logo

Aşkın Halleri 6. Bölüm izle

Özet: Osman ve Sabri’nin sahibi oldukları yağlar arasında düzenlenen yarışmadan çıkan sonuç, Sabri’yi hiç memnun etmez. Osman’ın yarışmaya hile karıştırdığına inanmaktadır. Dedektif gibi olayın peşine düşer. Kutlu ve İnci aşkı yasaklara aldırmadan sürmektedir. Ancak bu o kadar da kolay olmamakta, sık sık yakalanma tehlikesi atlatmaktadırlar. Asiye ehliyet almayı kafasına koymuş, Osman’ı ikna edebilmek için her türlü yolu denemektedir. Ev kadınlığında greve gitme de bu yollardan biridir. Mehtap Sabri’nin kusursuzluğu karşısında sıkıntılar yaşamakta, onu en azından bir konuda şaşırtacak bir sürpriz yapmak istemektedir. Bu amaçla profesyonel bir aşçıdan yemek yapma dersi alır. Ancak sürprizden haberdar olmayan Sabri, karısının yakışıklı bir gençle gizli gizli konuşmasını yanlış anlayacak ve gergin anların yaşanmasına neden olacaktır.
ismail dikmen ...ismil ... demiş ki;
seseda arkadaşım .anlamadıgın şey şu senin sadece beyenmenle olmuyor bu işler sevebilirsin zevklede bakabilirsin diziye ama..bu dizi istedigi gibi reytik alamıyor bir türlü yani seyircilerin cogu bu diziye bakmıyor sevilmedi ve tutulmadı dizi .zaten metin akpınar tek başına oynasada diziye bukadar reytik aldırırdı ..malesef dizinin ne konusu nede oyuncu kadrosu güzel ele eşler tamanen birbirine uyumsuz hepsi zıt birbirine seyirci bunları karı koca olarak görmüyor görmek istesede göremiyorseyrci bu diziye şanste veriyor ama istedigni göremiyor dzde baba kız gibiler seyircide bir sıcaklık alamadıgı hissedemedigi dizileri tutmuyor aile dizilerinin seyircisi farklı oluyor onlar kendilerinden bir şeyler hiisedecekler bulacaklarki seyirciyi baglasın tv başına bu dizi 2 ay dr oynuyor reytikleri yerlerde m akpınar gibi 1 duayenin oynadıgı 1 dizi iyi bir yerlerde olması lazm ama kadro eş secimleri uyumsuz olunca böyle seyirci kacıyor m akpınar papatyam dzsnn bazı sahnelerini bile oynuyor bu dzde seyirciyi cekebilmek icin dikkatlı bakın ama papatyamla bunda daglarkadar fark var o sevildi tüm türkiye tarfndn cnk ödüller aldı papatym syrclr trfndn 1.lkr var rereytklrde neyse .. örnek b güvenn aynı gün oynn yeni dzsi fakir oglan zngn kız dzsi 1 bln reytklri cok gzl 6 cı dizz beyilecegni göstryor .. bilmm anlatabildimmi saygılar..
06.09.2012 05:42:47
0   0

Sesseda demiş ki;
Bence Metin Akpinar her zamanki gibi harika Cok seker, cok dogal; hangi cuvalin icine girse onu harika bir elbise gibi gosteriyor. Sevgi dolu, saygili, ideal bir kocayi harika bir sekilde canlandiriyor, Ben de zevkle seyrediyorum. Yas farki a ne takiliyorsunuz Onun yerinde yeteneksiz AMA yasi uygun bir manken olsa seyredecek miydiniz?
03.09.2012 14:38:39
0   0

FATMAEÞ demiş ki;
herseferinde osmanın çırpıntıkca batması.asiye nin espirileri. gençler zaten varla yok arası.mehtabın kuşu ama ne tür beli deyil deve kuşumu baykuşmu artık oyuncularda yaş farkına dikkat etmleri lazım.buna kim karar veriyorsa.metin akpınar olmamış.osmanla asiyeyi beğeniyorum

0   0

Berran demiş ki;
SABAH GAZETESI TV ELESTIRMENI YÜKSEL AYTUG kösesinden ALINTIDIR...Benzer bende yazmistim:)) Yaş farkı büyüyor Okurumuz Özlem Çakır, dizilerdeki çiftler arasında giderek büyüyen yaş farkına dikkat çekmiş: "Yüksel Bey, dizilerdeki aksaklıkları hem kendi gözlerinizden, hem de okurların gözlerinden yazıyorsunuz. Velakin Türkiye gibi Doğu ülkelerinde erkekler, hiç yaşlanmadığı () için gözümüze sokulan bu abuk evlilikler kimseyi rahatsız etmiyor. İki tane yaz dizisi başladı; Haluk Bilginer (dizideki görüntüsü 55-60 arası) ve karısı. (Görüntü ve gerçeği taş çatlasa 30) Hadi buna tesadüfi aşk diyelim. Aynı dizideki öteki çift yani İlhan Şeşen (60+) ve karısı. (Taş çatlasın 40) Gelelim Metin Akpınarın dizisine: Metin Akpınar (70+) ve nişanlısı, karısı en fazla 40 görünüyor. Ne diyeyim, Allah ıslah etsin..." Yüksel Aytug(SABAH)

0   0

Berran demiş ki;
Diziyi Metin usta götürüyor onun perfomansinin yaninda digerleri sönük kaliyor.Hele genclerde hic isik yok.Cirkin Ördek Aydaninda saplantili israri sinir bozucu.Dizi bazen tikaniyor ve monotonlasiyor.Veee..yinede Metin Usta canlandiriyor.Onun o SARHOS taklidi meshurdur Cok basarilidir..;-)))Yine eskiden oldugu gibi TIYATROda izlemeyi cok isterdim..Daha anlamli konulu Oyunlarda:))

0   0

erdem demiş ki;
Sevgili, ddizi ekibi iki yildir sadece sizden dizilere bakiyorum ama bu son iki aydir tamamen kopup biraktiniz kaliteniz 0 a kadar düstü bunun sebebi tatil falan olabilir o zaman tatile ya kapatip cikin yada temiz calisin beyler cok ayip

0   0

haydar demiş ki;
Sayin metin akpinar para isteginiz sanat gucunuzun onunen gecmis.sizede gecmis olsun

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler