logo

Evlerden Biri 4. Bölüm izle

Özet: İskender, Nursen uğruna kavga eder! Nursen ve Erdalı birbirlerine sarılmış bir halde gören Leman öfkeden deliye döner. Olay büyür. Tartışma sırasında Nursen’i savunmaya kalkan İskender, kendini kaybeder ve beklenmedik bir atak yapar. Nursen uğruna Mahmut’un boy hedefi haline gelecektir. İskenderden intikam almak isteyen Mahmut ise, istemeden Nursenle ikisinin daha da yakınlaşmasına neden olur. Bu arada Lemanın Erdala duyduğu tutku giderek artarken Erdal da Lemanı erkeklerden kıskanmaya başlamıştır. İçinde Lemana dair şüpheleri oluşmaya başlar. Nursen ise içten içe Erdal’ı düşünmekte, buna karşın onun soğuk tavırlarına anlam verememektedir. Filiz ve arkadaşlarının hazırladığı tuzak sonucu Erdalla Leman hafta sonunu geçirmek üzere güzel bir otele giderler. Filiz, her şeye rağmen içten içe güvendiği Erdal’ın gururlu davranacağını düşünmektedir. Bu yüzden arkadaşlarıyla birlikte olacakları izlemek üzere otelde olacaktır.
sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum, sen Ismail yazinca ben de kurulmus papagan gibi aynisini yazdim:)))

0   0

konul demiş ki;
men bu erdalin babasini iyi biri oldugunu bilirdim,deyesen bu kisinin gozu nursendedi.en coxda erdalin ablasini beyenirem,esl evde qalmis qiz rolunu cox gozel oynayir.super bir dizi devamini gozleyirik.

0   0

roza demiş ki;
MSFIGO simdi anladim:). Demekki ismail iskendermis. Sezzyde ismail yazinca,kesin ben bu dizide birseyler kacirdim dedim.

0   0

MSFIGO demiş ki;
pardon, iskender demek istedim :)

0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; ben kitabi okumadim, ama bence de Nursen sonunda gozunu acip Ismail.i farkedecektir. Erdal dedigin gibi kotu biri degil, hirsli, guzel yerlere gelmek istyeen bir delikanli, okuldaki kizlar onu rahat birakmiyor ama Avukatin kizi galiba onu sevmeye basladi, ileride onunla olabilir gibi geliyor bana, tabi kiz, babasinin yaninda calistigini ogrenince yine birseyler yapip isinden etmezse. Nursen annesinin nasil bir kadin oldugunu ogrenmeli artik.

0   0

roza demiş ki;
MSFİGO ismail kim? Birde amma cok güldüm kart bir horoz demene. Ben simdilik erdalin babasini iyi biri olrak gördüm. Adamin kahvede yasli bir arkadasi varya, o daha cok sinir. Habire karini,cocuklarini at evden diyor. Kendisi atsaya SAPİK adam :)

0   0

ADALI demiş ki;
dizinin yüzde 70i sadece cinsellik üzerine mi kurulu yoksa bana mi öyle geliyor?. nursen ve iskender tek masum kisiler

0   0

MSFIGO demiş ki;
ilerde nursenle ismail beraber olacak gibi gösteriliyor (kitapa göre). erdal benim gözümde kötü biri degil. aslinda ne istedigini iyi bilen biri. okul bitirip basarili olmak istiyor. o okuldaki kizda aslindan ona göre degil ama kizin akli basina geliyor gibi görünüyor. ama yinede gereksiz karakterler. leman rahat istedigini yapan bir kadin. erdalin istedigi gibi. ama bu rahatligi kendi kizindan esirgiyor. kiza baski yapiyor sürekli. insallah yakinda cikar onunda foyasi. karakterler cok klise edilmisler. dekolte ve kisa giyen erkek delisi dul bir kadin, evde kalmis giyinmesini bilmeyen kiz kurusu, genc kiza asik olan kart bir horoz, birbirine sit iki kardes ve oldukca masum bir kiz.

0   0

sezzy demiş ki;
Nursen.in annesini de yalanlarini da izlemek artik gercekten sinir bozucu olmaya basladi, kizini evde kac gun yalniz birakip genc erkekle keyfinin pesinde. Kizina para icin yasli eski sevgilisini buluyor ama kendi mahallenin genc ve yakisikli delikanlisini seciyor. Daha bakalim ne pisliklerini gorecegiz. Erdal da su pis kadini biraksin artik. Onu begenen su zengin kiz bile o kadindan cok daha iyi, hele bir de babasinin avukatlik firmasinda calistigini ogrenince bakalim neler olacak??? Zengin kizla olsun diyorum, cunku Erdal.in akli havada ve Nursen.i haketmiyor.

0   0

Aysel demiş ki;
okulun 3 tane zenginn şımarık kızları rollerini biraz daha inandirici oynasınlar yaaa.. oyunculukta çookk acemi olduklllarıı belli ama biraz daha iyi oynasınlarr...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler