logo

Oks Anneleri 6. Bölüm izle

Özet: Begüm deneme sınavından kötü bir puan aldığı için Sevim ve Ahmet dershaneye çağrılır. Rehber öğretmenler Serdar ve Yeşim, Begüm için çok sıkı bir program verirler Sevime. Begüm artık her gün etüt için dershaneye de gelecektir. Sevim, Begüm için çok pahalı olmasına rağmen özel bir hoca bile tutar. Begüm, Yeşim Öğretmene, Buraka aşık olduğunu söyler. Bu durum iki ailenin de evinde atom bombası etkisi yaratır. Burakın ablası Yelda, erkek arkadaşının etkisiyle kötü alışkanlıklar edinir. Sevimin ilgisizliğinden sıkılan Ahmet ise yeni tanıştığı bir kadına ilgi duymaya başlar. OKS, iki ailenin de hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirmeye başlamıştır artık...
Cihan demiş ki;
Dizin diğer bölümlerini yayinlayabilirmisiniz
18.07.2018 - 22:32
1   0

Yaman demiş ki;
Devamı yok mu ? 7. Bolum lutfen

Admin Notu: Maalesef elimizde 6 bolum mevcut
29.05.2018 - 17:05
0   0

Engin demiş ki;
Lutfen devamı gelsin
10.03.2018 - 14:04
0   0

Yeşim sultan demiş ki;
Bncede Bu dizi çok güzel sanırım az bölüm oynadı bu dizi oynarken ben dah 4 yada 5 gidiyordum şimdi ise 7 ye gidiyorum gelecek sene bnm çok önemli inci konukoglu anadolu lisesine gitmek istiyorum üniversite olarak da istanbul üniversiteyi veya akdeniz üniversitesi veya gaziantep üniversitesine gitmek istiyorum allahın iziniyle istedigim lise ve üniversiteye gidip saglık bölümünde okuyup amerikada mastır yaparım allah ban yardım etsin dualarınız benle olsun sevgilerimle İyi Herkesin hakkı !! :)
03.02.2013 - 03:59
0   0

Merve demiş ki;
Çok sevdim bu diziyi hemde zaten bu sene önemli bir sınavım var gerçekten çok yardımcı oluyor benim için acaba diğer bölümlerini de koyar mısınız?

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler