logo

Lale Devri 82. Bölüm izle

Özet: Yeşim’in Toprak’a yaptıklarını öğrenen Çınar, Yeşim’i yaka paça evden kovar. Çınar’ı kaybedince deliye dönen Yeşim ise Necip’ten medet umar. Necip, Çınar’la aralarını düzeltmezse Lale’nin kaçırılışıyla ilgili her şeyi Çınar’a anlatacaktır. Toprak, Çınar’ın gerçekleri öğrendiğinden habersiz, pastanedeki işleri düzeltmeye çalışırken, kapıya gelen polisler onu karakola çağırırlar. Sıtkı teslim olmuştur. Yeşim’in tehdidiyle köşeye sıkışan Necip kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır. Çınar’ın babasını kaybetmek üzereyken öğrendiği bir sır onu şoke edecektir. Yeşim, Çınar’ı kaybetmenin acısıyla Toprak’ın kapısına dayanır! Yeşim’in söylediklerinden ürken Toprak, onun bir şeyler planladığından şüphelenir. Çınar’la konuşmaya karar verir. Çınar ve Toprak, Yeşim’i bulmak için yalıya giderler. Ancak karşılaşacakları manzara onları dehşete düşürecektir.
marii demiş ki;
can you tell me the name of the song which starts at 35:00 thank you :)
28.11.2013 - 18:16
0   0

esma demiş ki;
arkadaşlar? siz çınarın yerinde olsanız tam sıtkı'nın çınara doğru söylüyor ama:çınar ona inanmıyor siz olsanız inanırmıydınız?? peki sıtkı'nın yerinde olsaydınız çınara inandırmak için siz ne yapardınız? sıtkı yeşimin sesini kaydetti ve kaydı çınara göstererek inandırdı siz napardınız
24.05.2013 - 15:23
0   0

Gamze demiş ki;
Of saçmalık ama Çınar Yeşim'i severken Nasıl Toprak'a qşlık oluyor bu nee off Yeşim ölmemeliydi Çıbar ve Yeşim Mutlu evlenmeliydi ama Yeşim de Çınar' ı oyun oynayarak kazanmaya çalışmamalıydı. Yzık Yeşim'e Çınar 'ın yaptığı ne bilmiyorum ama böyle aşık olunmaz birilerinden aşkı öğrenmesi azım. Selen Soyder gerçkte de Tolgahan Sayuışman ile sevgili ama önce Yeşim vardı. Nasıl oldu da Selen ile bilikte olabildii öff tamamen saçnalık.!!!
29.04.2013 - 19:42
0   0

sezzy demiş ki;
Kocaman bir AMiNNNNN sevgili Berran ve Nese, yuregi kotuluk dolu olanlar yerlerde surunmeye basladi:)) bu da bize buyuk keyif veriyor tabi...Cok uzun zamandir bu sahneleri bekliyorduk. Cogu arkadasimiz Yesim.in entrikalarindan ve destek gormesinden bikip diziyi biraktilar ama ben sabirla bu sahnelerin gelmesini bekledim, insallah onlar da donup bu zevki doya doya tadarlar:)))
06.10.2012 02:04:28
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Nese, yüregine saglik canimm..yorumunu büyük bir keyifle okudum;))Hepmizin his ve düsüncelerinin tercümani oldun. Ve Bu haftanin özeti oldu yorumun ve NOKTA konuldu;)))))) Allah muhafaza hicbir kadin o durumlara düsmek istemez.Bizi Allah, yakinlarimizi ve cocuklarimizi böyle saplantili,kötü ruhlu ve hasta insanlardan korusun.Amin.Gercekten YESIM kadinlarin yüz karasi:-((((((((( PS. Ayni seyleri yani "ASKTA HERSEY MUBAHTIR " deli sacmasini HAVVA ve BADE de söylüyordu. Ne oldu simdi???? Dünyanin kac bucak oldugunu gördüler Ikiside camura bogazlarina battilar ve SEFILLERI OYNUYORLAR:))))))) Iyi geceler ve sevgiler..
05.10.2012 22:25:32
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim...rica ederim canimmm..keyifli dinlemeler:)) O CDden bende isterim:)) Evet haklisin bende MARALi özledim Nerelerde acaba? biran önce yanimiza gelip bize katilmasini cok arzuluyorum.Ben su anda Bugranin arkadaslarinin kurdugu ROYAL STREET CD sini Album seklinde MULTI KULT olmus Bizden +Romanyadan yani INternasyonal olmus su anda meshur KÖCEKCEyi dinliyorum arkadan ROCK bir parca:))) Cok leziz olmus.Tam su andaki dünyanin sekli RENK CÜMBÜSÜ yani DIL.DIN veIRK ayirtetmeden hepsi ayni CDyi dinleyip beraberce söylüyorlar.Zira icinde hepsinden bir parca var:)) Cok güzel degilmi?? dünyada tüm Insanlarda hep böyle olsalar hep elele ve tek yürek ve kardesce.Hep sevseler birbirlerini ve savaslar olmasa;)) bu kadar hassas ve derin konulara daldiktan sonra YESIM hakkinda yazamam.Ne hali varsa görsün:-((Sevgilerimle kucakliyorum canimmm...;))
05.10.2012 19:08:58
0   0

neþe demiş ki;
aşkta gurur olmazmış aşkta herşey mübahmış bunu savunan arkadaşlar umarım bu diziden ders alıyolardır .gerçi yeşim karakterinin yaşadının aşk olduğunu düşünenlerden değilim.o bir saplantı hemde çok zararlı bir saplantı annelik duygusu oturmamış viçdan azabından yoksun kalbi kararmış bir karakterin aşıkolabilmesi mucize bana göre .işte bu bölüm yeşim yerlerde sürünüyo yediği tokatlar az geldi . gurudan eser yok kendisinde hangi kadın bu muameleyi görmek ister görmek ister kapı dışarı edilirken nasıl yalvarıyodu yazık yazık kadının kadınlığın yüz karası bir kareakter yeşim karakteri allah hepimizi böyle insanlardan korusun.
05.10.2012 16:45:45
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran, sarki icin tesekkurler, sizlerden hatirladigim sarkilari(sevgili maral da cok yazmisti, onu da cok ozluyorum, insallah cok yakinda o guzel yorumlari ile yeniden aramiza doner)bana hatirlattiginiz sarkilardan cok uzun bir liste yapip Kibris.ta muzikevinde 4 tane cd hazirlattim, simdi onlari buyuk bir keyifle dinliyorum. Bundan sonraki bolumlerde de Yesim gittikce dusecek ve ne gucu ne de yaninda tek kisi kalmayacak. Bari erken gitse de daha fazla kisinin canini yakmasa. insallah bebeklere de Toprak.a da birsey olmaz.
04.10.2012 23:32:28
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim, yorumuna tamamen katiliyorum.Altina bende imzami atabilirim canimm,, benzerini bende yazmistim. Yani tüm $ürekänin da cezalanmasi konusunda Sezzycim su anda JOHNNY CASH neyi söylüyor biliyormusun(en sevdiklerimden) RING OF FIRE :)) gönderiyorum sana keyifli dinlemeler:)) Evet Yesim ölmedikten sonra kimseye huzur yok.Kadin ÖLÜM nakinesi derler ya buda VEBA gibi mikrop saciyor durmadan;((
04.10.2012 08:49:03
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Fatma, cok haklisin, insan sevdiginin aci cektigini bile bile oyle seyler yapmaz, yapamaz, herseyden once onun mutlu olmasini ister, tek tarafli ask olmaz. Sevgili Aytencigimin de dedigi gibi barda gormus asik olmus, hani derler ya, dag daga kusmus, dagin haberi olmamis, Yesim onu ablasindan once gormus olabilir ama Cinar Laleyi gorur gormez asik oldu. Yesimi gormedi bile. Buna ask denmez, buna hastalikli bir saplanti denilir. Kendi kendine gelin guvey olup kac kisinin canina kastetti, canini yakti, sevdigi adamin(buna sevgi denmez) aci cektigni bile bile onu ceke ceke hamile karisindan ayirdi, yedigi dayak az bile ama bu dayakla da akillanmamis, yine icip icip iki gunahsiz yavruyu kacirmis, o halde araba kullaniyor, elind esilah hamile kadinin karsisina dikiliyor, o kadin ki hasta bebegini kendinden fazla dusunmus, Yesim gibi hasta ruhlu bir anneye yardim eli uzatip bebegini kurtarmak istiyor. Yesim olene kadar kimseye rahat yok, ama onunla birlikte Zumrut de, Necip de, Ikbal de hatta baslarda Yesim.le isbirligi yapip ona akillar veren reyhan da tek tek cezalarini cekmeliler.
04.10.2012 00:31:50
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler