logo

Sudan Bıkmış Balıklar 9. Bölüm izle

Özet: Selim, Ömer’in sağlık durumu ile ilgili kötü haberi alsa da, Hilmi Baba’ya Sydney’e gitmeye kararlı olduğunu söylemiştir. Ancak her şeyi arkada bırakıp gitmek, Selim için o kadar da kolay olmayacaktır. Ömer’in tedavisi için gereken para Duygu’nun karşılayabileceğinden bir hayli fazladır. Selim bunu öğrendiğinde şirketin ilk defa işe yarayacağını düşünür, ancak Muharrem’in uzaklardaki yeğenine verdiği cevap tam bir hayalkırıklığıdır. Tombiks’in ilan-ı aşkı Gökçe’nin sert tepkisiyle sonuçlanmıştır. Gökçe’nin acılarını su yüzüne çıkaran bu olay, Gökçe’nin tuhaf davranışlarıyla birleştiğinde Tombiks’i farklı düşüncelere sevk eder. Kerem’in son bir umutla Zeynep’in evine yaptığı ziyaret, beklenmedik bir tepkiyle karşılanır. Geçmişten kalan bir hatıra, Gülten ve Hüseyin’in arasına girerken, evdeki ufak sır aile bireylerinden biri tarafından öğrenilir. İstanbul’da yeni bir hayat kurmaya çalışan Duygu’ya, yardım elini uzatan ise Hilmi olur. Ömer’in durumunu çözmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olan Selim, hep birlikte bir çözüm yaratabileceklerini fark eder. Sudan Bıkmış Balıklar, tüm kırgınlıkları omuzlarında taşıyarak Ömer için iş birliği yapacaktır. Peki birlikte hareket etmeleri gereken Selim ve Zeynep aralarında yaşanan her şeye sünger çekip Ömer için bunu başarabilecekler midir?
zeynep demiş ki;
2 bölüm sonra yayindan kaldiriliyormus. Böyle olacagi ilk bölümden belliydi.
21.09.2012 15:57:38
0   0

Serpil demiş ki;
ZeynepM.... yani sanki iki sevgilinin ayrilacagina sevinecek gibisin.....cok ayip Bir kere Haticenin dizisi tutar, cok kaliteli dizi........Burak ve Hatice cok yakisiyorlar ve ikiside yetenekli oyuncular ikiside basarili olsunlar kendi dizilerinde ve hic ayrilmasinlar....zaten ikiside su an ayri sehirlerde calisiyor.... aslinda Sudan bikmis baliklarda cok iyi dizi, yanliz kötü karekterler fazla olmus....kerimin kötü karekter olmamasi gerekiyordu...sadece senaryoya is yok, Umarim kaldirmazlar bu diziyi....cok yazik olur
17.09.2012 00:16:52
0   0

zeynep demiş ki;
Bu diziye eski ferihacilar pek bir umutla bakaiyorlardi. Harika,emir ve feriha aski gibi vs. Ama dizi su anda sürùnüyor bence. Ab de 20 ci siralarda. Yakinda kaldirilir. Bu sene öyle bir dizi patlamasi olduki. Tutulacak denilen diziler bile güme gidebilir. Örnegin erkan petekkayanin dizisi bile istenilen ilgiyi görmeyebilir. Iste ozaman hatice sendil ve burak issiz kalir:). Somrada iliskileri biter..
16.09.2012 14:31:06
0   0

Canan68 demiş ki;
Event katiyorum size sezzy ve Cemile... Digerlerin kötülügünü anliyorumda, Kerimin kötülügü hic olmasaydi keske Ve iki kardes gibi büyümüs erkek ayni kizi seviyor...bunu bilen Zeynep yinede Kerime yüz vermesi cok tuhaf Umarim senaryo düzelir
14.09.2012 09:06:09
0   0

sezzy demiş ki;
Neden illaki butun dizilerde kotu insanlar olup iyilere entrikalar duzenleyecek, biraz daha abartisiz, daha normal senaryolar yazamazlar mi? ustelik bu kotuler sezon sonuna kadar kotuluk ediyor sadece son bolumde ya cezalandiriliyorlar ya da dort ayak ustune dusuyorlar. Normal abartisiz ve kendi sorunlari ile ugrassinlar. Illaki dizilere seytan ruhlu karakterleri katip kotuluk sacinca mi dizi ilginc ve izlenilebilir hale gelebilir. bunlar olmadan da bir dizinin pesinden izleyicileri suruklesinler ben de o zaman alkislayacagim. CVunku her sezon bu kotulerin entrikalarini gormekten gina geldi artik.
14.09.2012 01:48:37
0   0

Cemile demiş ki;
Kimse yorum yazmamis :(( demekki herkes benim gibi hayal kirikligina ugramis..... dizi tam istemedigim ve gibi.... kalitesiz dizilerden farki kalmadi....Bu kadar entrika....hep ayni senaryo kus beyinli Zeynep ve kötü karekter Merve Tolga, Kerim ve Kerimin babasi....ayni sevmedigim kalitesiz dizlerdeki gibi......Diziyi Nergiz hanimda kurtaramaz artik. ama Zeynebin sesi baya güzelmis..
14.09.2012 01:15:30
0   0

sca demiş ki;
admin kardeşim şu partları eski sistemden paylaşsan çok iyi olur dailymotion sıkıntı çıkarıyor
14.09.2012 00:45:44
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler