidisle ya caldirir yada hepsini eglencede yiyip bitirir. Kadirinde gönlü zehrada varmis. Ama hic asik bir hava veremiyor ekrandan sorry kadir. Zehranin babasi ekmek teknesini öyle dikkatsiz bir sekilde birakmasida bayagi bir aptallikti.
30.11.2012 - 09:10
0   0

Roza <3 demiş ki;
Diyecektim ki ethem bitmis bir evliligi kizi icin sürdürüyor. Böyle yaparak kizda daha derin yaralar aciyorlar. Benim ise bu dizide sevmedigim o dedenin hali. Bir gizem,40 yildir kolye saklama durumu. Dedeye güzel bir senaryo yazacaklarina
30.11.2012 - 08:56
0   0

Roza <3 demiş ki;
Ethem kizina Aysel ismi vermis. Bu ne kara sevda. Bitmis bir ebå Aysel o paralari bankaya yatirmiyor. Bu gidisle ya caldirir yada hepsini eglencede yiyip bitirir. Kadirinde gönlü zehrada varmis. Ama hic asik bir hava veremiyor ekrandan sorry kadir. Zehranin babasinin ekmek teknesini öyle dikkatsiz bir sekilde birakmasida bayagi bir aptallikti.
30.11.2012 - 08:53
0   0

Sükran demiş ki;
Senaristler ne iciyorsaniz söyleyin bizde icelim ;) dizi heyecanini kaybetmekle kalmadi artik sacmalamaya basladi , disardan gelen neyidü belirsiz adamla evin genc kizi ayni oda da kaliyor ne kadar komik o kadar erkek var birisi yatsin oturma odasinda .. bide kadir meselesi var ne oldugu belli degil gibi görünsede gene karmasik iliskiler görünüo gelecek bölümlerde kan kaybediyor bu gidisle malesef dizi...
30.11.2012 - 05:40
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler