logo

Alev Alev 4. Bölüm izle

Özet: Kasabada yaşamaya devam edemeyeceğini düşünen Alev, İstanbula gelir ve arkadaşı Ecenin yanına yerleşir. Hem kendine yeni bir hayat kurmayı hem de Muratı bulup onunla yüzleşmeyi planlamaktadır. Murat ise vicdan azabı içinde yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Ümran, Muratı kendine bağlayabilmek için her yolu denemeye devam eder. Muratın izini bulan Alev, onun karşısına çıkmak için harekete geçer. Fakat karşılaşmaları hiç de umduğu gibi olmaz. Bu arada kasabada kimsenin tadı tuzu kalmamıştır. Kızı Alev hakkında yapılan dedikodulara dayanamayan Mehmet Kaptan fenalaşarak hastaneye kaldırılır.
esra demiş ki;
iffet dizisine çok benziyor format aynı gibi.. sadece tecavüz yok iffetten farkı bu ...
01.12.2012 - 20:25
1   0

tugbarch demiş ki;
iffet dizisini hatırlattı bi anda bana ya :)
30.11.2012 - 01:30
0   0

gunay azeri demiş ki;
bu dizideki hic bir oyuncuyu beyenmiyorum,sanki ozellikle secib koymuslar hepsini. konusu bazi dizilerin benzeri sanki.bu dizide fazla gitmez.
26.10.2012 12:42:32
0   0

sezzy demiş ki;
Evet Sacide, once filmini yapmislardi, simdi de dizisini. Guzel gidiyor, Alev intikam almak icin dayiyi kendine asik edecek, Umran gercekten ortalikta ya cok dekolte giysilerle dolasiyor ya da incecik gecelikle.
26.10.2012 07:18:57
0   0

sacide demiş ki;
Ümran karakterinin vücudu cok orantisiz--bir karis boyu var 2 karis yükseklikte ayakkabilar giyiyor.Gögüslerini sisirtmis, onlarda vücuduna göre coook büyük;(( Tipki bir zamanlar Nadide Sultan gibi..Yani komik ve sunii duruyor...ALEV cok gelistirmis kendini,Ilker her zamanki gibi buz gibi soguk.. Ailesindeki genler ona gecmemis:((( Ben ALEV icin seyrediyorum. Eski YESILCAM filmimiydi??Cok benziyor genel olarak..
26.10.2012 00:50:11
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili AA Ailem(bu arada AZA.dan 3A.ya transfer olduk, hadi hayirlisi:)))Mubarek Kurban Bayraminizi kutlarken hayatinizin bayram tadinda gecmesini diliyorum. (annecigim, diizyi bir an once izlersen cok iyi olacak, cunku kah oturup kah kalkacaksin sinirden:)))Butum musluman kardeslerimizin de Degerli Adminimizin de Bayramlari Mubarek olsun. Sevgiler.
25.10.2012 02:33:24
0   0

anne demiş ki;
Ablacigim sana saka yaptigimi biliyorsun ben denetlemede takilmam :)yalniz sana takilmisim o baska :))) burda Binbasi nikli diye biri yok ama anne var herkes duysun:)) Ayten Ablam Mervem sizleri burda yeniden görmek ne mutluluk .)))dizi yi daha izlemedim onun hakkinda simdilik birsey diyemicem. Herkese iyi bayramlar dilerim.
24.10.2012 14:50:27
0   1

sezzy demiş ki;
Mervecigim, canim; hosgeldin, gozlerimiz yollarda kalmisti, artik Azdeki gibi detektiflik tahminlerimizi burda AA.da devam ettiririz:))) Aytencigim, anneciigm, yunus, star7.cim, yavas yavas burda toplaniriz artik, burdaki herkese de merhabalar diyorum. Dizimiz guzel, Rojda Demirer.i de Berk.i de cok begeniyorum, su simarik kiz haric, anneanneye de bayiliyorum, yabanci damattaki aski cok guzeldi:))) bence Alev.in intikami cok korkunc olacak, dayiyi kendine asik edecek, internette resmine bakarken tamam dedim, yavas yavas kafasinda plan kurmaya baslayacak:):)) Umran.in simarikliklari, her saniye Murat.i gozhapsinde tutmasi ve kotu bakislari icimi daraltiyor. Cok gurursuz sey, saplantili, beni seviyor diyor birde, psikologu bile dogru soyeldi diye kovdu, be ne saygisizlik, parasi var diye, doktora defol burdan diyor. Ileride daha da beter olacak. Hepinize de sicacik sevgilerimi gonderiyorum, yarin hepinizin bayramini kutlarim. Iyi geceler canlar. Binbasi sen de rahat dur yoksa denetlemede takilirsin:)))
24.10.2012 03:04:25
0   0

ayten demiş ki;
Mervem,hoş geldin canım benim,ne hoş neşe ve coşku ile geldin o güzel yorumlarını özledik..şimdi sıra star7mde oda gelirse eski "AZ"ailesi artık yeni "AA"ailesi olarak burada devam ederiz...Sevgili sezzym,Mervem,annem,star7m,Kıymetli Yunus ve ""AA"ailesinin bireyleri olarak yorum yazan arkadaşlar; habibe,merve,angel,gunes,Adanalı,samire,SEHFA,gunel,Binbasi,sevgi,nazli hepinizin Kurban Bayramınızı kutlar...iyi bayramlar dilerim...hoşça kalın...
23.10.2012 20:34:15
0   0

nazli demiş ki;
kewke murad aleve yeniden geri donse.ya ben alevi cok seviyorum cok guzel 1 kiz.ilk bawlarda muradi da beyeniyordum ama alevi terk etdiyi icin nefret ediyorum
23.10.2012 14:26:04
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler