logo

Yer Gök Aşk 89. Bölüm izle

Özet: Bade ve Mehmet sonunda Havva’yı demir parmaklıkların arkasına göndermeyi başarmışlardır. Ne var ki Küçük Yılmaz gerçek suçluyu bulmaya yemin eder. Hamiyet hastaneden çıkar, ancak onun için Yusuf’un yokluğu dayanılmaz olur. Münevver yıllardır görmedikleri dayısı Vasıf Bey’i aramaya karar verir. Bade’nin Fransa’ya gitme ihtimali Mehmet’i çileden çıkartır. Bade ya gitmeyecek ya da Mehmet gerçekleri bir bir anlatıp Bade’yi hapse yollayacaktır. Havva’nın hapisteki günleri kabus gibi geçer, ama ne olursa olsun bebeğini korumak zorundadır. Bade için de tutunacağı tek dal bebeğidir artık. Ne var ki hiçbir şey umduğu gibi olmayacaktır. Havva her şeyden ümidi kestiği, yapayalnız kaldığı anda, ummadığı bir yardım eli ona uzanır. Konak günlerce Vasıf Bey için hazırlık yapar ve beklenen konuk kapıyı çalar. Bundan sonra konakta her şey eskisinden çok daha farklı olacaktır.
maya sonmez demiş ki;
TURK HAKIMLERINI BUKADAR SALAK GOSTERMEK COK SACMA . KOCAMAN SALONDA ,HERKESIN GOZU ONUNDE OTURAN [NIKAH MASASINDA] GELINI GOREN HICKIMSE MI YOK [SAHIT] KENDININ ICERDE OLDUGU SALONU NIYE YANGINA VERSIN . HERKESIN GOZU ONUNDE ,HERKESIN TAKIP ETIGI KISI GELIN VE DAMATTIR . COK KOMIK
21.05.2017 - 00:49
0   0

Leyla demiş ki;
Lütfen Yusuf geri dönsün. Mehmet onu saklamış olsun. Yada Yusuf herkesten uzaklaşmak için doktora rica etmiş olsun. Saklanmış olsun ve olanları uzaktan izlesin. Ve dönsün. Reytingler tavan yapar...Ali Ömer dizide kalsın. Ayr ı bir renk ayr ı bir soluk..
10.10.2012 09:59:48
0   0

Karcicegi demiş ki;
Dizi süperrrr fakat Yusuf olmadan olmuyor aslinda kendisi yeni diziye basladi ama 4 bölüm oynadi sadece malesef tutulmadi. duyduguma göre birce akalayda cikacakmis diziden zaten pek sarmiyor artik yusuf suz eger havva da cikarsa bu dizide kisa zamanda biter cünkü reyting kaybina ugrayacak ..
10.10.2012 03:02:19
0   0

ersin demiş ki;
bu flim harika bence yusuf flime geri dönsün harika olur havva hamile mükemel olur eger birce çıkarsa flimden dizi biter sevda buzdolabı gibi
08.10.2012 12:30:31
0   0

serap demiş ki;
murat ünalmış başarılı bir oyuncu havvasını alan mahsum kırmızı gül oldu
08.10.2012 12:27:46
0   0

Sedef demiş ki;
Ohhhh izleyicilerin intikami kötü oldu kadrosunda cok büyük isimler olmasina ragmen Evlatlar ve Ogullari bu hafta 4bölüm den sonra FINAL... Murat Ünalmis da Ün alacagi yerde havasini aldi cok sevindim valla... izleyicilerle böyle oynamak nasilmis anlamistir umarim :)))
07.10.2012 05:08:46
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, bende Bircenin sadece 10 bolum oynayacagini okumustum, gecenlerde ise hamile oldugu ve diziden cikacagini yazmislar. Bence o nedenle diziye yeni oyuncular katip yavas yavas basrolleri yeni oyunculara devretmeye basliyorlar. Ama ne kadar basarili olacak ki??? Yer Gok Ask diye birsey kalmadi, Sultan.la Atcinin aski diye degistirsinler diziyi:)))
04.10.2012 23:55:32
0   0

imren ozenc demiş ki;
senaristler Cok beceriksiz ve sacma sapan isler yapan dusunce kabiliyetleri az olan insanlar Ayrica Ilahi adalete filanda inanmadiklari icin ne ahlak kurali ne namus ne insaniyet dagitilirken onlar nasipler;n; almadiklari gibi dejenere olmus Amerikan d;z;ler;n;de solladilar Turk orf ve adetlerini hice sayip igrenc bir hale soktular dziyi Bundan sonra ne Avsar filmi ile ilgili bir dizi nede onlarin ucuz basit senaristlerinin yaptigi daima suclularin ve paranin kazandigi abuk sabuk filimleri asla izlemeyecegim sadece sinir yipratici Yeter Artik Havvaya yapilan haksizliklar Hamiyet hanim onca entrika ve resmen suc isledi Bade de Hamiyette sutten cikan ak kasik oldular igrenc bir senaryo ahlak yoksunu ve insana nefret hisi uyandiran bir dizi Lanet olsun bu diziye ben zaten sadece tenkidleri okuyorum
04.10.2012 18:53:37
0   0

MSFiGO demiş ki;
bircede cikiyormu yakinda diziden? bunlar kari koca issiz kalacaklar. bence murat ve birce muhtesem yüzyila transfer olsunlar :) cok güzel olur. birde birce icin gercekten hamile deniliyor. dogrumu?
04.10.2012 12:04:00
0   0

MSFIGO demiş ki;
ÖZET Herkes Vasıf dayıyı beklerken, oğlu Ali Ömer’in gelmesi büyük sürpriz olmuştur. Konaktaki hüzün yerini neşeye bırakmaya başlamıştır. Havva ve Sevda hazin hayat öykülerini paylaşırlar. Bebekleri tutunacak tek dallarıdır artık, ama hayat ikisini de sınamaya devam edecektir. Bade ise tek dayanağını, bebeğini kaybetmek üzeredir. Mehmet’in ona olan aşkı o kadar büyüktür ki, ne olursa olsun sonuna kadar Bade’yi bırakmamaya kararlıdır. Ali Ömer ailesiyle tekrar beraber olmaktan çok mutludur. Ne var ki Mehmet onun gelişinden memnun değildir. Bir yolunu bulup Ali Ömer’den kurtulmak için harekete geçer. Havva Sultan’a Mehmet’le konuştuklarını anlatır. Ama Yılmaz Hancıoğlu’nun torununu reddetmesi hala aklına yatmamıştır. Sultan bu işin izini sürmeye karar verir. Mehmet ne kadar kabul etmese de, idaresindeki şirket giderek kan kaybetmektedir, Celal ise ortaklığı çoktan bozmaya karar vermiştir. Sevda’nın ölüm fermanını imzalayan ailesi, peşini bırakmamaya kararlıdır. Hastalanan Sevda hastaneye kaldırılır. Şansı yaver gidecek, Ali Ömer ve Hamiyet bilmeden hayatını kurtaracaktır.
03.10.2012 20:36:17
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler