logo

Yer Gök Aşk 86. Bölüm izle

Özet: Havva ve Küçük Yılmaz’ın düğünü alevlere yenik düşmüş, düğündeki herkes tarumar olmuştur. Bade Havva’dan kurtulayım derken, kendi içine düştüğü yangının farkında bile değildir. Bütün yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırlar. Hamiyet yoğun bakıma alınmıştır Yusuf’tan haber alabilecekler midir? Havva deli gibi Yusuf’u bulmaya çalışır, Hancıoğlu ailesi Havva ve Küçük Yılmaz’ı görmeye tahammül edemez. Bade bağ evine gider, Yusuf’un geleceğinden emin hülyalara dalar. Mehmet’in bütün derdi ise Bade’yle kaçıp gitmektir. Bade her şeyin yoluna girdiğini düşünürken, Mehmet’in öğrendikleri onu köşeye sıkıştıracaktır. Bade ve Havva, Yusuf uğruna yaptıklarından pişmandırlar. Ama olan olmuş ve ikisi de yazdıkları oyunun sonuna gelmişlerdir artık… Yer Gök Aşk, yeni sezonda, aşkları, sırları ve yeni heyecanlarla FOX’ta…
VESILE demiş ki;
sizinle raziyam Beste xanim.izlemeyeceyiz.cox qatiqladilar .
16.09.2012 16:18:04
0   0

Sedef demiş ki;
Yaaa... Dizinin busekilde bitmesini düsündükce kahroluyorum cokda kizginim... Fakat cokta fifi ne oyunculara nede senaristlere sesimizi duyurabiliyoruz... Bencede artik dizileri birakma zamanimiz geldi yoksa daha bircok dizi sacmaladikca sacmaliyacak bizim sinir ve psikolojimiz dayanmiyacak :(((( SINIR OLDUM Almanyada Fox Tv olmamasina ragmen bu fílmi internetten 86 bölümdür izleyen bir izleyiciye bu yapilirmi :((((
15.09.2012 03:33:33
0   0

babek demiş ki;
artiq biz hec zaman yusuf olan dizilere birda bakmak istemayiz.
14.09.2012 21:40:04
0   0

babek demiş ki;
artiq biz hec zaman yusuf olan dizilere birda bakmak istemayiz.
14.09.2012 21:38:36
0   0

orange county demiş ki;
eger haava suclanirsa yangindan artik hic bir sey kalmaz soylemeye... cok, cok sacma olur. haava nikah masasinda yilmazla imza atmaya hazirlaniyordu o kadar sahidin onunde, nasil olur da haavayi suclarlar? buyuk bir sacmalik . cok guzel 2 sezon seyrettik fakat artik finala dogru giderse bu dizi fena olmaz.
14.09.2012 07:32:25
0   0

sezzy demiş ki;
Sultan.i konaktan coktan atmalari lazimdi. am,a yine dort ayak ustune dusecegi belli, atci onu hemen evine alacak. Evlenip muratlarina ererler. dizinin tek aski da Sultanla Atci olur:))) MSFIGO.cum, aynen katiliyorum, Burak Hakki girerse valla harcanir oglan bu dizi ile, yazik olur. YGA.i final yapmalarinin zamani geldi. Benim de en cok begendigim dizi Kuzey-Guney. Dila Hanimi da sabirsizlikla bekliyorum.
14.09.2012 01:57:45
0   0

MSFIGO demiş ki;
cikarsinlar artik sultani konaktan. havvayida atarlar artik konaktan, artik evlililigi gercek olmadigi ortaya cikacak ve muhtmelen yilmazda ondan uzak durmak isteyecek. yilmaz vijdan asabi cekiyor ve bu sacma intikam olayi kimi mutlu etti acaba? kimseyi. bade ve mehmet ne olacaklar acaba? münevver bayagi zayiflamis ama hos olmus. sezzycim, degil burak hakki, kivanc tatlitug girse bile bu diziye kurtaramaz :) ay agzimi hayirli acayim, su an kuzey güney en sevdigim dizilerden ve güzel ilerliyor :)
14.09.2012 00:59:32
0   0

Berran demiş ki;
Hahahahaha...;))) Sultan konaktan yaka-paca disari atiliyormus:)))))))))buyrun okuyun fragman özetini; Bölüm Tarihi: 17092012 Ölüm Hancıoğullarının üzerine kabus gibi çöker; artık Yusuf Hancıoğlu yoktur... Bade hem acıdan hem de suçluluk duygusuyla delirdi delirecektir. Mehmet ise ne yapıp edip Bade’yi kurtarmanın bir yolunu bulmalıdır. Vakit kaybetmeden planını yapar. Havva Yusuf’un mezarından ayrılamaz, en büyük acıyı çekerken başına geleceklerden habersizdir. Küçük Yılmaz suçluluk duygusuyla yıkılmıştır. Ellerinde Yusuf’un kanı, toprağı vardır. Onu hayata bağlayacak tek şey artık Yılmaz’ın ona “oğlum” demesidir, bu umutla konağa gider. Sultan yıllarını verdiği konaktan, büyük bedeller ödeyerek yaka paça atılır. Yersiz yurtsuz yapayalnız kalan Sultan’a şans gülecek, kapısını açacak biri olacaktır. Doktorlar Hamiyet’in durumundan çok ümitli değillerdir. Hamiyet’in sağlık durumu ne olacaktır? Mehmet’in oyunu tutacakmi??Havva karsisinda polisleri görünce sasirir.daha cilesi bitmemis gibidir...
13.09.2012 22:04:25
0   0

sezzy demiş ki;
diziyi izlemeyi aylar once birakmistim, yeni bolume bir bakayim dedim ama 20 dakikadan fazla izleyemedim, hani deler ya deli sacmasi, aynen oyle. dizi aylar once deli sacmasina donmustu zaten. yorumun birinde Burak Hakki giriyor dediler, Burak Hakkiyi cok begenirim ama o bile kurtaramayacak bu diziyi, keske baska bir dizide oynasaydi, seve seve izlerdim. MSFIGO.cum butun yazdiklarina aynen katiliyorum. AFK.yi bir sekilde kurtaracaklar, emirin yeni imaji ve olgunlasmasi, aci ceken hali yine izleyiciyi cekti ama YGA.ta izleyiciyi cekecek birsey yok bence. Keske bu ilk bolumu gecen sezonun finali yapsalardi da diziyi bitirselerdi. LD.de ise entrikalar da kotulukler de artik bir bir ortaya cikmaya basliyor, o izlenmeye deger. LD.yi kurtarmak icin Toprak.i oraya aldilar ama bu defa da YGA dususe gecti. Bakalim kurtarilacak mi yoksa erken final mi yaparlar, bence erken final yapmalari en iyisi. Cunku basrol oyuncusu diye tuttugum, izlemeye deger kimse yok bu dizide.
13.09.2012 19:16:25
0   0

MSFIGO demiş ki;
AFK da yine baska kisiler girdigi icin degisecek olacaktir. feriha ve emir aski birinci sezonda güzeldi sonra sürekli kavgalarini gördük. YGA aynisi. havva ve yusuf aski cok uzun zamandan beri yürümüyordu. sadece birbirlerini kaybedip tarlada tesadüfen gördüklerinde o aski görmüstüm. havva ve yilmaz birbirlerini taniyip birbirlerini sevseydiler ve havvadan artik dogru düzgün kendine ceki düzen verip gercek mutluluga ve sevgiyi görseydi dizi daha güzel olacakti. havve ve yusuf askini coktan gözümden cikarmistim. oyunculari iyi anliyorum. böyle sacma bir senaryoda kimse oynamak istemez. bunlar genc insanlar, kariyerlerini düsünüyorlar, dogal bir sekilde ve ilerlemek istiyorlar. bence lale devri daha ilginc olacak ilerleyen bölümlerde.
13.09.2012 17:54:05
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler