logo

Sudan Bıkmış Balıklar 7. Bölüm izle

Özet: Selim, Zeynep’e gerçekleri söyleyecek mi? Zeynep’in evinde Kerem ve Selim arasında yaşanan olay Gülten’in de dâhil olmasıyla herkes için bir dönüm noktası haline gelir. Selim’le bir kez daha burun buruna gelen Gülten, Selim’i Zeynep’in hayatından çıkarmak için bir şeyler yapması gerektiğine karar verir. Selim’in davranışının asıl sebebi ise Kerem’in kendisine söylediği yalandır. Attığı yumruk ile kendisini haklıyken haksız duruma düşüren Selim’in, Kerem’e karşı bütün güveni yerle bir olmuştur. Olayın gerçek yüzünü Zeynep’e açıklamak istediğinde, Zeynep’in ne kadar büyük bir sıkıntı çektiğini fark eder. Evde ise Seval yeğeni ve oğlu arasına giren kızın kim olduğunu araştırmak ve konuya kesin bir çözüm bulmak niyetindedir. Muharrem’in Selim hakkındaki düşüncelerini artık Kerem de onaylamaktadır. Fakat Kerem’in yumruk atmaktan daha iyi bir planı vardır. Hüseyin ailesine savrulan tehditlere dirense de Esra’nın ve ailesinin içinde bulunduğu tehlikeye karşı çaresizdir. Hüseyin’in kabul etmek zorunda kalacağı ağır şart aileyi büyük bir yükün altına sokar. Merve’nin Avrupa’dan dönen kuzeni Tolga, Gökçe adına geçmiş hesapların açılmasına sebep olurken, Merve de Selim’i tekrar kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Zeynep olayların soğuması için ailesiyle zaman geçirmeye karar verir, fakat Kerem’in sürpriz ziyareti ile başlayan süreç açıklanması zor bir duruma sebep olacaktır. Selim ve Zeynep aralarına giren mesafeye rağmen birbirlerine inanmaya ve güvenmeye devam edebilecekler midir?
kilimcininogli demiş ki;
Bu senaristlerde adamı kanser eder ha! iyice brezilya dizisine dönmeye başladı, Zeynepte bi mıy mıy bi mıymıy başlarda sempatik buluyodum şimdi gıcık oluyorum hallerine,hareketlerine.Merve desen süpürgeli cadı yok pardon SÜLÜK bırakmadı Zeyneple Selimin yakasını gitti arkadaş,bir de şu Keremin Selimden eşşek sudan gelinceye kadar sopa yemesini istiyorum o zaman içimin yağları eriyecek oh be yazdım iyi geldi!...
27.06.2013 - 16:08
0   0

MSFIGO demiş ki;
bende esranin herkesin önünde kacirilmasina sasirdim. kiz sadece aglayip durdu, ne bagirdi nede saldirdi. selim ne yapti bu aileye? iki genc asik olamazmi birbirine? maden asiklar ve aile kizlarinin biriyle beraber olmasini istemiyorlarsa peki keremi neden uygun görüyorlar? maden kiz okuyacaksa ve erkek arkadasinin olmasini ailesi istemiyorsa ozaman baska bir erkegi neden sürekli evlerine davet edip kizlarina yamalamak istiyorlar? ben türk ailelerinin bu mantiksiz davranislarini anliyamiyorum. kizlarini biriyle yakaliyorlar sonra baskasina zorla vermek istiyorlar. bu AFK ferihaninda basina geldi. esrayla zeynep tam zit tipler. zeynep mahcup utangac haliyle insani SIKIYOR, esra ise tam tersi. tam femme fatale biri, yani bastan cikartici biri. kiz öyle ustalikla flört ediyorki, dersin bunun kac tane sevgilisi oldu. zeynep keremle yemege gidiyor diye haber vermeliydi. selimde mervenin doldurusuna gelmemeliydi. oda az degil ama. eski sevgilisiyle hep beraber konusur dertlesir ama zeynepi keremden kiskaniyor. yani acikcasi sacma bir olay.
03.09.2012 19:16:23
0   0

LEYLA demiş ki;
selim seninle ayni fikirdeyim.zeynepin annesi gercekden sacmaliyor.
02.09.2012 11:42:56
0   0

Canan demiş ki;
Bu dizi cok iyi basladi ama henüz 7. Bölümde izlenilmez hale getirildi. yazik oldu.... bu bölümden sonra izlememe karari aldim. bu bölümün tam izleyemedim bile, o kadar kalitesiz senaryo olmus.... sinir bozucu..klasik dizi konusuna entrika ve sacmaliga artik hic tahamülüm yok
02.09.2012 01:17:33
0   0

Muhammed demiş ki;
Dizi ilk bölümlerde cok güzeldi gitikce sacmaliyor ve kalitesini kaybetiyor....

0   0

Selim demiş ki;
Uvey Annede Selime mi asik ne BU ne OFke Bu ne Celal Hala anlayamadim.. Selim Kizlarini kirletmis sonrada birakmis olsa biraz olsun anlayacagim Cocugun tek sucu Asik olmak.. Saftirik sulugoz Zeynepe Ama bu uvey annenin OLumsuzlugun dan bu diziye her an birakabilirim

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Yuliacim, Berrancigim, sizleri unuttum ozur dilerim. Sevgiyle kucakliyorum, nerde olurlarsa olsunlar tum Turk kardeslerimizin ZAFER BAYRAMLARINI ictenlikle kutluyorum, herkese sevgiler.

0   0

YULIA demiş ki;
Her kese selamlar,,,,Kerimin asil yuzu simd acildi,he,,,babasi kilikli,yazik Selime.Anne hic de dogru yol bulmadi,Zeynebi hep susdurmaka calisiyor kendi kararlariyla., meraklandigim bir sey var,kaliba senaristler bazen hanki yuzyilda yasadigimizi unutuyor,yani simdi uc yasli cocuklarin gozu acik masallah,ama Zeyneb o kadar saf,etrafinda donen dolablardan habersiz,sanki kecen yuzyilin yetmisin ci yillarinda yasiyor.Selime anlata bilirdi,Sezzucim hakli.Bu dizinin Handesi Mervi,kaliba Gulten Aysun gibi anne,yine de AFK le karsilasdirmadan olmuyior dimi,,NE cim,Ece,Sezzu,ABC,Mina hepinize cok selamlar.

0   0

Berran demiş ki;
Gercekten OKUL müsameresinden bile basit bir Dizi:( Ki, onlar Dünya Klasik Masallarini sahnede oynuyorlarKonu o kadar basit ve kli$eki...Birde o beceriksiz kizi daha önce seyretmistik.Hic basrol oynayabilirmiydi o ??Sadece UNUTULMAZDAKI oyuncu gibi durmadan zirliyor.Konusmasida bir tuhaf.Diyaframini kullanmasini bilmiyor. Hicmi diksiyon dersi almamis??? Burak Sagyasar gerci benim favorim degil ama yinede burada kalitesini düsürdü. REKLAM Sirketleri sezon finali boslugunu kullanip teenagerlarin duygulariyla oynadilar:((( Onlar ürünlerinin satilmasini yeglediler sadece;(( Hepsi bu gerisi DETAY Bu arada TÜRK MILLETININ ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN..NICE SEVGI,KARDESLIK VE BARIS DOLU YILLARA ...ATAM RAHAT UYU..

0   0

mira demiş ki;
Dizi aynen SUDAN CIKMIS BALIK gibi ;))))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler