logo

Evlerden Biri 12. Bölüm izle

Özet: Sadi ailesini evden kovmuştur. Tüm ev halkı, eşyalarıyla birlikte sokaklara saçıldığı sırada Erdal, olanlardan habersiz ofisin kutlama yemeğindedir. Nursen annesi yüzünden İskender’e karşı kendini suçlu hisseder. Erdal yavaş yavaş hayali olduğu çevrede yer alırken, Filiz’in annesinin hışmına uğrar. Öte yandan, abisine inat olarak Nursen’le başladığı yakınlaşmanın aşka dönüştüğünü fark eder. İskender Nursen’le Erdal arasındaki yakınlığı gördükçe içine kapanır. Annesi ve ablası duruma el atıp, İskender’i evlendirmek için kız aramaya karar verirler. Sonunda kontrolünü kaybeden İskender, yakın çevresinde sürekli ezik görülüp alay edilmenin acısını hiç umulmadık birinden çıkartır. Bu olay sonunda ise Nursen’i bir kez daha kaybettiğini görüp hepten yıkılacaktır.
Esra demiş ki;
iskender sapitmismi pskopat olmus yani
27.10.2012 15:30:38
0   0

sezzy demiş ki;
Iskender.i tam bir psikopat yaptilar:((( onune gelene saldiriyor. Ama suc kizkardesinde, fitili o atesledi, arkasina takildi, takip ediyor diye, adam birsey anlatmaya calisiyor o hakaret ediyor. Ceyda Ates EY.na Hande olarak geri donuyor. Ama bu dizide cok tatliydi. Daha islenecek onca konu varken hemen final yapiyorlar.
26.10.2012 07:14:07
0   0

olmadi demiş ki;
cicekciye cok yazik oldu.iskender bu sefer cok sacmaladi ve abartti, sucsuz yere zavalli adami az kalsa ölümüne dövüyordu.millet de durmus izliyor gerizekali gibi,ayse de sacmaladi, adami bir konusturmadi,zavalli adam iyilik yapmak istedi(iyilikten maraz dogar bosuna dememisler).sonu kötü olmus,hic olmadi böyle.
24.10.2012 00:24:51
0   0

Melind. demiş ki;
ROZA, zaten muhtemelen bu dizilerin yarisi temizlenecek sezon bitmeden...Bir gecede 4-5 dizi olursa millet hangi birini seyredecek?? ben netten bile seyredemiyorum bir cogunu...eskilere mi devam edicez, yenilere mi bakicaz? Yenilerin bir cogunu henuz seyretmis degilim... Bu diziye baslamamin nedeni de hepsinden once baslamis olmasi ve baslayinca devam ettim... Birak yenileri, gecen sezon seyrettigim Suskunlar, ucurum, seksenler gibi dizilerimi bile takip edemiyorum epeydir..... Yaww cicekciye cok yazik oldu... :(( Ayseye sinir oldum..nasil da abartti... bosu bosuna iskenderi galyana getirdi...O nasil bir dayakti oyle..resmen kontrolu kaybetti..ama sacmalik Nursen gelene kadar kimsenin mudahale etmemesi..hatta ablasinin bile.... cok sacma....bence bu adam olur, iskender de iceri girer...
23.10.2012 20:53:41
0   0

Ahmet demiş ki;
sen kac tane diziye bakıon roza baya araştırmacı cıktın :)
23.10.2012 19:49:33
0   0

Umut35 demiş ki;
Ceyda ateşin EY dönmesi 10 gün önce karar verildi zaten.Sosyal medyada konuşuluyor.
23.10.2012 19:40:36
0   0

roza demiş ki;
Ceyda ates tweetinden yazmis haftaya EB final yapacakmis:(. Kendisine yeni projelere yelken acacakmis. Yeni proje dedigi EY olmasin sakin. Tilkinin dönüp dolasacagi kürkcü dükkanidir demisler:)). Hazalda,ceydada kendi kanatlariyala ucmaya calistilar ama basarili olamadilar. Bakalim vahide gördümün sansi nasil olacak? Ben o diziye bakmiyorum.
23.10.2012 11:54:45
0   0

roza demiş ki;
Son sahnede iskenderin cicekciyi dövmesi benim migdemi bulandirdi. Iskender gercekten piskopatin teki. Iyiki nursen onun bu yönünüde görebildi. Iskender o kadar ezik biriki is yerindekilere olan sinirini günahsiz cicekciden aldi. Nursenin kiz arkadasida ismailin kapatmasi olmaya nekadar merakli. Müstebada sadinin basini yakacakti,kendi basini yakti:)). Dizi reytinglerde sürünüyor. Kaldirilmasi an meselesidir artik..
23.10.2012 11:08:07
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler