logo

Hayat Devam Ediyor 39. Bölüm izle

Özet: Siraç için bir umut belirmiştir. Siraç bu umutla hapishaneden cezaevine getirilir. Cezaevi kapısında onu Pelin beklemektedir. Siraç ona karşı kırgındır. Güzel haberi Kürşat ile paylaşır. Zelihayı sürpriz bir teklif daha beklemektedir. Berat ona evlenme teklif eder. Annesi Kadriyenin buna bir itirazı vardır. Yusufun bütün planları suya düşer. Zeliha davasında yeni bir umut belirmiştir. Lavin rahatsızlanır. Önemsiz gibi görünen belirtiler zor bir hastalığın kötü habercisidir. İsmail yeni kurduğu atölyede heyecanla çalışmaktadır. Hayat gittiği toplu terapide kendisi gibi genç kızların gerçek hikayeleriyle yüzleşir. Bekir vasıtasıyla aileye karışan balıkçı Hasan gerçek yüzünü herkesten gizlemeye devam etmektedir. Hasan hem Hayat, hem Şirin ile ilgilenmeye devam eder. Şirin ise Levent ile kurduğu tehlikeli ilişkiyi sürdürmekte ısrarlıdır. Fotomodellik sevdası Şirinin başına büyük iş açacaktır.
gül demiş ki;
hayatta sadece cinsel saldiridan mi korkmak gerekir, insanlardan kormak gerekir..ÖRNEK Kudred ana ama dogurmadiklarina bile kendi cikari icin zarar verebilir...
10.12.2012 - 00:15
0   0

Dilvin demiş ki;
Mukemmel bir bölum daha ayakta alkis. Kim ne derse desin yazsin benim icin özel bir dizi . Ister reytinngi dussun ister soner muzigi olmasin olsun ...bu dizi final olsada bu dizi benim icin özel . siz fragmanlara harcadiginiz izleme vaktinizi ve okadar olumsuz elistiri komment yazabilseniz helal - siz diziyi izleseniz burda kommentlerden gecemeyiz.
27.11.2012 00:20:58
0   0

konul demiş ki;
kim okuyur o muzigi 3 parcada 9 30 dedigede
26.11.2012 09:44:09
0   0

konul demiş ki;
kim okuyur o muzigi 3 parcada 90 30 dedigede
26.11.2012 09:43:22
0   0

selvi demiş ki;
Bu dizinin reytingleri çok düştü. Hal böyle olunca da tıpkı ilk bölümlerindeki gibi tekrardan pedofili sahneler çekmeye karar vermişler görünen o ki. Belki işe yarar da seyircinin ilgisini çeker ve bu sahnelerle gündemi meşgul ederiz diye. Çok ağır, zehir zemberek bir eleştiri yapabilirdim ama yapsam neye yarar ki. Bir dönem meşhur olan Nuri Alço filmleri, o dönemin genç kızlarını her türlü beladan kötülükten korumuştur, bu bir gerçektir. Çünkü o filmler, vermek istediği mesajları gerçekten ustaca bir şekilde yollayabiliyordu vatandaşa. Mahsun Kırmızıgül de böyle bir tutum sergiliyor bu dizide. Ama arada büyük fark var. Mesaj verdiğini zannediyor ama veremiyor. Aksine seyirciye nasıl hakaret ederim, seyircinin zekasıyla nasıl dalga geçerim vs. bunların derdine düşmüş. Ben zaten bir tek bölümünü bile izlemiş değilim bu dizinin. Sadece televizyonda fragmanlarından ne görüyorsam o. Fragmanı izlemek kafidir bence.
26.11.2012 03:20:34
1   0

nuray demiş ki;
sinirden gerim gerim gerildim bu hafta ya Sonunda Sirin layik oldugu hayata cok arzuladigi paraya kavusacak.Ama olan annesine olacak yazik kadin ne cok guveniyordu kizina benim kizim Hayat degil diye buyuk konusursan daha beter olur cikar karsina iste kinadigin sey, Bu hafta sinirlerim Ismailin her firsatta Kudret bi sus diye diye kadini azarlamasina bozuldu..O ne oyle ya bu kadin bu kadar sene bu tavirlarla karsi karsiya kaldiysa kotu olmasi normaldir yani.Kudret niye cekiyor bu kadar lafi gelen ona giden ona patliyor..Bosansin ve o evden gitsin Kudrete cok uzuluyorum ben
26.11.2012 02:54:03
1   0

roza demiş ki;
Sirin migdemi bulandiriypr. Ismail kizinin resimlerini billboard larda gördü,ama ne ise yarar. Sirini artik zaptedemezler. Kudret basina hayat kadar tas yagsin emi:)). Kendi kizin hayattan bin kere daha beter. Kadriye hanimda gözümden düstü. Zehrayi kirlenmis olarak görüyor ve ogluna istemiyor. Soner kabadayinin müzikleri ile reytinglerin artacagini saniyorlar. Ismailde kudrete devamli deli dana gibi bagiriyor:)). Bekirde mübarek hic birsey hatirlamaz ama hayatin gecmisini iyi hatirliyor. O balikcida evin kizlarini kafaya koymus. Zengin hatun pesinde ya. Ama Ismailin kizlari fakircik. Onun icin neden sulaniyor anlamadim.
25.11.2012 23:50:52
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler