logo

Karadayı 1. Bölüm izle

Özet: Babasıyla birlikte kunduracılık yapan Mahir ve ailesinin hayatı, dükkânlarının bulunduğu pasajın dağıtılmasıyla, alt üst olur. Çocukluk arkadaşı Ayten ile nişanlanmak üzere olan Mahir, pasajın dağıtılması yetmiyormuş gibi bir de çok sevdiği babasının, hapse atılmasıyla şoke olur. Babası, başsavcıyı öldürmekle suçlanır. Önceleri olayın bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünen Mahir, kısa zamanda bunun bir komplo olduğunu görür. Otuz gün içinde Nazifin suçsuz olduğunu ispat edemezse babası idam edilecektir. Tek bir çaresi kalmıştır. Feride Hâkimenin karşısına çıkacaktır, babasının suçsuz olduğuna ikna edecektir.
samsun demiş ki;
savcı sakarya fırattaki kerküklü süleyman
21.10.2012 13:39:29
1   0

fa demiş ki;
Dizi de elbette çok abartılı yerler vardı.Ama beni en çok rahatsız eden küçük çocuğun hapiste dedesini ziyaret ettiği sahne oldu.Hapishanenin çok rahat tatil yeri gibi anlatılması doğru değildi.Henüz gerçekle senaryo kavramını algılayamayan çocuk ve gençler için kötü yönde özendirici olmuş.Bir de bildik Kenan imirzalıoğlu dizisi.Nedense hep ezel dizisinin daha varoş tarzı olmuş gibi.Ezel de kendine atılan iftirayı temizlemeye kalkan kenan burada da babasına atılan iftirayı temizlemye çalışacak.İnşallah ezel gibi suyunu çıkarmaz lastik gibi uzatmazlar.
16.10.2012 01:46:22
2   0

cace demiş ki;
bu filmi elestirenler hepside kiskaniyor iste ismi uzerinde filim adamlar gercekden yapacaklar deyiler ya bu filmi bu kadar tardistigiza gore demeki filim cok supermis sizde dedikotularinizla kalin :):):)
15.10.2012 23:19:56
1   0

Polad demiş ki;
Azerbaijandan yaziyorum cooooooooook super yaaaa...helal olsun..Kenan Imirzalioglu supersin kardewim
13.10.2012 20:19:58
0   0

sevinc demiş ki;
süerdi yaaa cok basarili buldum.cok duygulandim.süper basladi devamida iyi olur diye ümit ediyorum.Adalet yerini bulur insallah
13.10.2012 02:07:47
1   0

sezzy demiş ki;
Aslinda tek tek baksak o kadar cok senaryo hatalari var ki. Ama bu corabi Mahir.in babasinin basina saracaklar ya, o nedenle bicagi da tuttururlar, otopsi yapip cesedin kac saat onceden zaten olu oldugunu kanitlarlar. Savci onca saat once oldurulmus, cesedi sogumus ama sanki o an oldurulmus gibi hemen adami katil yapmislar. Super zeka senaristler bize LD.de de YGA.da da cok cektirdiler, burda da ayni oyunlari yapmaya baslamislar bile. LD.de Toprak.in yalan soylemedigini, sucsuzlugunu kanitlayacak o kadar cok sey varken(bankadan Yesimin yazdigi ceki kime yazdigi ogrenilirdi, Toprak bankaya gittiler dedigi halde Cinar bankaya gidip sormadi bile, daha neler neler hep hali altina saklanmis)sirf diziyi uzatmak icin Yesim.in entrikalarini devamli ortbas ettiler. Burda da sezon sonuna kadar bizi surundururler de katili hic aciklamazlar, ustleik daha yeni oyunlarini da yazarlar:))
12.10.2012 01:39:17
0   0

roza demiş ki;
Eminimki kenan hayranlari diziyi cok begenmislerdir. Ama daha yaratici bir senaryo olabilirdi. Elestirdigim taraf mesela hukuk okumus bir savci kendi pisligini örtmek icin kendi elleriyle öldürürmü? Delilik degilmidir bu? Adalet icin calisan bir savci, bu kadar kolaymi adam öldürür? Sonrada sanki telefonla yemek ismarlar gibi, cinayeti baska birine yikmak icin yeni bir katil ismarliyor Hemde adlie binasinin telefonundan. Tesadüfün böylesi Nazif kara iceri giriyor, ölen bas savci kendisini yillar önce mahkum etmis biri. Vay vay
11.10.2012 19:28:03
0   0

hikmet demiş ki;
burası türkiye biliyosunuzki bu da devlet herşey gozler onunde uzun lafa gerek yok dizi super
11.10.2012 16:49:43
1   0

Berran demiş ki;
Bende bicagi cekip cikarmasina hemde ellerini silmeden cok yadirgadim. Ayrica ne polisler nede Doktorlar bile cesaret edemezler.zira ölmemisse bicagin ucu ic organlari parcalama ihtimali cokmus.Anca Doktorlar yapabilir.. Iste kötü kader adamin cekecegi varmis seytan sasirtti demekki...Katil savci KÖPRÜdeki mühendis degilmi???Fragmanda fettan Ayten savciyla konusuyormu? yoksa flörtmü ediyor? anlamadim...Bence o kizdan hayir gelmez Mahire;)
11.10.2012 15:13:37
0   1

deniz demiş ki;
aslında benim yadırgadığım bi şey de o kadar hapis yatmış buy işleri bilen bilgili bir insan nasıl olurda saplanmış bıcağı eline alır. Tam bir talifsizlik nasıl çözerler bu olayı ancak sekreterin vicdanını rahatsız edip itiraf ederlerse belki sürükleyici bir dizi olacak mı merak ediyorum Pazartesi günleri Kenan Başkanının günü oldu ben beni bildiğimden beri :D
11.10.2012 09:28:02
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler