logo

Ustura Kemal 3. Bölüm izle

Özet: İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde Ustura Kemal, balo salonundan vatanperverleri kaçırmayı başarır. Bennet’in yanında kalmak zorunda olan Kemal, vatanseverlerin Üsküdar’a geçirilmesi görevini Abdo’ya verir. Kemal, Gülnaz’ın hayatını kurtardığı için Gülnaz’ın kocası Vural büyük bir kıskançlık içindedir. Ustura Kemal’e vatenseverlere yolda işgalciler tarafından baskın yapıldığı istihbaratı gelir. Sadece kendisinin bildiği bir kaçış planında böyle bir baskın yemek Kemal’i şüpheye düşürür. Artık aralarında bir hain olduğu açıktır. Kemal Vatanseverleri Anadolu’ya göndeririken ekibi içindeki ‘hıyaneti’ bulmak için bir oyun tezgahlar. Ancak bu oyun Kemal’in hiç hesaplamadığı bir şekilde sonuçlanır. Çünkü bu oyun O’na bu ayatta en sevdiklerinden birini kaybettirir. Fakat hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan bir çocuk Kemal’in aslında haklı olduğunu ortaya çıkarır. Bu çocuk Anceli’nin oğlu ‘İsmail’ den başkası değildir. Anceli’nin kayıp oğlunu Bennet bulup Anceli’ye teslim etmiştir. Ancak İsmail çok önemli bir gerçeği bilmektedir. Annesinin evinden kurnaz bir planla kaçarak sokaklarda görüp hayran olduğu Kemal’i bulmaya gider. Kemal, İsmail’in kimin oğlu olduğunu bilmememektedir. ‘USTURA KEMAL’ 18 Eylül salı akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!
oldie demiş ki;
Bu hafta vaktim bol, seyredecek bir sey yok.Yorumlari okurken Fatmanin yorumuna takildim. Daha once cok zorladigim halde seyretmek istemedigim bu dizinin 3. bolumunden baslayayim dedim.. dakika da biraktim. Cok,cok ama cok SIkilsam bir gun seyrederim. Oktay kaynarcanin biyigina bakmaktan konsantre olamadim.yakismiyor iki karis adama, pala biyik.( Ki orjinal cizgi flimle pala biyik deil. niye gerek duymuslarki? Heybetli dursun diyedir)) Biyik deil asil vazgeciren. Iceriden 4 cift tutsak cikiyor.Her ciftin biri digerini omuzlamis. Yani 4 kisi hasat edilmis, 4 kiside kacarlarsa omuzlasinlar diye saglam mi birakilmis? Yuruyun len..
28.10.2012 20:46:28
0   0

Ali demiş ki;
Güzel bir dizi olmuş umalım ki aynı güzellikte devam etsin.
23.09.2012 23:05:36
0   0

fatma demiş ki;
sırf sizlerin yazdık larındanızdan dolayı seyredeceğim birde o gözle bakmaya calışacağım ama sizlerin fikri olduğu kadar başkalarınında var ve hepsi aynı olacak diye birşey yok siz sever başkaları ve ben sevmeye bilirim saygılar birkere tam seyredip yazacağım tartışmak için yazmadım
22.09.2012 13:19:13
0   0

batuhan demiş ki;
Aleyküm selam NACi kardesim.
22.09.2012 04:01:45
0   0

batuhan demiş ki;
vatan severlikle milliyetcilik ayni sey fasistlikle milliyetciligi karistirmayalim lütfen.yani irkcilikla milliyetciligi kasitirmayalim.
22.09.2012 04:00:44
0   0

hagi demiş ki;
film çok iyi arkadaş bu tarz filmleri seviyorum fantastikse fantastik ama azıcık delikanlılığı,dostluğu,vatanseverliği,hatta vatanseverliğin milliyetçilik demek olmadığını belledin mi yeter ;)
22.09.2012 01:55:29
0   0

NACÝ demiş ki;
Nasıl bir isim bu yahu GENİSSE böyle milliyetci ismi olmaz be.Bide milliyetci kavramına yalakalık yakıştırması yaparak OKTAY KAYNARCAYA saygısızlık yapman,yalakalıkda UZMAN olduğunu çığırıyor canııım.Senide seviyoruz,AMA USTUR KEMALİ SENDEN ÇOOOOK FAZLA... Batuhan,Feyza Biz diziden anlarız, Selamlar.
21.09.2012 07:09:50
0   0

NACÝ demiş ki;
Nasıl bir isim bu yahu GENİSSE böyle milliyetci ismi olmaz be.Bide milliyetci kavramına yalakalık yakıştırması yaparak OKTAY KAYNARCAYA saygısızlık yapman,yalakalıkda UZMAN olduğunu çığırıyor canııım.Senide seviyoruz,AMA USTUR KEMALİ SENDEN ÇOOOOK FAZLA... Batuhan,Feyza Biz diziden anlarız, Selamlar.
21.09.2012 06:50:51
0   0

genisse demiş ki;
yükselen milliyetci degerlere yalakalik yapip pirim yapmaya calisan oktay kaynarcaliya.....cooookkk beklersin..
21.09.2012 01:41:36
0   0

batuhan demiş ki;
espanyol paranizmi cok demissinki böyle bir diziye türkiyede milyonlarca dizi cekilior ustura kemalin ingilizleri ezmesi dizisimi zoruna gitti zaten senin adinda meymenet yok espanyol 1fantastik demek böyle bir dizi demek degil fantastigin anlami tamamen hayal ürünü olup gercekte yasanmasi imkansiz olan disi dizi yada film lere fantastik dedir mesela su ra oynayan krem dizi si gibi oda güzel bir dizi ama fantastik bir dizi odur isde yada cadi peri gibi seyler fantastiktir.2battal gazi gercekden yasamisdir ve türbesi eskisehirdedir.3ustura kemalde kurtulus savasi zamaninda gercekden yasamis ve mücadelede nam yapmis bir kabadayiymis ve okadar nam yapmiski gelecekde cizgi romanlara konu edmisler ve simdide dizide konu alinmis tabi yasadiklari diziyle yada cizgi romanla bire bir degildir ama sonucda bir mücadele vermis öyleki basarili olmuski nam yapmis.ayrica NACI kardesim bu espanyol 50 yasinda olmasi mümkün degil bence olsa az mantikli yazar salla kafaadan yapmaz.feyza ve naci kardeslerim herzamanki gibi sizlerin yorumlarina katiliyorum.
20.09.2012 14:48:33
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler