logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 45. Bölüm 720p izle

Özet: Kuzey ve Cemre aşkı bir kez daha çıkmaza giriyor.Kuzey, Ferhat’ı saklandığı yerden çıkarmak için Deniz’e yaklaşmıştır. O’nun güvenini kazanmak için yalanlar söylemek zorunda kalır. Bu durum Kuzey’e çok zor gelse de, hedefine yaklaştığı için sabretmek zorundadır. Zeynep’in anlattıkları yüzünden huzursuz olan Cemre, her ne kadar, Kuzey’in bir kadınla beraber olduğuna inanmasa da, Zeynep’in canını acıtmak için yalan attığını düşünse de, bir yandan şüphe içini kemirmeye başlar. Uykusuz bir gecenin ardından Cemre, Zeynep’in karşısına çıkar. Cemre’nin geleceği için Kuzey’in büyük engel olduğunu düşünen Gülten hanım, çareyi doğrudan Kuzey ile konuşmakta bulur. “Kuzey aradan çekilmeli, Cemre Barışla evlenmelidir”. Cemre’nin haberi olmadan yapılan bu konuşma Kuzey’e kaybetmek üzere olduklarını bir kez daha hatırlatır. Öte yandan kızının Kuzey’in elinde olduğunu öğrenen Ferhat da Kuzey’e kendini sert bir hamleyle hatırlatır. Kuzey yine bir kavşaktadır. Bir yandan aşkı, bir yandan intikamı ve olmayan geleceği. Kuzey, Cemre’yle hayatının dönüm noktası olacak konuşmayı yapar.
Marooc demiş ki;
Hikmet Balci seninle yuzde yuz ayni fikirdeyim ))) elbezi Handan mumkun olan en dayakli sahne ile gitsin artik su diziden hahahaha Hatta mumkunse zeyneple ikisi Suriyeli multecilerin saldirisina falan maruz kalsinlar yada belediye zehirlesin ne biliim
18.10.2012 03:25:25
0   0

cicek demiş ki;
mezara gelip fotograf ceken ferhatin adamlari malesef o gece kizi takip etmeyi yada oracikta kuzeyin elinden kacirmayi dusunemediler mi acaba da kalkip sonradan kuzeyi takside sorguya cekiyorlar kiz nerde diye hem sonra o taksiye el edecegini nerden bildiler de pusu kurdular hay allahim ya aptal miyiz biz senarist kardes?
13.10.2012 21:59:57
0   0

fatma demiş ki;
handan hanıma katlanamıyorum öfffff
12.10.2012 16:50:07
0   0

hikmet balcý demiş ki;
Şu kuzeyin annesi ne beter gurursuz bi kadın ya diziden soğutur insanı sıksın ferhat kafasına şununda kuzeyde güneyde dizi ekibide kurtulsun şundan ya :)
12.10.2012 12:28:55
0   0

emre kýlýç demiş ki;
biri kuzeyin annesini diziden alsın..piyango gibi..
11.10.2012 18:05:43
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler