logo

Selena 104.Bölüm Final izle

Özet: Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler. Amcanın huysuz karısı Aslı ve önceki evliliğinden olma kızı Kıvılcım, üç küçük kızı evde istememektedir. Üç öksüz kıza akıllara gelmedik eziyetler yaparlar. Üstelik bu eziyet okulda da müdür Fitnat hanım ve küçük zengin şımarıklar tarafından da sürdürülmektedir. Selin, Leyla ve Nazlı Dünyada yapayalnız kaldıklarını düşünürler evrenin kaderini değiştirecek sırra sahip olduklarını bilemeden. Çünkü ütopya gezegenindeki adalet divanında evrenin iyilik ve kötülük savaşındaki son durak tartışılmaktadır. Dünya… Kötülerin temsilcisi Hades ve köpeği Belarus dünyada kötülüklerin artması için çaba harcarken, iyilerin dostu ve yardımcısı Selena çaresizdir. Çünkü el ele vererek kendilerini dünyaya insan kılığında davet edecek üç masum kızı bulamamıştır. El ele verecek ve Selena`yı çağıracak bu üç küçük kız tahmin ettiğiniz gibi Selin, Leyla ve Nazlı`dan başkası değildir. Selena`nın onlara ihtiyacı vardır. Dünyadaki iyi insanların da Selena`ya.
selena burak demiş ki;
iyi dizi sihirli dizi foks dizi
2 yıl önce
1   1

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


selena burak demiş ki;
bu diziyi cok bayiliyorum ve seviyorum bende selena gibi sihirli olmayi istiyorum hades cok kotu ve cok gicik kivilcim ve asli selin leyla ve naliya ihanet ve kotluk yapiyor :angry:
3 yıl önce
1   1

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


selena mert demiş ki;
iyi diz cooooooook seviyorm
3 yıl önce
3   2

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


hulusi demiş ki;
henüz videolar açılmadı ki kalite yorumunu yapalım
22.07.2016 - 12:13
6   2

gülben karahan demiş ki;
Ben selena\'yı ve selin ,leyla ,nazlı \'yı çok seviyorum . Onlara yani selin ,leyla ,nazlı\' ya çok üzülüyorum cadı aslı ve kıvılcım çocuklara çok kötü davranıyorlar .
21.06.2016 - 14:28
4   2

gülben demiş ki;
Ben de bu film çok seviyorum. Ama Aslı çocukları semiyor üç küçük kızı selena seviyor kızlarda selenayı seviyor
20.06.2016 - 17:04
2   1

songul demiş ki;
ben selin leyla ve nazliya bayiliyorum
05.02.2016 - 12:31
1   3

hiba demiş ki;
Ben bu diziyi çok seviyorum ama içeriği beni rahatsız ediyor allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın!!! Kimseye böyle zulüm çektirmesin!!!
31.01.2016 - 20:04
3   2

hilal sahin demiş ki;
Ben bunu çok seviyorum
08.12.2015 - 09:47
2   3

Açeya Ada dalkır demiş ki;
Bu filmi çok seviyorum ama final bölümü oldu özetlemek istersek anne ve babalarını bir tırafik Kazasında kaybeden üç küçük kıza annelerinden kalan birkaç şey vardır Kızlar bunları alıp amcalarına yerleşirler o zamanlarda kimse onları rahatbırakmazlar hayatta yanlız kaldıklarını zanneden üç küçük kız bir koruyucu melekleri OLDUĞUNU bilemezler bir gün onların hayatı kurtarınca yanlız olmadıklarını farkederler ve mutlu Olmayı öğrenirler vebaşkalarına Güler yüzlerle insanlara Karşılık verirler o zamanlarda Selanaya alışırlar
20.11.2015 - 19:13
2   1

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler