logo

Evlerden Biri 8. Bölüm izle

Özet: İskender son anda Erdal’la Leman’ın birlikteliğini Nursen’e göstermekten vazgeçer ve direksiyonu kırar. Erdal arabayı tanımış İskender’i de görmüştür. Ağabeyine karşı iyice hınçlanır. Leman’la Erdal ise Nursen’in görüp görmediğinden emin olamazlar. Erdal içindeki kuşkuları yenmek için Nursen’le yakınlaşır. Kargo ofisinde çalışanlar ise İskender’e ders vermek için intikam planı yaparlar. Bunun sonucunda İskender işinden olacağından habersizdir. Nursen, paranın başlarına bela açacağını sezer; ama Leman’ın parayı geri vermeye hiç niyeti yoktur. İsmail, Leman’dan parayı geri alamayacağını anlayınca Nursen’i kaçırmaya karar verir. Leman ise kızının hayatını tehlikeye atmak pahasına Erdal’a birlikte kaçmayı teklif eder. Erdal kararsız kalmıştır. Parayı tercih edip, etmemek Erdal’ın yolunu belirleyecektir.
MSFIGO demiş ki;
roza, bu her kadin icin gecerli degil. belki leman gibi biri icin olabilir. ama öyle ciftler var ve eger kadin zaten biriyle beraberse kizinin sevgilisinin yada esinin pesine düsmez. burda ayni erkegi hem kizi hemde annesi seviyor. ozaman olay degisiyor.
27.09.2012 20:49:38
0   0

roza demiş ki;
Bu dizi galiba sallantida. Reytingleri pek iyi degil. Bakmaya devam etsemmi diye düsünüyorum. Ayva surat cok güldüm. Ben bu dizide ne iskenderi ne erdali sevemedim gitti. Nursen ise fazla saf. Öyle bir anneden,hapise düsen babadan bukadar saftirik bir kiz cikmamasi gerekiyor. MSFIGO ben sahsen sen gibi lemanin genc biriyle olmasini onaylamiyorum. Böyle kadinlar kizlarinin kocalari,sevgilileri pesinde kosarlar. Erdal cok karektersiz biri. Nurseni sirf abisine inat kendine asik ettirmeye calisiyor. Ayse iskenderi teselli ederken sevimli ve samimiydi. Semsi inkayaya bayiliyorum. Ama adam kötü kalplimi yufka yûreklimi anliyamiyorum. Leman bakalim parayimi kizinimi secicek?
26.09.2012 16:18:38
0   0

MSFiGO demiş ki;
Bence iskender nursene gösterseydi annesini ve erdali, asil ozaman hata yapardi. iskender nursenin kendi icin sevmesini istiyor, kardesine kirilip, ona kosmasini istemiyor. ama lemanin ne mal oldugunu bir an göstermeli. kizina asiri baski yapan, zorla babasi yasinda adama vermek istemesi ve kendi genclerle eglenmesi ve kizinin birine asik olmasina karsi gelen bir anne olmaz olsun. aslinda erdalla beraber olmasinda bir sorun görmüyorum ama simdide onunla paralari alip kacmasini ve kizini feda etmesi YANLIS
26.09.2012 10:14:32
0   0

Nursen demiş ki;
Leman i baska dizilerde de seyretmistim ama hakkini vermek lazim gercekten iyi oynuyor.dizideki karakteri icin cok haklisin sezzy olmaz olsun boyle anne.sadece boylesine degil 4 yasindaki cocugunu evde birakan veya sokakta yalni basina birakan kacirilinca basina kotu seyler gelince aglayip zirlayan annelerde olmaz olsun.
25.09.2012 20:06:19
0   0

sezzy demiş ki;
Bu ne bicim anne, simdi ozeti okudum ve sirf genc sevgilisi ile kacabilmek icin kizinin hayatini feda ediyor, kacirilmasina goz yumuyor, su Leman.i oldurup de diziden cikarsalar artik, Nursen.in onsuz cok daha iyi bir hayati olacaktir. Iskender hata yapiyor, ikisini birlikte gosterecekti Nursen.e de Nursen de artik onlairn ne mal olduklarini ogrensin.
25.09.2012 13:27:50
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler